Konu: Alexander Hoxha(Brawl Kural ihlali) Joseph Bernardi (Yaralı Kural ihlali)  (Okunma sayısı 479 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.12.2021 17:15
Basit bir trafik kazası dediğin olayı ben daha yeni öğreniyorum, o olayda ben bile yoktum. Krikor aradı ve gelmemi söyledi, gittim baktım Bernardi karakteri yerde baygın yatıyordu, kim olduğunu sordum. Krikor ikili gelince onlar olduğunu söyledi, ikili de gelip saldırdı. Silahımı çekip kendimi savundum. Tekrar tekrar yazıyorum, karşınızda yarma gibi dört tane herif var, bir kere bunu gerçek hayatta düşünseniz korkarsınız yapmaya yüreğin olmaz. Yapsan da dayağı yersin zaten, her neyse. Olay ile alakam bile yoktu, gelip bana saldırdınız ben de kendimi savundum. Bernardi karakteri zaten düşüp RK olmuş bir karakter, RK'lı adama tekrar saldırıyorsunuz, bir de gelip neden vurdun diye mi soruyorsunuz? Neyse, savunmaya daha bir şey eklememin gereği var mı bilemiyorum.

#11 - 07.12.2021 22:47
Basit bir trafik kazası dediğin olayı ben daha yeni öğreniyorum, o olayda ben bile yoktum. Krikor aradı ve gelmemi söyledi, gittim baktım Bernardi karakteri yerde baygın yatıyordu, kim olduğunu sordum. Krikor ikili gelince onlar olduğunu söyledi, ikili de gelip saldırdı. Silahımı çekip kendimi savundum. Tekrar tekrar yazıyorum, karşınızda yarma gibi dört tane herif var, bir kere bunu gerçek hayatta düşünseniz korkarsınız yapmaya yüreğin olmaz. Yapsan da dayağı yersin zaten, her neyse. Olay ile alakam bile yoktu, gelip bana saldırdınız ben de kendimi savundum. Bernardi karakteri zaten düşüp RK olmuş bir karakter, RK'lı adama tekrar saldırıyorsunuz, bir de gelip neden vurdun diye mi soruyorsunuz? Neyse, savunmaya daha bir şey eklememin gereği var mı bilemiyorum.
Bernardi'nin yanına doğru yürüdü sadece. Bunu sende biliyorsun. Hem dediğin gibiyse,  asıl suç Krikor da.

#12 - 07.12.2021 23:32
Olayı anlayıp ona göre davranmalıydın. Aklınıza direkt silah geliyor, daha fazla ileti atmayacağım.

#13 - 08.12.2021 04:30
Şimdi fark ettim, gözüme çarptı. Videoyu dikkatlice izledim, 00:50'de canın çok az, aradan bir dakika geçiyor ve canını dolduruyorsun. Bir hatanız daha çıktı, eminim diğer arkadaşın da aynı şeyi yapmıştır. Chat'ı gizlemişsin zaten, tezgah kurdun veya gidip bir yerden canını doldurup geldin. Yaptığın hata, zaten diğer iletilerimde de belirttim, canınız sıkılmış DM arıyorsunuz, düşünce de şikayet açıyorsunuz. Arkadaşlar, kendi hatalarınızı düzeltip öyle şikayet açın bize karşı, daha fazla ileti göndermenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, videoyu da aşağıya bırakayım tekrar. Silinmesi gibi bir riske karşılık videoyu indirdim, silerlerse yollarım tekrar.

#14 - 08.12.2021 11:51
Kanıtlar yetersiz, video kesilmiş ve chatlog kapatılmış. Fakat Lena karakteri can doldurduğu için ceza alacak.