Birincisi lagtan dolayı öyle gözükmüş ikincisi hiç bi şekilde nitrom olmasa ben market caddesine çıkmam çünkü aracın beni yakalar üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum her türlü bilgisayarım kontrol edilebilir. 8-9 yıldır roleplay yapıyorum ve yarışcıyım çok normal yakalayamamanız ve sizin yaptığınız modda nitronun açıldı gözükmüyor.
Lag mı? Lag olsa nitro açmış gibi dümdüz ilerlemezsin. Sekiz dokuz yıldır roleplay yapmanız beni ilgilendirmez, ne kadar süre oynamanız hile açacağınız anlamına gelmiyor. En sonunda duvara çarparak yakalanıyorsun

,
yarışçı olman da hiçbir şeyi değiştirmiyor. Yetkililer senin bilgisayarını kontrol edemez, ki şu saatten sonra etse de bir şey fark etmeyecek. Benim modumda nitron Market Street'te çıkmadan iki saniye önce bitiyor, fakat senin kullandığın nos control hilesinde sen açıp kapattığın için bunu fark etmiyorsun bile.
Sadece yazarak değil, kanıtlarla birlikte savunma yapmanız sizin için daha iyi bir yöntem olur, bu yöntem pek de sağlıklı gözükmüyor. Gerek olacağını sanmıyorum fakat adminler gerek duyarsa kovalamacanın tümünün video kaydını atabilirim, lag olmadığını oradan da anlayabiliriz.
,Eğer hile yapıp hızlancak olsaydım beni hiç bi şekilde göremezdiniz bu sefer mantıklı bir şikayet olurdu ama hep arkamdaydınız.
Ben sana top speed kaldırma hilesi yaptığını söylemiyorum, nos control hilesi kullanıyorsun. Nitroyu kendin açıp kapatabiliyor, kontrol edebiliyorsun. Savunma yaparken biraz daha araştırıp yap lütfen.