Konu: Skin dolandırıcılığı  (Okunma sayısı 677 defa)

#0 - 02.12.2021 17:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lordusbackinbusiness

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kişi ile 28.11.2021 tarihinde Discord üzerinden iletişime geçtim, en son 2.12.2021 17:26'da konuştuk.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Skin dolandırıcılığı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaştan bir skin satın aldım, skinin aynısını onda olduğunu söyledi ve değiştireceğini söyledi, skini ondan satın aldım ve ufak değişiklikler yapmasını istedim, şapkasını ve ten rengini değiştirdi, ayakkabıları da değiştirmesini söyledim ve tamam değiştireceğim dedi, aradan 3 gün geçmesine rağmen değiştirmedi ve paramı geri istediğimde vermedi, skinde kullandığı kafa da rellenmiş bir kafaymış, bunu da bana belirtmedi. Neden belirtmediğini sorduğum zaman sormadın ki belirteyim dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Aynı skinlerin olduğu ss'ler; Forumun ona ait olduğunun kanıtı ve Disord hesabı; Discord konuşmaları;  

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları alsın, kabul edilirse Discord üzerinden skin yapımcısı vs. permleri alsın. Son olarak belirteyim, arkadaş bana skin değiştirme hakkını kullanacağını söylemişti, kullanmamış. Kullansa bile ben bu kafaya sahip skini kullanmak istemiyorum, skin değiştirme kullansa bile bir tane skinini değiştirebilir, aynı kafa zaten diğer skininde de kalacak. Kısacası ben bu skini istemiyorum, istemediğimi de belirttim zaten, paramı geri iade etsin. Etmem diye ısrar edecekse de şikayet sonuçlansın, bekliyorum. Ekran görüntülerinin tam halini ilgilenen yetkiliye özelden PM yolu ile atabilirim, arkadaşın forum hesabına bakarsanız zaten skinlerin aynısını görebilirsiniz, Discord hesabı da orada yazıyor.

#1 - 02.12.2021 17:56
Bana verdiği skin;

60VP gönderdiğime dair kanıtım;

Bana skini attığının kanıtı;

Şunu da belirteyim, neden daha önce sunucuda kullandığı skine bir şapka ekleyip ten rengi değiştirmesine 60VP istiyor? Ve ben de o anki dalgınlığım ile atıyorum, kişiye gerekilen işlemler uygunlansın.

#2 - 02.12.2021 18:30
Selamlar, iyi geceler

Skini satın almak istediğini kendin belirtiyorsun, sana suncuuda yüklü olduğunu ve yakın zamanda değiştirme atacağımı söylüyorum. Şu an değiştirme/skin ekletme aktif değil, kendime bir skin yaptığımda değiştirme atacağım. Kullanmıyorum, bu skin ile aktif bir rol yaptığımı görürsen açarsın şikayet. Kimseyi kandırmaya gerek yok, değil mi?

Ayakkabı için senden ayrı bir miktar istedim, fakat yoğun skin yaptığım için ayakkabı için zamanım olmadı, bunu sana belirttim. Yanlış yerlere çekme.

Kafanın rel olduğunu sorabilirdin bana, yada almadan önce biraz araştırabilirdin. Sana kafa priv diye belirtip satsaydım haklı olabilirdin bu konuda.

Her skin yapımcısının ayrı fiyatları olur, bazı skin yapımcıları senden kafa değişimine 50 vp bile alabilme hakkı bulunuyor. Sen kabul ettiğin sürece.

Konuşmanın videosu, yavaşlatıp okuyabilirsiniz.

Özetlemem gerekirse, şöyle;

Skini almak istediğinin başlangıcı;

Burada skini kullanmadığımı, değiştirme atacağımı söylüyorum;

Burada ayakkabı değiştirmemi istiyor, 10 vp gibi bir ücret tutar diyorum. Ayakkabının ücretini almadım bu arada, yapmaya zamanım olmadığı için. Okey diyor falan sonrasında yoğun skin isteği olduğu için ve okul dolayısıyla, roller de etkiliyor zamanımı. Bu yüzden 3 gün gecikti (parayı atmadığı için ayakkabıda bir problem yok, ayakkabı değiştirmenin parasını almamıştım daha yapmadığım için) ve benden yapmamı istedi sonrasında 60 VP ödediği SKİN, ilk başta gösterdiğim skinin parasını geri atmamı söyledi, @Lia ile konuştum ve bu durumu doğrulayacaktır, parayı iade etmek zorunda değilsin diye belirtti.

İyi geceler, iyi forumlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 12.12.2021 01:57 Lordusbackinbusiness »

#3 - 10.12.2021 15:34
umarım artık sonuclanır

#4 - 13.12.2021 13:05
Dolandırıcılık görünmüyor. Siz karşı taraftan tamamen sıfırdan yapım bir skin talep etseniz farklı şekilde değerlendirebilirdik. Skin işlemleri pasif olduğu için kendi skinini değiştirememiş.
« Son Düzenleme: 13.12.2021 21:21 yutoalpha »