Konu: Bug Abuse Danny_Ducatro  (Okunma sayısı 333 defa)

#0 - 02.12.2021 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Ducatro Danny_Ducatro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  30/11/2021 22:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi vurulmamak için interior gir çık yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 02.12.2021 18:56
Öncelikle merhaba. DM atıldığı için ic olarak garaja girip çıkıyorum ve kaçmaya çalışıyorum. Bu DM sebebinden ötürü de arkadaş ooc jail'i yatmış, pek bir savunmam yok sebesiz bir rolden ötürü karakterim garaja çıkıp giriyor, garaj arkadaşımın garajı bundan ötürü garaj kepenklerinin gate'in bir şifresi var, bu yüzden kaçıyorum ve içeriye girip saklanmaya çalışıyorum, fakat arkadaş oradaki obje silindiği için, çatıdan atladı, şifresi olan gate'e böyle erişim sağladı, bunlardan ötürü de karakterim yine de kaçmaya çalıştı. Güvenli olarak bildiğim bir bölgeye kaçtım ve bunda yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Savunmam bu kadar.
https://www.hizliresim.com/b1t9wqv
« Son Düzenleme: 02.12.2021 19:28 Ducatro »

#2 - 02.12.2021 20:30
İhlale ihlal ile karşılık vermezsin.

#3 - 03.12.2021 03:15
İhlal yaptığından dolayı kaçmaya çalışıyorum hepsi bu, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#4 - 06.12.2021 14:06
Merhabalar,

Şikayet incelendi, silahlı çatışmadaysanız maalesef bu tarz abuse ihlallerine inisiyatif sağlayamıyoruz. Savunma geçersiz, tekrarı halinde daha ağır ceza alabileceğini unutmayın. Danny Ducatro karakteri cezalandırılacak.