Konu: NON RP, TÜRKÇE TERİM, TROLLİNG, RETARTED RP  (Okunma sayısı 370 defa)

#0 - 09.12.2021 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carla Melindez - @eniel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mirmanu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Türkçe terim: Görüntüde gördüğünüz gibi, açıklayacak pek bir şey yok. Görmezden gelinebilecek bir şey değil.

NON RP: Görüntülerde gördüğünüz gibi dört lastiğinin dördününde patlamış olmasına rağmen devam ediyor. İlerideki tamirciye giriyor, saniyeler içinde aracı sistemsel onarıyor ve kaçıyor. Bütün bunlar olurken elimde silahımla ona durması için bağırıyorum.

Retarted: Türkeç terim kullandığı esnada bilerek veya bilmeyerek ihlal yapmış oluyor. Hiç tanımadığı iki adamla, ıssız bir ormanda karşı karşıya ve üzerimde silah var. Ona sorularımıza cevap aradığımızı söylediğimde küfür edip ardından kahkaha atması rolü ciddiye almadığını, kafasına göre hareket ettiğini ve yaptığı rollerin bir amacı olmadığını gösteriyor.

Trolling: Konuşma tarzı, yaptığı eylemler, ciddiyetsizlikler sebebi ile troll bir kullanıcı olabileceğini düşünüyorum. Yetkili arkadaş şikayeti incelediğinde kesin bir sonuca varacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Türkçe terim
Spoiler: GösterGizle

NON RP

Retardet rp ihlali

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.12.2021 19:16
1- https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=116856.msg590964#msg590964
2- aracı da hasara sokmaya çalıştın, sokamadığın için devam ettim. kaçarken emote da verdim jant yakarak kısa bir mesafe gidilebilir ki kısa mesafe gittim
3- hiç tanımadığım adam durduk yere niye beni takip ediyor tabii ciddiye almayacağım, git diyoruz gitmiyorsun git diyoruz gitmiyorsun belirttiğin başlık ihlalini kendin gösteriyorsun bize karşı. asıl senin yaptığın rolün amacı yok, sovyet şapkasıyla yanımızda saçma sapan şeyler yapıyorsunuz
4- headmove açık oynuyorsun, gördüğün gibi etrafa bakıyorum birisi daha var mı diye. o sırada hızlı yazdığım için de imla kullanamadım, araca doğru koşarken de klavyem ingilizceye döndüğü için yazdığım ka.car'ı silip kacar yazdım sadece.

#2 - 09.12.2021 21:42
dcni versene

#3 - 09.12.2021 21:49
Gereksiz derecede abartılı olduğunu düşündüğüm agresif savunmamı sildim. Saygı çerçevesi içinde konuşmamızı diliyorum. Savunmanı yaptıysan yetkili kararı bekleyebiliriz. İyi eğlenceler.

#4 - 10.12.2021 07:39
Öncelikle merhabalar, ilk öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşın, yaptığı farklı bir ihlallerden biriside MetaGaming, biz arabayla duvarın arkasında olmamıza rağmen. Arkadaş bir şekilde bizi ismimizden(?) görüp dibimize kadar geliyor.

Bize doğru koşarkenki ekran görüntüsü, mesafeyi görebiliyorsunuz taa içerideki arabanın oradan koşuyor. Ayrıca o arabanın oradan bizi nasıl görüp geldiğinide merak ediyorum, geçerli bir savunma yapmazsan bunun hakkında hile şikayeti oluşturacağız.
https://cdn.discordapp.com/attachments/915690688820154378/918468822401445898/sa-mp-408.png

O kadar mesafeden gelip Selam yazıyor, yani random o yöne koşmadığına dair bir kanıt. Duvar arkasından görüp konuşmasını PowerGame, veya MetaGaming olarakda adlandırabiliriz.
https://cdn.discordapp.com/attachments/915690688820154378/918468994334359572/sa-mp-410.png

#5 - 10.12.2021 16:00
Karakter yasaklandığından dolayı arşiv.