Konu: Noumouke Nox - Powergaming ve non-rp  (Okunma sayısı 404 defa)

#0 - 12.12.2021 19:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noumouke Nox @Müphthela

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kosecetecisi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/12/2021, 17.41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming, non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton bölgesinden elegy ile geçirken Noumouke karakteri ters şeritten gelerek bize çarptı, biraz atıştıktan sonra araçtan inip elegy'e doğru yaklaştı ve emote vererek Fergus karakterinin boğazını sıktı, doğal olarak Fergus karakteri de karşılık verdi ve Noumouke'nin karnına dirseği ile vurdu, arkadaş uyarana kadar role uymayıp aracına bindi, uyardıktan sonra da verdiği tepki tamamen aklımızla dalga geçercesine bir tepkiydi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 12.12.2021 19:48 Tearmo »

#1 - 12.12.2021 19:58
Ek olarak video da mevcut, şikayeti oluştururken gözümden kaçmış.
https://streamable.com/t6ax3e

#2 - 12.12.2021 23:09
Selam dost, yapılan rolde hata nerde, anlamadım?
Screenshot ve videonada bakarsan timestamp ta gözüktüğü gibi aynanda emote atıyoruz, tam aynı saniyede emote atıyoruz, ve benim emote aşağıda kalıyor gözüktüğü gibi, diğer arkadaşınki ise yukarıda kalıyor, ikimizde 7. Saniyede atmışız, gözümden kaçıyor arkadaşın verdiği emote ve orda hatalı do kullanıyorsunuz, bende attığınız emotela beraber chati gözden geçiriyorum, ve verdiğiniz yukarı çıkan emoteu fark ediyorum sizi kırmamak adıyla giderken ah diyorum keza ah yazma zorunluluğu diye bir şey yok sunucuda, eğer böyle bir zorunluluk olsaydı emin ol arkadaşın boğazını sıktığında karakterim, bende ığhm tepkisi isterdim. Herhangi bir dalga geçmek söz konusu değil, zaten sizi tanımıyorum, tahmin ettiğim kadarıyla açık aranma amacıyla yapılan bir şikayet, keza karakterimin olayı yaşadığı kişi farklı birisi, neden siz şikayet açma gereğinde bulundunuz? Herneyse  iyi roller dilerim arkadaşım.  :sampanya:

#3 - 12.12.2021 23:28
Selam dost, yapılan rolde hata nerde, anlamadım?
Screenshot ve videonada bakarsan timestamp ta gözüktüğü gibi aynanda emote atıyoruz, tam aynı saniyede emote atıyoruz, ve benim emote aşağıda kalıyor gözüktüğü gibi, diğer arkadaşınki ise yukarıda kalıyor, ikimizde 7. Saniyede atmışız, gözümden kaçıyor arkadaşın verdiği emote ve orda hatalı do kullanıyorsunuz, bende attığınız emotela beraber chati gözden geçiriyorum, ve verdiğiniz yukarı çıkan emoteu fark ediyorum sizi kırmamak adıyla giderken ah diyorum keza ah yazma zorunluluğu diye bir şey yok sunucuda, eğer böyle bir zorunluluk olsaydı emin ol arkadaşın boğazını sıktığında karakterim, bende ığhm tepkisi isterdim. Herhangi bir dalga geçmek söz konusu değil, zaten sizi tanımıyorum, tahmin ettiğim kadarıyla açık aranma amacıyla yapılan bir şikayet, keza karakterimin olayı yaşadığı kişi farklı birisi, neden siz şikayet açma gereğinde bulundunuz? Herneyse  iyi roller dilerim arkadaşım.  :sampanya:
Fark edeceğin üzere olayın içinde ben de varım ve arkadaşım sunucuda yeni, zaten sunucuda aktif olarak rol yapmıyorum, beni ilgilendirmeyen bir konuda senin veya başkasının ceza alması için uğraşacak kadar zamanım da yok. Diğer bir konu ise sen kural ihlali yapmadığını düşündüğün gibi ben de kural ihlali yaptığını düşünüyorum, şikayete bakacak olan yetkili dediğin gibi kural ihlali yapmadığını düşünüyorsa zaten ceza almazsın. Ayrıca rolün başından beri karakterini yüceltip Mta platformunda rol yapıyor gibi rol yapman ayrıca komik.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 12.12.2021 23:30 Tearmo »

#4 - 12.12.2021 23:34
Ic karakter egolu olunca MTA rolü mü oluyor? Baksana çooook açık arama derdindesin şuan sana burda kaza rolü yapmayıp ilk orda kaçtığınız için ve hatalı do kullanımından, power gamingden şikayet bir güzel şikayet oluşturabilirim, fakat uğraşıcak vaktim yok, power gaming ve non rp nin ne olduğunu bi tekrardan gözden geçir, ne için şikayet açtığınıda baştan gözden geçir, savunmamı yaptım aynı saniyede atıyoruz gözüktüğü gibi bunu kabullenmek yerine ordaki hareketimden ötürü içerlendiğin için şikayet açmışsın, bu net ortada. Seni tanımıyorum bile, emin ol sanaldakilere kin besleyecek kadar sanal ortamdakileri takmıyorum, sadece vaktim oldukça oynumu oynuyorum, sanırım sen açık aramak için koşturanlardansın, kolay gelsin. :hands: Sana düzgün dille kibar bir şekilde, dosthane bir savunma yaptım, dostça yaklaştım, çirkinleşmene gerek yoktu.  O:-)

Hatırlatma: Bir karakter kendini yüceltedebilir, ezikleyedebilir, bu karakterin kendi egosudur, ooc bir karakter canlandırıp ona kapılmıyoruz, buna rol yapmak deniyor ahbap, MTA rezillikleri denmiyor ,)
Karakterim ıdlewood baby r18 rütbesine sahip sokağının yakınlarında bu olay dönüyor, gayet mantıklı bir ego biliyor musun?
« Son Düzenleme: 12.12.2021 23:42 Müphthela »

#5 - 13.12.2021 00:24
Dostum, dediğim gibi yaklaşık dört aydır sunucuda rol yapmıyorum, biraz eğlenmek için girip böyle komik rollerle karşılaşmak can sıkıcı ayrıca karakterimi ezikleyip eziklememen de pek umrumda değil, defalarca belirttiğim gibi aktif olarak rol yapmıyorum. Bunu başka birliğin hood bölgesinde yapman saçma ve görüp görmediğini de bilemem, pm atabilirdin. Ayrıca açık aranacak bir tarafın yok, açık arıyor olsaydım seni rencide edebilirdim, burada daha fazla uzatmanın da pek bir mantığı yok, konuşmak istersen Discord'dan ekleyebilirsin. Tearmo#2114

#6 - 13.12.2021 00:39
Rencide mi ediceksin etsene  ::)

#7 - 13.12.2021 01:16
Konuyu aramızda çözdük.  :sampanya:

#8 - 13.12.2021 01:16
Konuyu aramızda çözdük.  :sampanya:
kilit & arşiv
« Son Düzenleme: 13.12.2021 01:19 Tearmo »

#9 - 15.12.2021 23:32
Şikayet geri çekildiğinden dolayı geçersiz.