Konu: Varg_Vikernes Alexander_Stewart 10 Gün Kural İhlali  (Okunma sayısı 290 defa)

#0 - 27.11.2021 00:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Varg_Vikernes @juthrbog  Alexander_Stewart @HamdiUmut

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ritsu_Yamazaki @SARSILMAZ ve birlik üyelerimiz.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10 gün illegal,agresif rol yasağımız olduğu için hood bölgesinde aktiflik adına noodle satış rolu yapmak için reklam verdik. Bu iki arkadaş gelip somen istediler IC olarak tezgahta olmadığını dile getirdik ters konuşup agresif rol yapmaya zorladılar üstüne üstelik iki kişi olup sayı olarak onlardan üstün olmamıza rağmen. Sürekli RP kuralına uyarak ihlale ihlalle karşılık vermeyerek rolu devam ettirdik. SS'lerde gerekli olan herşey mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

#1 - 27.11.2021 02:06
Noodle tabağını ayağıma atarak zaten agresif bir rol gerçekleştiren ilk taraf onlar, onun dışında kendisi bana 10 gün agresif rol yapamayacaklarına dair herhangi bir bilgi vermedi ve ben de karakterime yapılan agresifliğe agresif bir şekilde karşı vererek rolümü devam ettirdim. Ayrıca bir yakuza nasıl kardeş şeklinde hitap ediyor anlayabilmiş değilim. Keşke bize 10 gün kuralını belirtseler ve agresif yaklaşmasalardı. Savunmam bu kadar.

#2 - 27.11.2021 02:12
Noodle tabağını ayağıma atarak zaten agresif bir rol gerçekleştiren ilk taraf onlar, onun dışında kendisi bana 10 gün agresif rol yapamayacaklarına dair herhangi bir bilgi vermedi ve ben de karakterime yapılan agresifliğe agresif bir şekilde karşı vererek rolümü devam ettirdim. Ayrıca bir yakuza nasıl kardeş şeklinde hitap ediyor anlayabilmiş değilim. Keşke bize 10 gün kuralını belirtseler ve agresif yaklaşmasalardı. Savunmam bu kadar.
Şunu da eklemek istiyorum rol esnasında neden rapor atılıyor?

#3 - 27.11.2021 10:31
On gün kuralı, otuz güne çıkarıldı bunu da eklemekte fayda var.

#4 - 27.11.2021 13:54

Benim sana  kuralları belirtmeme gerek olduğunu duymuyorum bu forumda ve bu serverda oyun oynuyorsan, bunlardan haberdar olmalısın. IC olarak bir Yakuza sokağına geliyorsun, o sokaktaki en yetkili kişi benim. Sayı olarak 5-6 kişiyiz siz iki kişisiniz. Kurallara uygun devam etmemiz için bu şekilde roleplay devam ettirmem gerekti, bunu yaptım. Kardeş kelimesine takıldıysan bunun için ayrı bir şikayet oluşturabilirsin, problem değil.

#5 - 27.11.2021 15:58

Benim sana  kuralları belirtmeme gerek olduğunu duymuyorum bu forumda ve bu serverda oyun oynuyorsan, bunlardan haberdar olmalısın. IC olarak bir Yakuza sokağına geliyorsun, o sokaktaki en yetkili kişi benim. Sayı olarak 5-6 kişiyiz siz iki kişisiniz. Kurallara uygun devam etmemiz için bu şekilde roleplay devam ettirmem gerekti, bunu yaptım. Kardeş kelimesine takıldıysan bunun için ayrı bir şikayet oluşturabilirsin, problem değil.
Ben senin ne zaman açıldığını naptığını takip etmek zorunda değilim sen kendin rol esnasında rapor atmak yerine bana böyle bir durum olduğunu belirtmek zorundasın.

#6 - 27.11.2021 17:12
Biz oraya noodle yiyip arkadaşlarla birlikte rol yapmak için gidiyoruz, Varg_Vikernes ile birlikte somen söylüyoruz fakat arkadaşlar elimizde yok diyor. Bunun tartışması yaşanırken bize hangi tür noodle'ları olduklarını söylüyorlar ben de acılı istiyorum diyorum. Buraya kadar her şey düzgün gelişmekte fakat, noodle tabağını ayaklarımızın önüne atıp etrafımızı sardıyorlar. Bize noodle'ı verseler bir şey demeden gideceğiz fakat etrafımızı sarıyorlar ve agresif bir şekilde konuşmaya başlıyorlar. Ben de eğer bir olay yaşanırsa diye motorumdan shotgun silahımı alıyorum. Bu zamana kadar bize 10 gün illegal, agresif rol yasakları olduklarını bilgilendirmiyorlar. Fazla kişi olduklarından ben ortamı sakinleştirmeye çalışıyorum, fakat buna yanaşmıyorlar ve agresif tavırlarına devam ediyorlar. Savunmam bu kadar.

#7 - 27.11.2021 19:18
Biz oraya noodle yiyip arkadaşlarla birlikte rol yapmak için gidiyoruz, Varg_Vikernes ile birlikte somen söylüyoruz fakat arkadaşlar elimizde yok diyor. Bunun tartışması yaşanırken bize hangi tür noodle'ları olduklarını söylüyorlar ben de acılı istiyorum diyorum. Buraya kadar her şey düzgün gelişmekte fakat, noodle tabağını ayaklarımızın önüne atıp etrafımızı sardıyorlar. Bize noodle'ı verseler bir şey demeden gideceğiz fakat etrafımızı sarıyorlar ve agresif bir şekilde konuşmaya başlıyorlar. Ben de eğer bir olay yaşanırsa diye motorumdan shotgun silahımı alıyorum. Bu zamana kadar bize 10 gün illegal, agresif rol yasakları olduklarını bilgilendirmiyorlar. Fazla kişi olduklarından ben ortamı sakinleştirmeye çalışıyorum, fakat buna yanaşmıyorlar ve agresif tavırlarına devam ediyorlar. Savunmam bu kadar.

IC olarak yaptığımız veya uyguladığımız rol, chatte belli oluyor. Ortamı sakinleştirmek için Shotgun çekmek :D Daha fazla yorum atmıyacağım. Yönetim kararı bekliyelim.

#8 - 27.11.2021 20:50
Merhabalar,

Şikayet incelendi, illegal kural ihlali olduğunu maalesef ki belirtmeniz gerekmekte, ek olarak ortada fazlasıyla büyültülecek herhangi bir durum bulunmuyor, yine de uyarmakta fayda var, tekrarı halinde aynı ihlalle karşılaşmayalım. Savunma yeterli, bu sebepten dolayı kilit, arşiv.