Konu: [17.11.2021] Roger_Crane - Dwayne Anderson | OOC Ailevi Küfür  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2021 18:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roger_Crane - Dwayne Anderson [Forum hesabı bulunamadı]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.2021 - 18:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Ailevi Küfür

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi roller Vice ailesi, Trucker tır mesleği yaparken gişelere yanaştığımda bu arkadaşlar birbirlerine çarpıyorlardı. Yavaşlayarak yanlarına gittiğimde Dwayne_Anderson önümü kapatmaya başladı, gişeye girmeme izin vermedi. SS'de de gözükeceği üzere arkadaşın aracının arkasını itikleyerek girmek zorunda kaldım. Bu arkadaş gaza basınca benim römorküm ile buga girdi. Bugtan kurtarmak için ileriye gitti ve benim römorküme çarparak römorkümü çıkardıileri geri gidip arkadaşı bugtan kurtarım, gişeden geçip gidecektim. Römorküm çıkında daha bir imtihana giren ben bu aracı duman tüten arkadaşa çarpında arabası bozuldu. Hem suçlu hem güçlü arkadaşlar bana PM'den küfür etmeye başladılar. Meslek yapamayacak hâle geldik. SS'de de gözüktüğü gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemlerin fazlasının yapılmasını talep ediyorum, aile her şeydir dostum.

« Son Düzenleme: 18.11.2021 03:27 firatcelik »

#1 - 18.11.2021 11:55
Karakter ceza alacak.

#2 - 18.11.2021 11:56