Konu: [18.12.2021 - Sho_Saniro] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2021 22:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sho_Saniro @@07tuna42
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.12.2021 22.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 18.12.2021 tarihinde önceki restartta eklenmiş olan bir skini gördüm. Priv olarak @Arranger 'a yaptırmış olduğum kafa ve @Rone 'ye yaptırmış olduğum body'nin sadece vücut kısmı değiştirilmiş. Zaten sözkonusu kanıtlarda herşey mevcut. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -
« Son Düzenleme: 18.12.2021 22:53 Schizophrene THE INVICIBLE »

#1 - 18.12.2021 23:26
Kişi ile daha öncesinde hiç bir türlü role veya karşılaşma yaşamadım skini Discord üzerinden buldum kıyafet değiştirdim oyuna aktarttım gerekli savunmam bunlardır iyi roller.

#2 - 18.12.2021 23:38
Cache mining yapan birkaç kişinin varlığı zaten biliniyor. Bunu yapan kişilerle onların cacheden aldığı skini ekletmenin/editletmenin arasında çok büyük bir fark bulunmuyor.

#3 - 18.12.2021 23:38
     Skini aldığım'da böyle aldım Discord üzerinden Edit yaptırdım kendim için kullanmam amacın'da dediğim gibi kişinin bu skin'i kullandığını bilmiyordum bilseydim başka skin bakardım.
« Son Düzenleme: 18.12.2021 23:52 07tuna42 »

#4 - 18.12.2021 23:48
Discord üzerinden bulduğuma dair gerekli SS'leri attım kanıtlamak için başka bir sebebim yok skini yaptırdığım kişinin Discord görüşmesini'de atabilirim. (İstenilirse.)

#5 - 19.12.2021 00:00
Skin'in çalınma gibi bir durumu söz konusu değil, Skin yapımcısı zaten internet,Discord gibi bir yerlerde paylaşmış aktif bir Skin kullanılmasın'da bir sorun bulunmamaktadır Kişinin kullandığı Skin ile benim kullandığım skin aynı olabilir ben aldığım'da Discord üzerinden öneri yaptılar bende Skin'i adminlere gösterdim kullanabilir miyim diye onlarda bir sakınca görmedi bende edit yaptırıp oyuna aktarımını gerçekleştirdim.

#6 - 19.12.2021 14:04
Savunma geçerli değil, Discordlardan bulduğunuz skinleri bilmeden ekletmemelisiniz.

Skin silinecek.