Konu: boombox'dan URL ile istediğimiz şarkıyı açabileceğiz artık! Önemli AR-GE  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2021 13:01
Günlük ortalama şehirde 15 tane işyeri açılıyor ve reklam veriyor. Veya mahallede/ocean'da/şehirin farklı yerlerinde, rol - kamp yapanlar boomboxdan veya /arac radyo'dan şarkı açamıyor;

Daha doğrusu eskiden MP3 Juiceden açabiliyorduk fakat artık o'da olmuyor. /destek attım ve yetkili arkadaş Loader.to'dan deneyin çalışıyor dedi fakat rolde dönüştürüp /boomboxa urlyi yapıştırdığım zaman bu seferde şarkıyı sadece ben duyuyorum.

Adminlerden birkaçı ise discord'a şarkıyı at, bağlantısını kopyala öyle yapıştır diyor. Öylede hiç olmuyor, şarkı duyulmuyor.

Ve /soru'dan sorduğum zaman yüzde 90'ı yetkililer, şuanda hiçbir site çalışmıyor dediler, o yüzden bu AR-GE'i açma gereği duydum.

O yüzden, MP3 Juicede gibi sadece 1 seferlik link dönüştürücü değil, yani şarkıyı tekrardan açmak için yeniden dönüştürmenize gerek kalmayacak.

Örnek vermek gerekirse DJ arkadaşların işine çok yarayacak, örneğin CLUBda açacağınız şarkıları bu site'de dönüştürüp NOT DEFTERİNE kaydedin, çünkü bu link sınırsız olacak. MP3 Juice gibi 1 şarkıyı 4-5 kere dönüştürmenize gerek kalmayacak. Dönüştürdüğünüz bir şarkının linkini not defterine veya herhangi bir yere kaydedin, 1 hafta sonra o şarkıyı o linkden tekrardan açabilirsiniz.

Yukarıdada bahsettiğim site bu, hem sınırsız link üretiyor, hemde şarkıyı herkes duyabiliyor, site'de çalışıyor. SAMP platformunda ki veya MTA platformunda ki sunucularda denendiği zaman çalışıyor.

Bu boomboxdan veya /arac radyo'dan şarkı açamama sorunu sadece Vice'da var, muhtemelen gözden kaçtı fakat gördüklerinde düzelteceklerini düşünüyorum.  :sampanya:

İşte sınırsız şarkı linki üreten site , klasik siteler gibi, YTden şarkı linkini kopyalayıp yapıştırdığınızda sınırsız linki üretiyor ; https://mp3y.download/tr/easiest-online-convert
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, Icardiyolog, MiracC,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.12.2021 04:05
Tüm spam iletiler silindi.

Bu bir AR-GE değil, çalışan link dönüştürücüleri başlığında bir rehber olarak açabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok