Konu: Darnell Desmond---DM-BKİ  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2021 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darnell Desmond @eyupadana001010

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Peter_Baughman, Victoria_Lenora, Milena_Lindstedt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2021 23:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
--------------------------------------------------------------
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, hoodumda aktif bir şekilde arkadaşlarımla rol yaparken zenci arkadaş birden gelip bu kızlara sorun mu yaratıyorsunuz gibi boş itamlarda bulundu, bende ona ic olarak gitmesini söyledim. Arkadaş küfür etmeye başlayınca bende ona saldırdım. Ben saldırınca arkadaş silah çıkartıp bana sıkmaya başladı. Tüm olay bu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 16.11.2021 08:16
Herkese merhaba, ıc kız arkadaşım bana gelip bize karışıyorlar mekaniğimize çöküyorlar dedi
Sizi gösterdi ardından ben geldim sana kızları rahatsızmı ediyorsunuz dedim agresif cevaplar verdin ve ardından bana giriştin SS'lerdede mevcut zaten.
Ardından sen bana saldırınca bende silah çektim DM'lik bir olay göremiyorum, sen bana saldırmasan ben brawl, silah rolü çevirmeden rol yaparak anlaşacağımızı düşünüyordum. İyi forumlar.

#3 - 16.11.2021 14:43
Merhabalar ben Milena Lindstedt,
Dün bir işletme satın aldık ve bu arkadaşlar burası bizim mahallemiz diye bize yumruklar atıyordu. Karakterlerimizi dövüyorlardı. Bisikletime bindim ve IC dostum Darnell_Desmond ile karşılaştım. Durumumun kötü olduğunu, kötü şeyler yaşadığımızı anlattım. Darnell_Desmond olay yerine geldiğinde arkadaşa "Kızları mı rahatsız ediyorsunuz?" dedi. Ardından karşıda ki kendini rol yaptığını sanan şahıs emote vererek Darnell'e yumruk attı. Darnell'de emotesini çekip şahsı vurdu.

Burada ben DM göremiyorum. Sen sonuçta adama saldırdın, bu da silahı ile karşılık verdi. Gelip saçma sapan konular açmana ne gerek var? İlk vuran sensin. DM yapan varsa o da sensin. Birlik kurallarını aşıp bizi mekanımızda yumruklayan kişilerde sizlersiniz. Şimdi mi geldi rol yapmak aklınıza?

Ben size vurmadığım hâlde "Kendisine vuran kadına saldırır" diye emote çeken arkadaşta gözümden kaçmadı değil.

« Son Düzenleme: 16.11.2021 14:59 firatcelik »

#4 - 16.11.2021 15:39
Laffys adına.

Öncelikle selam bu yazıyı yazan benim yani Laffy, ileti yasağım olduğu için yorumu arkadaşım üzerinden atıyorum. Arkadaşının yaptığı dm, size saldıranlar bizim oluşumdan bile değil. Ne anlatacağını anlamadım bile. Ayrıca bu savunmalar kavgada silah çekmek için yeterli bile değil, tabi dm göremezsin sonuçta arkadaşını kurtarmak için her şeyi yapabilirsin sorun yok. Adama gitmesini söylüyorum, gitmiyor. Küfür edincede "Yumruklarımla" saldırıyorum, silahla değil. Arkadaşın silah çekiyor, daha fazla yorum yapmayacağım, bence sizde yapmayın. Yetkili görüşü bekleyelim.

#5 - 16.11.2021 16:25
Laffys adına.

Öncelikle selam bu yazıyı yazan benim yani Laffy, ileti yasağım olduğu için yorumu arkadaşım üzerinden atıyorum. Arkadaşının yaptığı dm, size saldıranlar bizim oluşumdan bile değil. Ne anlatacağını anlamadım bile. Ayrıca bu savunmalar kavgada silah çekmek için yeterli bile değil, tabi dm göremezsin sonuçta arkadaşını kurtarmak için her şeyi yapabilirsin sorun yok. Adama gitmesini söylüyorum, gitmiyor. Küfür edincede "Yumruklarımla" saldırıyorum, silahla değil. Arkadaşın silah çekiyor, daha fazla yorum yapmayacağım, bence sizde yapmayın. Yetkili görüşü bekleyelim.

Bizlere yaptığınız kural dışı davranışlarınızın SS görüntülerini toplayıp göndereceğim, beklemede kalın.

#6 - 17.11.2021 14:01
Merhabalar,

Şikayet incelendi, bu tarz durumlarda önceliğiniz silah olmamalı. Darnell Desmond karakteri cezalandırılacak.