Konu: Werner Ryan, fear rp - powergaming  (Okunma sayısı 282 defa)

#0 - 03.12.2021 17:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Yuciar - Werner Ryan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul Spina

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05 - 17.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
fear rp, power gaming.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Paul Spina'nın Mia karakterinden kiraladığı arabayı Werner Ryan çalarken denk geliyoruz, Spina karakteri ile kavga ediyorlar. Silahıma davranıp Werner'ı uzaklaştırıyorum. Daha sonra geri dönüyor, saldırmaya başlıyor. Arbede daha başlamadan tekrar silahımı çekiyorum. Üzerime koşup vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kanıtlar yetersizse olay anı kayıttaydı, videoyu yüklerim problem değil.

« Son Düzenleme: 03.12.2021 17:30 Chiko »

#1 - 03.12.2021 17:52
Öncelikle şahsında attığı ilk ss de karakterim fear rp yapıp oradan uzaklaşıyo ardından arka taraftan dolanıp aracını almak için aynı yere tekrar gidiyo ve James Gatto'yu görüyo maskesini takıp saldırıyo. orada emote önceliğinden dolayı koşarak adama saldırıyorum ve yumruklarken silah emotesi geliyo sizi yumruklayan biri varken nasıl silah çekebiliyorsunuz?

olay yaşandığı zaman yaptığım hatamı diye /soru komutunu kullanarak Brawl rollerinde silah çekilip çekilmeyeceğini soruyorum ve supporttan şu cevabı alıyorum. https://www.hizliresim.com/4ycnodz

#2 - 03.12.2021 22:02
Öncelikle şahsında attığı ilk ss de karakterim fear rp yapıp oradan uzaklaşıyo ardından arka taraftan dolanıp aracını almak için aynı yere tekrar gidiyo ve James Gatto'yu görüyo maskesini takıp saldırıyo. orada emote önceliğinden dolayı koşarak adama saldırıyorum ve yumruklarken silah emotesi geliyo sizi yumruklayan biri varken nasıl silah çekebiliyorsunuz?

olay yaşandığı zaman yaptığım hatamı diye /soru komutunu kullanarak Brawl rollerinde silah çekilip çekilmeyeceğini soruyorum ve supporttan şu cevabı alıyorum. https://www.hizliresim.com/4ycnodz

Tekrar merhaba Yuciar, umarım söylediğin yalandan ötürü pişmansındır. Kavga ettiğimiz esnada silahımı çekmedim çünkü. Aksi durumda ben buraya silahı çekme anımı, sana doğrultmamı ve yaptığın bir diğer ihlali de kanıt olarak yükleyeceğim. Ben senin ihlal ettiğin oyun kuralının farkına varmanı temenni ederken sen farklı bahanelere sığınıyor ve benim bir kuralı çiğnediğimi iddia ediyorsun. /soru üzerinden sana verilen cevap hatalı, böyle durumlarda oyun kurallarına hakim olmalısın. 

Alıntı
2.1) BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Anlaşmalı bir brawl rolünde olduğumuzu zannetmiyorum.
« Son Düzenleme: 03.12.2021 22:06 Chiko »

#3 - 03.12.2021 23:04
Support'un eksik bilgi vermesi ve oyun kurallarına olan hakimiyetim konusunda.Oyun kurallarına hakim olamayabilirim. Belki unutmuşumdur vs. Böyle bir durumda doğal olarak support'a soruyorum ve yanlış cevap alıyorum. Sorumu cevaplayan support'un verdiği yanlış bilgi sebebiyle de böyle bir savunma yaptım. Yaptığım kural ihlali için ikinizden de özür diliyorum. Şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 03.12.2021 23:10
Şikayet arşivlenebilir, ben oyuncunun tekrar etmeyeceğine inanıyorum.

#5 - 04.12.2021 13:55
Şikayet arşiv.