Konu: [17.11.2021 - Aznavor Wahlberg] Retarted, q, ortak nezaket  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2021 01:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aznavor Wahlberg @RevanChista

Olaya dahil olan şahit karakter adı: gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.21, 00:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
retarted roleplay. (forum üzerindeki kuralı bulamadım, diğerlerini spoiler içerisinde aşağıya bıraktım)
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maluni Fashion ve Maluni Lounge isimli mekânlar Ron Mocatta'ya ait. Arka tarafında beklediğimiz sırada Aznavor Wahlberg sahiplenircesine geliyor ve hakaretler ediyor. Yaptığı rolü mantık gerekçesinde ilerletmesi gerekirdi, ilk defa gördüğü adamlara hiçbir sebebi yokken "Siktirin gidin buradan." gibi bir söylenişlerde bulunamaz. İlerleyen süreçte aramızda geçen rollerin sonucunda Aznavor Wahlberg bana saldırıyor ve tarafımca sistemsel yaralıya düşürülmek üzereyken kendi isteği ile oyundan çıkış yapıyor. Sonra da bana özel mesaj üzerinden sunucu içerisinde yasak olduğunu bilmesine rağmen hakaret ediyor. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 3

#1 - 17.11.2021 01:52
Savunmamı en kısa sürede yapacağım, iyi geceler.

#2 - 17.11.2021 12:43
Aznavor Wahlberg olarak savunmam şöyle;
Rol gereğince bir yeri gözetliyor ve şahısları görüyorum, dikkat dağıttıkları için yanlarına inip onlarla konuşmayı çalışıyorum.

Geldiğimde arkadaşın sözde insan gibi bekledikleri yere varıyor ve kendi aralarında ''Retarted'' kapsamında kavga ettiklerini görüyorum ayrıyetten gitmelerini söylüyorum. (chate bakarsanız ilk screenshots'da oraya konumlandırıldığım rahatlıkla anlaşılabilir).

(Aznavor Wahlberg bana saldırıyor ve tarafımca sistemsel yaralıya düşürülmek üzereyken kendi isteği ile oyundan çıkış yapıyor) buna dair kanıtının geçerli olduğunu sanmıyorum. Daha detaylı kanıtla, kanıtını güncelleyebilirsini.
Onun dışında aktif rolde /q attığımı kabul ediyor sayın yetkililere özrümü sunuyor, birdaha tekrarlanmaması adına söz veriyorum. :vays: :nays:

#3 - 17.11.2021 13:31
Kendi bölgelerinde kendi aralarında rol çeviriyor gibi gözüküyorlar. Retarted'den ceza alacaksınız. /q için özürünüzü bu seferlik kabul ediyorum tekrarında iki hatta üç katını bile alabilirsiniz.