NON-RPCarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
Bana neden şikayet açıldı anlamadım. İsmimin üstünde "/sdo 300 bagajdadır." yazmakta. Süresi bittiği için üstümden gitmiş olabilir. Ben sürekli olarak sdo 300 bagajdadır'ı tazeledim Fakat 17;10da ben bu emoteyi araca binerken yazmıştım. 2. olarakda kişinin şikayet SSlerindede 17;19 yer almaktadır. Olaydan önce bu emoteyi verdim ve tamir içinde arkadaşlar tamirhaneye gittiklerinde NON-RP yaptılar, bu'da benim emoteyi verdiğime dair kanıtım ; https://cdn.discordapp.com/attachments/880137604861952041/910920158137188422/unknown.png3. olarakda Jax Flemwell ve ss de ki kadın karakter yasaklandılar. Jax Flemwell 99999 dk, SS de ki kadın karakter ise Trollingden 300 dk jail yediler.
CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)