Konu: Mülk Satışlarında Üst Limit Kuralı  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.12.2021 03:58
Sunucu içeresinde bir çok ev ve iş yerleri mevcut, sistemsel olarak açılan iş ve evlerin belirli bir miktar üzerine açıldığını hepimiz biliyoruz. Oyuncular sahip oldukları iş
ve evlerini Sistemsel fiyatın üzerine fazlasıyla bir miktar belirleyip o fiyata satıyor. Örnek vermek gerekirse "İLANLAR" kısmında bir çok ev ve işyerlerinin Sistemsel fiyatı
200.000$ iken oyuncular 1.000.000$'a kadar satan bir çok kişi bulunuyor, bu durumun çok saçma olduğunu düşünüyorum.

Örnek olarak

Sunucu içeresinde Oyun kurallarında" Mülk satışlarında üst limit kuralı" mevcut, bu kurala bir çok kişinin uymadığı göz önünde. Tek tek kimseye şikayet açılamicağı için buradan AR-GE oluşturmak istedim. Bunun için bu kuralın daha ciddiyete uyulmasını düşünüyorum ve daha katı olması gerektiğini düşünüyorum.

Sistemsel bir ev ya da işyerinin fiyatı 100.000$ iken neden 500.00$ ya da daha üst bir fiyata satın alınabilsin ki?

Hmmm
1
Like
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Polistengac,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Polistengac,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.12.2021 19:10
Özel dekor ve ilan sistemi de satış limiti kuralına dahil edildi. Eklendiği tarih ve saatten itibaren geçerlidir. Bu yüzden önceki ilanlar için şikayet oluşturmayalım.

12.12.2021 19:07 tarihinden itibaren geçerlidir.

29-) Mülk satışlarında üst limit kuralı  (Ekleme)
Alıntı
Özel dekorlu mülkleri satmadan önce ticket yoluyla dekoru sildirmelisiniz. Özel dekor sebebiyle bahsedilen limitlerden yukarı mülk satışı gerçekleştirilemez, gerçekleştirilse kural ihlali sebebiyle taraflar cezalandırılır. İhlalin niteliğine göre mal varlıkları silinebilir.

İlan sistemine de aynı şekilde kurala aykırı fazla fiyat veya ilanı üste çıkarmak (Örn: 200.000 fiyatındaki ev için 50.000 fiyat koymak) için mantıksız fiyatlar koymak da bu kuralı ihlal edecektir.
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Polistengac,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok