Konu: Maske_30324 | Maske_21238 >> DM-Yasaklanmış roller.  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2021 19:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30324 Maske_21238  >> Forum hesaplarını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Peter Baughman @catchtherainbow80

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ssde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaşlarımla oyun içerisinde afkydık. Bir süre sonra oyuna girdiğimde, yukarı chatte yaralıya düştüğümü ve dm yediğimi gördüm hemen ss aldım. Zaten ss aldığım zaman ve adamların sıktığı zaman baya uzun 4-5 dakika ara var. Oyuna girdiğim gibi yaralı rolümü gerçekleştirdim, ardından hastaneye gidip tedavi oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Garip.

« Son Düzenleme: 03.12.2021 19:56 Laffys »

#1 - 03.12.2021 19:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.12.2021 20:20
Selamlar, öncelikle kişiler ile daha önceden yaşamış olduğum bir takım olaylar bulunmakta, buna en basit örnek;

Burada Lina adlı karakterin, karakterime saldırdığını ve yanında durmakta olan çete üyelerinin ise, bu olaya dahil olduğunu görebilirsiniz,
kişilerin kışkırttığına, karakterime laf attığına dair kanıtlar, ayrıca bir ek olarak Lux yarasından bahsedilmesinden hoşlanmayan bir karakter
;

[ Ss'lerin tam halini atabilirim, fazla olduğundan kısa attım. ]
Ayrıca kişiler ile daha önceden dönen bir olay hakkında, ufak bir tartışma'da rol içinde zaten yansıyor, Cesar adlı karakter ve arkadaşları;

Ayrıca kişilerin kaldığı konumu, yani bulunduğu kısmı öğrendiğimize dair kanıtımızda bulunmakta.

Son olarak ilk kez böyle bir şikayet yiyorum ve kişiler ile İC olarak karakterimin bir düşmanlığı var ki bunları zaten kendileri çok iyi bilir, Sürekli Rp kuralı diye bir kural var ve kişilerin dışarıda, aktif bir rol ortamında afk kalıp kalmadıklarını bilemem..

« Son Düzenleme: 03.12.2021 21:10 spyixgod »

#3 - 03.12.2021 21:06
İlk attığın görüntüde biz seni dövmüyoruz. Karakterine tehdit edecek şeyler söylemedik. Yani bizim tarafımızdan karakterin bir tehlike altında değil. Attığın kanıtlarda orada olan kişiler sana gitmeni söylüyor, buna rağmen gitmeyip hala laf söylemeye devam eden sensin. Peter ve Mulligan karakterlerine sıkabilmen için gerekli kanıtlarının olduğunu düşünmüyorum. Seninle aramızda sadece sözlü tartışma geçiyor. Bunu direkt olarak silaha vurmanın hatalı olduğunu düşünüyorum. Kişilerin sana laf attığına gelecek olursak, yukarıda da bahsettiğim gibi, orada gitmeni söylememize rağmen bize ters cevaplar verdiğin için seninle dalga geçiyorlar. Orada tartıştığın çoğu kişi çete üyesi, onlardan seninle çok sakin ve nazik bir şekilde konuşmasını bekleyemezsin.

#4 - 03.12.2021 21:07
Sadece şunu yazacağım bizim tarafımızca başka yorum gelmeyecek, karakterle düşmanlığımız yok 9 tane çete üyesinin içerisine girip fearrp bile yapmadan küfürler vesayre ediyorsun seni ic olarak uyarıyorum ayrıca hasar loglarına bakılabilir tarafımızca hiç bir şekilde luxa şiddet uygulanmadı psikolojik şiddet hariç. Kendisiyle düşmanlığımız yok, sadece küfür edip dalga geçtiğimiz için mi bize sıkıyorsun? Bence dm arayışı bu, ayrıca geçenlerde yutoalphanın aynı sebeple oluşmuş farklı bir şikayete yazdığı cevabıda buraya paylaşıyorum.

#5 - 03.12.2021 21:14
Olayda sadece dalga geçilme gibisinden laflar yok, kışkırtma ve çete üyelerinizden İC olarak çete üyelerinizden birisinin beni ittirip, karakterime saldırılma rolü var, savunma'da belirttim. Kanıtlarımı sundum ve karakteriniz ile düşman olduğumu da benden daha iyi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum hala. Karakterim bu olay hakkında fazlasıyla kişi ile rol döndürüp gerekli rolleri yaptım kısaca, ayrıca bu bulunduğumuz karakterleriniz ile ilk olay değil.
Karakterimin tehdit altında olmadığını söylüyorsun, yaptığınız kışkırtıcı bir rollerin ve kanıtını atttığım diğer rolde karakterime ettiğiniz tehdit gibi cümleler illegal role giriyor? Her neyse savunmamı detaylıca yaptığımı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 03.12.2021 21:17 spyixgod »

#6 - 03.12.2021 21:31
@Cross sizi bizim birlikteki üyeler sanıyor sanırım arkadaş.
Son yorum olarak @heaven the deity de rolün içinde fakat kendisiyle özel olarak konuştum ceza almasını istemiyorum, teşekkürler.

#7 - 03.12.2021 21:32
İC olarak Lux böyle düşünüyor, ooc'e göre rol yapmıyoruz. Çete üyenizden olarak gördü karakterim ve buna ss'lerden kolayca gözükür neden gördüğü.

#8 - 07.12.2021 13:45
Sonuçlanabilir.

#9 - 10.12.2021 10:59
yutoalpha'nın savunması yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Karakter ceza alacak.