Konu: Reina Ryushi 3.parti yazılım, üstünlük sağlayıcı mod  (Okunma sayısı 363 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2021 16:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reina Ryushi @montenegro
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alina Malkova @Hudayfa Kevin Paul @ByRevenge
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.12.2021 15.50 - 16.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi nitro kullandıktan sonra, nitrosu bitiyor ve Market Street'te çıkıyor, Market Street'te GTA San Andreas'ın bugu olan, hızlanma bugu mevcut. Burada araç nitrosuz belirli bir hızı geçmez, 130 ila 140 arası bir hız olmalı emin değilim, fakat nitrosuz bir şekilde Market Street'te çıkıp, arayı fazlaca açıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş iki gündür arka arkaya kaçıyor, dün de copbait yaparak kaçmaya çalışmış. Bir memur arkadaşın önünde nitro açıp yakala beni tarzında bir rol sergilemiş. Amacını anlamış değilim, gerekli işlem uygulanırsa sevinirim.

#1 - 18.12.2021 18:03
Selamlar,

Arkadaşımın açtığı şikayetteki şahitliğimi onaylıyorum. Ek olarak olay yerinde birebir olarak olan birisi olarak ben de durumdan şüphelenmiştim. Ancak mevcut bir video kaydı olmadığı için foruma gelemedim. Kişinin Cheetah gibi bir araç ile bu kadar rahat ve kısa sürede böyle bir ara açması muhtemel değil bana. Videonun 00:05'inci saniyesinden itibaren izlediğimizde bir nitro açılmadığını görüyoruz. Herhangi bir lag veya FPS dropta söz konusu değil. Kişinin değer seyiri sürekli normal. Ve durumdan şüphelendiğimde telsizden de durumu belirttim. İyi roller.  :sampanya:

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 18.12.2021 18:05 ByRevenge »

#2 - 18.12.2021 18:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 19.12.2021 12:18
Birincisi lagtan dolayı öyle gözükmüş ikincisi hiç bi şekilde nitrom olmasa ben market caddesine çıkmam çünkü aracın beni yakalar üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum her türlü bilgisayarım kontrol edilebilir. 8-9 yıldır roleplay yapıyorum ve yarışcıyım çok normal yakalayamamanız ve sizin yaptığınız modda nitronun açıldı gözükmüyor.

#4 - 19.12.2021 12:20
,Eğer hile yapıp hızlancak olsaydım beni hiç bi şekilde göremezdiniz bu sefer mantıklı bir şikayet olurdu ama hep arkamdaydınız.

#5 - 19.12.2021 16:42
Birincisi lagtan dolayı öyle gözükmüş ikincisi hiç bi şekilde nitrom olmasa ben market caddesine çıkmam çünkü aracın beni yakalar üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum her türlü bilgisayarım kontrol edilebilir. 8-9 yıldır roleplay yapıyorum ve yarışcıyım çok normal yakalayamamanız ve sizin yaptığınız modda nitronun açıldı gözükmüyor.
Lag mı? Lag olsa nitro açmış gibi dümdüz ilerlemezsin. Sekiz dokuz yıldır roleplay yapmanız beni ilgilendirmez, ne kadar süre oynamanız hile açacağınız anlamına gelmiyor. En sonunda duvara çarparak yakalanıyorsun  ???,
yarışçı olman da hiçbir şeyi değiştirmiyor. Yetkililer senin bilgisayarını kontrol edemez, ki şu saatten sonra etse de bir şey fark etmeyecek. Benim modumda nitron Market Street'te çıkmadan iki saniye önce bitiyor, fakat senin kullandığın nos control hilesinde sen açıp kapattığın için bunu fark etmiyorsun bile.
Sadece yazarak değil, kanıtlarla birlikte savunma yapmanız sizin için daha iyi bir yöntem olur, bu yöntem pek de sağlıklı gözükmüyor. Gerek olacağını sanmıyorum fakat adminler gerek duyarsa kovalamacanın tümünün video kaydını atabilirim, lag olmadığını oradan da anlayabiliriz.
,Eğer hile yapıp hızlancak olsaydım beni hiç bi şekilde göremezdiniz bu sefer mantıklı bir şikayet olurdu ama hep arkamdaydınız.
Ben sana top speed kaldırma hilesi yaptığını söylemiyorum, nos control hilesi kullanıyorsun. Nitroyu kendin açıp kapatabiliyor, kontrol edebiliyorsun. Savunma yaparken biraz daha araştırıp yap lütfen.  :garip:
« Son Düzenleme: 19.12.2021 16:46 acars.o7 »

#6 - 19.12.2021 17:37
Merhaba. Market caddesinde nitrosuz bir şekilde o hıza ulaşmanızın imkanı bulunmuyor. Buna ek olarak arkanızdaki arabanın maksimum hızı ve kalkış hızı sizden üstün, kullandığınız üçüncü parti yazılımı bu üstünlükleri es geçip kendinize avantaj sağlamakta. Karakter yasaklanacak.