Selamlar, iyi geceler
Skini satın almak istediğini kendin belirtiyorsun, sana suncuuda yüklü olduğunu ve yakın zamanda değiştirme atacağımı söylüyorum. Şu an değiştirme/skin ekletme aktif değil, kendime bir skin yaptığımda değiştirme atacağım. Kullanmıyorum, bu skin ile aktif bir rol yaptığımı görürsen açarsın şikayet. Kimseyi kandırmaya gerek yok, değil mi?
Ayakkabı için senden ayrı bir miktar istedim, fakat yoğun skin yaptığım için ayakkabı için zamanım olmadı, bunu sana belirttim. Yanlış yerlere çekme.
Kafanın rel olduğunu sorabilirdin bana, yada almadan önce biraz araştırabilirdin. Sana kafa priv diye belirtip satsaydım haklı olabilirdin bu konuda.
Her skin yapımcısının ayrı fiyatları olur, bazı skin yapımcıları senden kafa değişimine 50 vp bile alabilme hakkı bulunuyor. Sen kabul ettiğin sürece.
Konuşmanın videosu, yavaşlatıp okuyabilirsiniz.
Özetlemem gerekirse, şöyle;
Skini almak istediğinin başlangıcı;
Burada skini kullanmadığımı, değiştirme atacağımı söylüyorum;
Burada ayakkabı değiştirmemi istiyor, 10 vp gibi bir ücret tutar diyorum. Ayakkabının ücretini almadım bu arada, yapmaya zamanım olmadığı için. Okey diyor falan sonrasında yoğun skin isteği olduğu için ve okul dolayısıyla, roller de etkiliyor zamanımı. Bu yüzden 3 gün gecikti (parayı atmadığı için ayakkabıda bir problem yok, ayakkabı değiştirmenin parasını almamıştım daha yapmadığım için) ve benden yapmamı istedi sonrasında 60 VP ödediği SKİN, ilk başta gösterdiğim skinin parasını geri atmamı söyledi,
@Lia ile konuştum ve bu durumu doğrulayacaktır, parayı iade etmek zorunda değilsin diye belirtti.
İyi geceler, iyi forumlar.