Selam Frederick Aviet karakterinin canlandırıcısıyım, savunmaya başlamadan önce az bu esnada videoda olmadığımı ya da SS almadığımı belirtmek isterim ve bu mesajımdan beş dakika önce
@Esc4pe 'a RK süremi öğrenmek için kendisi SS aldıysa RK süresini ondan öğrendim, kendisi beni bu konuda doğrulayacaktır. Genelde, planlı roller dışında video alan birisi değilim ve bu tür DM rollerinde ne video de SS alırım, forum hesabımdaki iletileri incelerseniz sadece bir adet DM içeren SS/video göreceksiniz, üstte de dediğim gibi planlı bir roldü o yüzden öyle oldu. Sizin karakterlerinizle de role gireceğimi anladığım sırada sağa vs. çekip video açma fırsatım olmadı, olsa direkt olarak üstünlük sağlar daha kısa sürede benim karakterimi düşürürdünüz, bu konu hakkındaki şeylerden sonra savunmama bir alt satırda devam ettireceğim.
Sizin karakterleriniz benim karakterimi East Beach Stadyum'unun batı kapısında yakaladığınız sırada indim ve size karşı ateş etmeye, kendimi savunmaya çalıştım. Kanıt olarak göstermiş olduğunuz videoda da görüldüğü gibi sizin karakteriniz sıktığı on altı hitten dokuzunu göğüslüyorum ve sonrasında yere düşüyorum. Karakterimin can değeri sizinle yaşanan rolümden önce de 142'ydi ve bu can değerinin ilgili bölüm moderatörü loglardan rahatlıkla öğrenebilir. Log incelemesi sırasında çok zorlanılacağını düşünmüyorum, şikayet saatinden yarım saat öncesinden başlanıp şikayet saatine kadar incelenirse direkt olarak görülecektir. Bana sıkmış olduğunuz dokuz hit bulunuyor ve bu hitler benim canım 142'yken başlıyor, yavaş yavaş canımı sömürerek sıfırlıyor. Ben de sizin karakterinize birkaç hit atıyorum ve aynı şekilde sizin karakterinizinde canı azalmıyor. Ben de size sıkarken üstünüze herhangi bir hit belirtisi çıkmadı fakat size direkt olarak hile demiyor, uyuşturucu tükettiğinizi varsayıyorum. Bulunmuş olduğumuz konumlar gereği Desert Eagle model silahın hasarı az da olsa absorbe ediliyor, bu sebepten ötürü 142 olan can değerim dokuz hite ayrılarak sıfırlanıyor. Şikayetin bu konusuyla ilgili söyleyeceklerim, benim söylediklerimden aksi bir şey siz söyleyene kadar bu kadardır.
Şikayetin içinde olmayan fakat paylaşılan kanıtın içerisinde olan bir konudan da söz etmek istiyorum. Sizin karakterleriniz, benim karakterimin peşinde takıldıktan hemen sonra siz ve kırmızı skinli maskeli, yani Conrado karakteri motorunuzu yön tuşlarından üst tuşuna basarak hızlandırıyor, aracın maksimumum hızını aşıp gerçek dışı bir olay sergileyerek Bug Abuse gerçekleştiriyorsunuz. Bunu oyun/rool esnasında görmeme rağmen SS ya da video kaydı almadım, çünkü amacım şikayet açıp zaten gergin olan birliklerin arasını daha fazla germemek. Siz motor kullanırken bana üstünlük kurup yakalıyorsunuz ve sonrasında karakterimi vurup rol yapıyorsunuz. Gerçek hayatta öyle bir hızlanmanın söz konusu olmadığını söylemem gerek bile yok. Bu yüzden Powergamin kuralını da ihlâl etmiş bulunuyorsunuz, bu konuda benim ekstra bir şikayetim yok. Bu konu içerisinden bölüm moderatörünün kararına bağlı, hiçbir zaman şikayet açma taraftarı olmadım ve platformda şikayet başlatan taraf olmadım. Şahsıma küfür işittiğim zamanlar da buna dahil, o yüzden bu konularda lütfen biraz daha esnek davranalım.
İkinci paragrafta söylediğim gibi, yazıklarımla uyuşmayan bir mesaj gelene kadar mesaj atmamayı planlıyorum. Bu konu biraz esneklik gösterebilir, umarım bu şikayet iki birlik arasını daha fazla gerip OOC kine dönüşmez. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.