Evet, sizler de farkındasınız ki epey zaman geçti son olanların üzerinden. Öncekiler gibi çok detaylı olmasa bile bilmeniz gerek duyulan birkaç senaryolar gündem oldu.
Girdiği eğlence mekanları, katıltığı yemek davetlerinin ardından tanışıklığı olduğu karşı cinsleri ile yakınlaşmaları elbette oldu. Zaman hızla akıp giderken diğer yandan sosyal hayatına zaman yaratmayı öne çekmişti, başardı da. Onlardan birisi hamile kaldı, o çocuk büyüdü ve şuan on beş yaşlarına bastı. Geçirdiğimiz önce ki iki ay süre boyunca çocuk şehirdeydi. (Villie Nicheldie) ' Babasıyla ilişkisini düzene oturtması, şehire alışma süreci derken bir mahkeme sonrası soy adı değişikliği yaptı. Tam anlamıyla babasının kızı yerini aldı. Annesi bilerek arka planda tutuluyor, sebebiyse hamileliği ortaya çıkmadan önce şehirden ayrılmış olması idi. Macnelly'n iş yaptığı irlandalılar.. Onları hatırladığınızı ümit ediyorum. O ekibe ulaşılmıyor. Söylenilenlere göre şehiri terk ettikleri ve başka bir eyalete yerleştikleri aşikâr. O gruptan kalan iki veya üç kişi şehirde fing atıyor, onlardan birisi ise Macnelly. Kurulu düzeni yani iş ortaklarının ani bir karar ile ortadan kaybolmaları ona boşluk yarattı. Telafisi yok denilebilir. Market caddesine yakın olan sık sık uğradığı, ziyaret ettiği bir tamirhane var. Oranın bilinen isimleriyle dostluğunu bozmamaya özen gösteriyor. Şunu da eklemek istiyorum; Birkaç gündür lojistik konularına yoğun, sağa sola danışıyor. Belki de bilindik yüzler, yeni bir yapılanma.
(Bir süredir pasiftim ve girişlerim ara-ara oldu. Bu nedenden dolayı rollerden geri kaldım ve gelişim denilebilecek şeyler pek olmadı.)