Selam dost, öncelikle rolünüzü hiçbir şekilde baltalama amacımız olmadığını belirtmek isterim, keza yukarıda paylaştığın VCPD kural ihlallerinin arasında yaptığımız şeyin olmadığınıda belirtmek isterim, rol sırasında araçda dört tane sokaktan çıkma dört serseri tip var, ve bende VCPD'e daha önceden kaltıldığım için biliyorum ki araç park şeklin orda doğru, çevirme yapılırken herhangi bir kaçış esnasında hızlıca çıkılması için yapılan park şekli budur, bunda herhangi bir sorun yok, fakat IC karakterlerimiz sokaktan çıkma cahil karakterler olduğu için yol ortasında aracı bırakıp çevirme yapıyormuş gibi davrandım, /me sellektör çakar diye bir emote verdim, ardından bekleme yapma ahbap acelem var tarzı bir şekilde karakterim sesleniyor Memur karakterlerinize, IC'de Ishaq ve Christian karakteri ise küçük yaşta ergen tavırlara sahip iki karakterden ibaret Noumouke karakteri ise sokağın Baby yani Idlewood'un R18 bir karakteri, büyük ihtimalle beyinsizler v.s demeleri Noumouke karakterine güvenerek dedikleri şeyler, zaten bu tamamen cehaletten dolayı yapılan bir rol, karakterler bunu idraak edemediği için bunu yaptıklarını sanıyorum, varsayıyorum, on yedi yaşlarında iki serseri bir Memur'un aracı yol ortasında bıraktığını sanıp beyinsiz v.s diyor. Bunu pek OOC algılamamak gerek, rolden zevk almaya bakmak gerek, zaten Memur arkadaşlar yan taraftan devam edin dediği an direk gazladık, hiç bir sorun çıkartmadan. Yani uzun lafın kısası dost herhangi bir OOC küfür söz konusu değil, zaten benim IC karkaterim, yani Noumouke Nox cahilliğinden IC chatte amına koyayım, harbi amatörler diyor Memur karakterlere, yani prosedürün bu olduğundan bir haber karakter, herhangi bir OOC müdahale olmadığından emin olabilirsin dost, sadece arka araçta üç dört serseri yolu açın demiş, ardından argo kelimelerde bulunup basıp gitmişler sizin ikazınız ile, savunmam bu kadar dost, tekrardan belirtmek isterimki OOC hiç bir şey söz konusu değil, olamazda buna kendim bizzat izin vermem, bende birlik yönetiyorum, bu tarz durumlar katiyen olmasına izin vermem, iyi roller dilerim dost.