Konu: 21.11.2021 - Frederick Petrow  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 21.11.2021 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frederick_Petrow @Vostrumx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Audrisa_Allys @iamfinxyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NONRP DRIVING & COPBAIT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu yolun ortasında lastik yakarak sıfır çiziyordu. Görevimiz olarak onu çevirmek istedik ancak o direnmeyi tercih etti. Spor bir motosikletle sürekli olarak bizi yemleyip her seferinde ya yüksek bir yerden kanalizasyona atladı ya da yüksek bir duvara dümdüz bir yerden sürüyormuş gibi tırmandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.11.2021 00:44
Noktasına kadar şahitliğimi onaylıyorum, iyi forumlar.  :-[

#2 - 21.11.2021 01:05
Nicolas williams denen arkadasla aramizda bir rol dönüyordu orda lastik cevirdim orda cevirdikden sonra ordan kanalizasyona atladim altimda spor bir motor vardi ve tekrar gelmemin sebebi ise nicolas williams arkadasimi ordan almamdi fakat siz hep orda oldunuz icin alamadim arkadasimin ilk olayda videoda gozuktugu gibi ping i vardi onun icin oraya tekrar tekrar gelmek zorunda kaldim bir turli binemedi motora 2 gün ince gece saatlerindede pdler ile kovalamaca oldu yine ve pd arkadaslarda motorla duvara bu sekil aynisini yaptilar bizde yaptik sorun etmediler bende onun icin yine aynisini yaptim

#3 - 21.11.2021 01:29
Nicolas williams denen arkadasla aramizda bir rol dönüyordu orda lastik cevirdim orda cevirdikden sonra ordan kanalizasyona atladim altimda spor bir motor vardi ve tekrar gelmemin sebebi ise nicolas williams arkadasimi ordan almamdi fakat siz hep orda oldunuz icin alamadim arkadasimin ilk olayda videoda gozuktugu gibi ping i vardi onun icin oraya tekrar tekrar gelmek zorunda kaldim bir turli binemedi motora 2 gün ince gece saatlerindede pdler ile kovalamaca oldu yine ve pd arkadaslarda motorla duvara bu sekil aynisini yaptilar bizde yaptik sorun etmediler bende onun icin yine aynisini yaptim

Her seferinde kanalizasyona atlamak yerine düz yoldan da kaçabilirdin bizden dostum. Diğer arkadaşlar insiyatif göstermiş olabilir.

#4 - 21.11.2021 22:01
Merhabalar,

Şikayet incelendi, savunmanın yetersiz gelmesinden dolayı Frederick Petrow karakteri cezalandırılacak.