Konu: Maske_22005  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2021 00:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_22005

Olaya dahil olan şahit karakter adı: South Side Sureños üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video'da mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Attğım video'dan yaklaşık 10-15 dakika önce vuruldum sonrasında mahalleyi tekrar bastılar ve /do dan yaralı olduğumu belirttim karşı taraftaki oyuncular bunu fark edip sıkmadı bu arkadaş oyundaki hırsına yenik düşüp beni tekrar yaralı duruma  düşürdü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk vurulduğumun SS'i (saat 23:19)

Tekrar yaralıya düştüğümün videosu:

https://streamable.com/fgz2jw

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 16.11.2021 12:03 başbakanbakanı »

#1 - 16.11.2021 01:55
Öncelikle selamlar, arkadaşı vuran benim. Yönetimi güzel şekilde kandırmaya çalışmıssın ama becerememişsin. Son attığın ssdeki saati kırpman saçma emooten chat'e düşmedi vurduğumda ve belirtmemişsin. Senin RK olduğunu bilemem. Saati videomda gözüküyor, iyi forumlar.

Video
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 16.11.2021 02:12 Angeras1910 »

#2 - 16.11.2021 08:25
şikayetin başına baskın ihlalleri diye de eklemişsin, sanırım bölge onaylı olmadığınızı unuttun. hatırlatmış olayım. bölge onaylılara geçerli o kurallar.

#3 - 16.11.2021 11:57
Ne anlatıyorsun? Yönetimi kandırmaya çalışan sensin. Attığım videoda vurduğun saat mevcut zaten. Şimdi aşağıya bir video daha bırakacağım.

23:38'de mahalleyi basıyorsunuz aralarında sende varsın beni düşürüyorsunuz.
https://streamable.com/k2p1jq (saate iyi bak + olarak karakterinde gözüküyor videoda ateş ediyorsun)

Şimdi dostum 2. attığım video'ya tekrar bak 23:53 arada 15 dakika var tekrar gelip beni vuruyorsun.
https://streamable.com/fgz2jw

Hala neyi inkar ediyorsun?

#4 - 16.11.2021 13:07
Galiba biraz sıkıntılı bir dostumuzsun, sunucudaki tek maccer skini olan kişi sen değilsin. Ben tekrar geldiğimde üstünde RK olduğunu belirtmemişsin.

#5 - 16.11.2021 13:14
Galiba biraz sıkıntılı bir dostumuzsun, sunucudaki tek maccer skini olan kişi sen değilsin. Ben tekrar geldiğimde üstünde RK olduğunu belirtmemişsin.
sabit kafalılığını ve toxicliğini bi kenara bırak sunucudaki tek maccer skini giyen ben değilim fakat üstümde ismim yazıyor onu göremeyecek kadar hırslı mı oynuyorsun bu oyunu? Boş lafları kenara bırak savunman bittiyse admin kararı

#6 - 16.11.2021 13:48
Sen sdo'nu verip etrafta koşmasaydın vurulmazdın. Yine diyorum senin RK olduğunu bilemem etrafta koşuyorsun ne bi rol yapıyorsun nede başka birşey savunmam bu kadar iyi forumlar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 16.11.2021 14:00
Rolde olan birisi olarak ufak bir şey eklemek istiyorum.

İlk baskında size ateş etmesem bile olay yerini uzaktan takip ediyordum. Bunu yapmamın sebebi olası bir ihlalde çatışan ekibi uyarmak ve rolsel olarak rol takibini yapmak. İlk baskında vuruluyorsun, iyi hoş. İkinci baskında da vuruluyorsun ama kendi hatandan dolayı vuruluyorsun. Sen dışında vurulan herkes yaralı animasyonlarında, müdahale beklerken, sen etrafta sağa sola koşup duruyorsun. Sana saldıran arkadaşlar için söylüyorum; herhangi bir /sdo vermiş olsaydın işler bu kadar uzamayacaktı. Uzak menzilde duranlar var, emote'u chat kısmına düşmeyenler var. Eğer @Angeras1910 seni vurmamış olsaydı, uzakta duran bir başkası etrafta sağa sola koşmandan dolayı yine seni vuracaktı ki? Neden? Çünkü chat-log menzili diye bir şey var.

Orada /sdo ile durum belirten arkadaşlardan sadece bir tanesi yanlışıkla vuruldu ve onu da zaten birlik liderleriniz ve vuran kişinin özür dilemesiyle beraber aramızda çözdük. Bir sonraki sefere yaralı olduğunu bir animasyon veya bir /sdo komutuyla belirtirsen, şikayet açmaya gerek kalmayacak ve şablon doldurarak yorulmayacaksın. Eğer uzun namlulu silahlar ile vurulup, on dakika sonrasında etrafta koşarak şaşırma tepkilerini veriyor ve bu sana yanlış gelmiyorsa sorun yok. Biz buna kendi aramızda Yaralı kural ihlali diyoruz ama, bilgin olsun. Arkadaşların bilerek yaptığı bir durum yok, zarara uğradıysan üzgünüm ama kendi hatan sonucu olan şeyler olarak düşünüyorum. İyi forumlar, iyi roller. Bana cevap vermediğin sürece ileti ile doldurmayacağım, merak ettiğin bir şey varsa arkadaşlarım ve ben sana bunu detaylıca açıklarız.

#8 - 17.11.2021 13:26
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek. Casper karakterini bu seferlik uyarıyorum tekrarında YKİ'den daha ağır bir ceza alabilirsiniz.