Konu: samp komık olmaya calısılan vıdeo projem  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.11.2021 20:06

kendimce youtubea boyle icerik uretiyorum bi bakin derim

elestirilere acigim elimden geldikce kendimi gelistirmeye calisiyorum
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Slayertheconqueror,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.11.2021 00:16
Videoyu binbir güçlükle izledim, izledik. Vice Roleplay platformunda bu tarz, rolden uzak, Metin2 kafasıyla yapılan rollere(?) izin vermemiz hiçbir zaman görülmemiştir. Şu konuda galiba kafa karışıklığı yaşıyorsunuz. Sunucuya giriş yaptığınız andan çıkış yapacağınız ana kadar, her dakika, her saniye, rol yapmak ZORUNDASINIZ. Sürekli RP denen kültür, kural bu demek oluyor. Yaptığınız trafik kazasından, kurduğunuz iletişime kadar her aşamada rol olmak ZORUNDA. Discord, oyun içi iletişim programı değildir, video için dahi olsa, roldeki iletişiminizi (lalalala düştüm, beni al, çıkıyom çuval gelsin, polisler geldi vb.)  SMS ya da bulunduğunuz birlik türü müsaitse telsiz gibi yerlerden yapmalısınız.

Biz, Vice Roleplay olarak sunucu içinden çekilen, kurallara uygun videolara tam destek vermekteyiz. Bu demek değil ki video çekmeyin. Hayır. Rol yaparken ister IC, ister OOC videoyu çeker, talep ederseniz tarafımızca verilen karşılığını da alırsınız. Ama bizim onay verdiğimiz videolar, bu tarz videolar değil. Let's Play tarzında çekilen videolarda aranızda sohbet edecekseniz, bu kesinlikle rol tarafını yönetmemeli, role dahil olmamalı. Referans, benchmark bir video görmek istiyorsanız kişisel Twitch kanalıma göz atabilirsiniz veya sunucudan diğer yayın açan arkadaşlara bakabilirsiniz.

Yapmış olduğunuz ihlaller tolere edilebilir türden ihlaller değil. Mixing, Sürekli RP/Refuse RP gibi kavramlardan iki taraf da ceza alacak. Tekrarının olmaması dileği ile konuyu kilitliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok