Konu: Cristian Vignali - 11.12.2021  (Okunma sayısı 254 defa)

#0 - 11.12.2021 03:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cristian Vignali - @Mirmanu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raul Seymour - @Mercimek

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaşla aramızda bir olay yaşandı daha sonrasında onu bulduk. Konuşmaya yanına geldik, emote verip saldırdı daha sonrasında ise kaçmaya çalıştı. Durması için silahımı çektim fakat ateş etmedim. Sadece korkutmak amaçlıydı fakat yine durmadı, kaçmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 11.12.2021 04:10
Öncelikle merhabalar, ilk olarak şunu belirtmek istiyorum senle. Veya arkadaşınla aramızda o ana kadar bir olay yaşanmadı. Bir brawl rolü yapıyorduk ve arkadaşın o sırada bağırarak ayırmayı deniyordu. Arkadaşın brawl rolüne dahil olmadı, sende ortalıkta yoktun. Ardından biz arkadaşına bulaşmadan hattağa sanırsam bir şey bile söylemeden brawl rolü olan alandan uzaklaştık. Ondan sonra yaralı rolümü devam ettirmek için arkadaşlarımla bir eve gidiyordum. Arkadaşında bizi takip ediyormuş sana mesaj atarak olduğun konuma çağırdı. Rolde gelip yanıma bir şeyler dediniz bende müsait değilim gibi bir şey söyledim. Ve senle daha önce hiç role girmediğimiz halde "Müsait olmaman umrumda değil" gibi bir şey dedin. Bende olay çıkacağını anladım ve omzumdan yaralı olduğum için en yakınımdaki arkadaşına kafayı gömüp kaçmayı denedim, o ana kadar silah çekilmemişti. Ben kaçarken silah çektin ve arkamdan bağırdın, arkamda gözüm olmadığı için rolsel olarak silah çektiğinide bilmiyorum. Bu arada arkamdan koşarken bunny hop yaptığınız içinde ayrıyeten şikayet açacağım. Yani ortada Fear RPlik bir durum yok zaten kaçıyordum kaçarken arkamdan silah çektin, ve bunu rolsel olarak görmemem normal. Herhangi bir atışta yapmadığınızdan dolayı silah sesini duymadım.
https://cdn.discordapp.com/attachments/601757864792686593/919031809306689607/unknown.png

#2 - 11.12.2021 04:25

#3 - 11.12.2021 13:17
Tamam diyelim koşarken göremedin silahı lk ekran görüntüsünde çitlerden atlarken bakışıyoruz ordada mı görmüyorsun?

#4 - 11.12.2021 13:21
Attığın SSte elinde silah yok, ayrıyeten zaten silahın var ve peşimdesin dursam gene zarar göreceğim o yüzden kaçmaya devam ettim.

#5 - 11.12.2021 15:07
Silahım var fakat o sırada görüntü alırken elime gelmemiş, diğer görüntülere bakabilirsin.  Kendi ağzınla söylüyorsun kaçtım diye her neyse.
« Son Düzenleme: 11.12.2021 15:39 Automatic »

#6 - 11.12.2021 15:20
Zaten aramızda mesafe var, ve sen bunu Bunnyhop ile kapatmayı deniyorsun. Silah doğrultmuş olsanda kaçmaya devam edeceğim, eğer kaçmadan önce silah doğrultsaydın olay başka olurdu. Zaten kaçıyordum, kaçarken silah doğrulttuğun için neden birden durmamı bekliyorsun? Kaçarken silah doğrultursan kaçma şansım var. Ama eğer durarsam her türlü bana bir şey yapacaksın, bunu anlamamakta niye ısrar ediyorsun?

#7 - 11.12.2021 18:32
 :D ::) Peki.

#8 - 13.12.2021 15:14
Merhabalar,

Şikayet incelendi, bazı rollerde ara sıra karakterin düşmemesi için oyuncular aksiyona kapılıp ara sıra bariz bir ihlal gerçekleştirebiliyor, fakat ekran görüntülerine baktığımızda ortada büyültülecek herhangi bir ihlal görülmüyor, savunma yeterli, bu sebepten dolayı şikayet kilit, arşiv.