İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Çoklu Kural İlhlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pakrad Kasparov tarafından CK izni verilen Russek Armaveni karakterini aramaya çıkmıştık rolde bulunan Alex karakteri buna yardımcı oldu Russek ile konuşup yerini öğrendi bunun bilgisi bize gelince harekete geçtik ve onun bulunduğu iş yerine gittik o sırada Russek karakteri bizi görür görmez Rolde Q attı ardından bir süre gelmesini bekledik bu sırada sanırım discorddan arkadaşlarına haber verdikten sonra oyuna geri giriş yaptı ve hiç bir rol yapmadan mekandan çıktı ardından çıkar çıkmaz ise mekanın kilidi kapandı burada Mixing olduğu çok belli bu ihlaller yetmezmiş gibi arkadaş İllegal olmasına rağmen bizi polislere şikayet etti ve bu rol sonucu hem IC hem OOC olarak bu olaylardan zararlı bir duruma düştük. OOC olarak yaptığımız rolün bir zevki kalmadı sadece bize eziyet oldu. IC olarak ise maddi ve rolsel olarak bir maddi zarara uğradık karakter gelişimlerimiz etkinlendi polis tarafından içeriye alındık.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada Rolde Q atıyor.
Burada bir süre bekliyoruz özelden ulaşmaya çalışıyoruz ve role devam etmek için girmesini istiyoruz ve giriyor. Büyük ihtimalle arkadaşları ile sesteydi arkadaş oyuna girdiği andan itibaren iş yerinin çıkışına koşuyor ve mekandan çıkıyor ardından biz dışarı çıkmak istediğimiz anda direk olarak kapı üstümüze kapanıyor ve içerde kalıyoruz.
Burada Swat ekipleri tarafından illegal kişinin bizi şikayet etmesi üzerine baskın yiyoruz ve bir silah kaybı yaşayarak tutuklanıyoruz.

Burada illegale sığınan Russek ile karşılaşıyoruz bize küfürler ve hakaretler savuruyor.

VCPD ekipleri tarafından içeri alınıyoruz ve VCPD binasına gidiyoruz.

Russek bizi polislere ihbar ediyor.

Eskiden Kasparov birliğinde olduğunun bir kanıtı iletileri incelenebilir.
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş cezasını aldıktan sonra CK rolümüze devam etmek istiyoruz artı olarak Purad karakteri bir silah kaybına uğradı onun geri verilmesini talep ediyoruz.
Öncelikle iyi akşamlar, Russek Armaveni
@RevanChista olarak savunmamı gerçekleştireceğim.
Kendi iletisinde yazdığı gibi ''illegal olmasına rağmen bizi polislere şikayet etti'' kısmına açıklık getirmek istiyorum. Hiçbir illegal birliğe dahil değilim, ayrıyetten ihbar verebilirim.
''Burada bir süre bekliyoruz özelden ulaşmaya çalışıyoruz ve role devam etmek için girmesini istiyoruz ve giriyor. Büyük ihtimalle arkadaşları ile sesteydi'' konusuna deyinmek istiyorum. Kendi ekran görüntülerin de gözüktüğü üzere Alexander_Hoxha karakteri ile telefon görüşmesi üzerine mekana çağırıyoruz sonrasında ise ooc işlerim olduğundan rolü Norman_Dean karakterine devrediyorum. Bu videoda apaçık bir şekilde belli oluyor. Hatta onları kapıda bekliyor ki ilk muhattap olacak kişi o olsun. Sonrasın da ise Alexander_Hoxha karakteri bana discorddan ulaşıyor.
burada arkadaşıyla sesli konuşuyor ''mixing'' düşüncesi çürüyor, kendi arkadaşları beni oyuna tekrar çağırıyor.
Oyuna dönüyorum ve haliyle ellerinde shotgun marka silah gördüğümden dışarı doğru koşmaya başlıyorum.

''Kapı direk üstümüze kitlendi'' düşüncesini de şöyle birşey söyliyeceğim. Norman_Dean karakteri ellerinizde silahla mekanan girdiğiniz görüyor ve ben dışarı çıktığımda içeriye sizi kilitliyor bunun inanılmaz, inanılmayacak bir tarafı yok. Gayet doğal ve güzel bir hareket sergiliyor.
Sırf silahlarınızdan olduğunuzdan dolayı böyle kin beslemenize gerek yok diye düşünüyorum, savunmam bu kadardı teşekkürlerimi sunuyor ve yetkili kararı bekliyorum.