Rolde olan birisi olarak ufak bir şey eklemek istiyorum.
İlk baskında size ateş etmesem bile olay yerini uzaktan takip ediyordum. Bunu yapmamın sebebi olası bir ihlalde çatışan ekibi uyarmak ve rolsel olarak rol takibini yapmak. İlk baskında vuruluyorsun, iyi hoş. İkinci baskında da vuruluyorsun ama kendi hatandan dolayı vuruluyorsun. Sen dışında vurulan herkes yaralı animasyonlarında, müdahale beklerken, sen etrafta sağa sola koşup duruyorsun. Sana saldıran arkadaşlar için söylüyorum; herhangi bir /sdo vermiş olsaydın işler bu kadar uzamayacaktı. Uzak menzilde duranlar var, emote'u chat kısmına düşmeyenler var. Eğer
@Angeras1910 seni vurmamış olsaydı, uzakta duran bir başkası etrafta sağa sola koşmandan dolayı yine seni vuracaktı ki? Neden? Çünkü chat-log menzili diye bir şey var.
Orada /sdo ile durum belirten arkadaşlardan sadece bir tanesi yanlışıkla vuruldu ve onu da zaten birlik liderleriniz ve vuran kişinin özür dilemesiyle beraber aramızda çözdük. Bir sonraki sefere yaralı olduğunu bir animasyon veya bir /sdo komutuyla belirtirsen, şikayet açmaya gerek kalmayacak ve şablon doldurarak yorulmayacaksın. Eğer uzun namlulu silahlar ile vurulup, on dakika sonrasında etrafta koşarak şaşırma tepkilerini veriyor ve bu sana yanlış gelmiyorsa sorun yok. Biz buna kendi aramızda Yaralı kural ihlali diyoruz ama, bilgin olsun. Arkadaşların bilerek yaptığı bir durum yok, zarara uğradıysan üzgünüm ama kendi hatan sonucu olan şeyler olarak düşünüyorum. İyi forumlar, iyi roller. Bana cevap vermediğin sürece ileti ile doldurmayacağım, merak ettiğin bir şey varsa arkadaşlarım ve ben sana bunu detaylıca açıklarız.