Konu: 21.11.2021 - Anthony Palmisano  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2021 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony_Palmisano @realclay

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Audrisa_Allys @iamfinxyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RETARTEDRP & COPBAIT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu market caddesi üzerinde bir kavga vakasında görüldü ve durdurmak istedik ancak direnmeyi tercih etti, bir kere kaçtı, sonrasında geri geldi ve -1.30- karşıdan gelen bir araçla gerçekte olsa belki de ölebileceği bir kaza yaptı. Hiçbir şey olmamış gibi kalkıp motoruna bindi ve yanımıza gelip "mallar" şeklinde bir yazı bırakıp uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videonun başında-00.20-  "NE YAPIYON OROSPU ÇOCUĞU MEMUR" gibi bir ibare var. Onu da eklerseniz sevinirim. Sondaki "mallar" yazışından o anki korkusunu ve heyecanını anladığımı söyleyebilirim. Bunun yalnızca rolleri berbatlaştırmak dışında hiçbir olayı yok, cezalandırılmasına gerek yok, zaten yeni bir oyuncu sanırım. Uyarılması yeterli olur.

« Son Düzenleme: 21.11.2021 14:12 Rone »

#1 - 21.11.2021 00:57
Yine noktasına kadar şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.11.2021 13:06
Selamlar, ben böyle çoluk çocuk işleri bırakalı yıllar oldu. Trolleyen arkadaş @realclay  bakarsanız sivrizeka arkadaş benimle aynı karakteri oluşturmuş bunu bildirdim fakat herhangi bir işlem yapılmadı. Siz ikiniz de lütfen biraz araştırıp şikayet açın gençler  ::)

#3 - 21.11.2021 13:57
o kavga rolu ile alakam yoktu neden yalan soyluyorsun? bana carpan arkadas kaza rolu yapmadı bende karsılık vermedım. ne aglamissin hacı win alamayınca  :D
« Son Düzenleme: 21.11.2021 13:59 realclay »

#4 - 21.11.2021 14:14
Selamlar, ben böyle çoluk çocuk işleri bırakalı yıllar oldu. Trolleyen arkadaş @realclay  bakarsanız sivrizeka arkadaş benimle aynı karakteri oluşturmuş bunu bildirdim fakat herhangi bir işlem yapılmadı. Siz ikiniz de lütfen biraz araştırıp şikayet açın gençler  ::)

Arkadaşın seninle aynı karakteri oluşturduğu bana vahiy yolu ile iletilmiyor. Bu olasılığın olma ihtimalini bile göz önünde bulundurmam. Araştıracağım bir şey olduğunu düşünmüyorum. Etiket düzenlendi, iyi forumlar.

#5 - 21.11.2021 21:46
Merhabalar

Şikayet incelendi, Anthony Palmisano karakkteri Copbait kural ihlali kapsamında cezalandırılacak, ek olarak alt karakteriyle tekrarı halinde bu tarz rollere girişirse Hatalı Alt Karakter kullanımı ihlalinden dolayı karakteri yasaklanacak.