Ic karakter egolu olunca MTA rolü mü oluyor? Baksana çooook açık arama derdindesin şuan sana burda kaza rolü yapmayıp ilk orda kaçtığınız için ve hatalı do kullanımından, power gamingden şikayet bir güzel şikayet oluşturabilirim, fakat uğraşıcak vaktim yok, power gaming ve non rp nin ne olduğunu bi tekrardan gözden geçir, ne için şikayet açtığınıda baştan gözden geçir, savunmamı yaptım aynı saniyede atıyoruz gözüktüğü gibi bunu kabullenmek yerine ordaki hareketimden ötürü içerlendiğin için şikayet açmışsın, bu net ortada. Seni tanımıyorum bile, emin ol sanaldakilere kin besleyecek kadar sanal ortamdakileri takmıyorum, sadece vaktim oldukça oynumu oynuyorum, sanırım sen açık aramak için koşturanlardansın, kolay gelsin. :hands: Sana düzgün dille kibar bir şekilde, dosthane bir savunma yaptım, dostça yaklaştım, çirkinleşmene gerek yoktu.

Hatırlatma: Bir karakter kendini yüceltedebilir, ezikleyedebilir, bu karakterin kendi egosudur, ooc bir karakter canlandırıp ona kapılmıyoruz, buna rol yapmak deniyor ahbap, MTA rezillikleri denmiyor ,)
Karakterim ıdlewood baby r18 rütbesine sahip sokağının yakınlarında bu olay dönüyor, gayet mantıklı bir ego biliyor musun?