Konu: Dean Leon - Saçma rol güvenli bölgede E-RP izni.  (Okunma sayısı 315 defa)

#0 - 09.11.2021 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean Leon @ArdaKing0770

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maria Jhonson @massaka06

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:40   09.11.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş GYM'ye gelmiş herhalde spor yapıyordu ben IC sevgilim Maria ile buluşmak için GYM'ye gittim, sonrasında aralarında hiçbir sohbet olmamasına rağmen arkadaş gelip IC kız arkadaşımdan E-RP izni istiyor ve bunu GYM'de yapıyor böyle birşeyi GYM'de yapması yasak diye biliyorum ve PM'den uyardım dostum saçma rol yapıyorsun diye arkadaş "PM'den rahatsızlık verme" falan gibi şeyler yazdı bende tamamdır dedim olayı kapattım lütfen gereken neyse yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/3t5bspw https://i.hizliresim.com/e1an2kj.png https://i.hizliresim.com/qsdn2u8.png
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.11.2021 18:05
Öncelikle hayatımda gördüğüm en saçma şikayet sırf başkalarını oyalamak amacı her neyse. Spor yapıyordum kızın yanına gittim /do komutundan gayet net bir şekilde ERP izni? yazdım karşı taraf ''olumsuz'' dedi. Güvenli bölgede ERP yasak diyen kardeşim süpersin yani cidden. ERP kast edilen örnek veriyorum ''/me Maria'nın gözlerine uzaktan bakar.'' ''/me Maria'nın haraketlerine bakar'' gibi /me verilecek komutlar olayı evirip çevirip kendince yasaklar kurallar oluşturup hazırlanan bir şikayet sadece . Saçma rol ne açıkla bana? İlk gördüğüm şaşırdım acaba yanlış yazmıştır diye sonra cidden komik geliyor. Saçma rol güvenli bölgede bence senin acil rol bilgisi edinmen gerek. Kendince kurallar ne yasaklar falan. Ben yaptığım rolde hiç bir hata görmüyorum. Bu konuda açmış olduğun şikayetinin sebepi şu sadece IC olarak sevgilin için kavga falan çıkaracaktın işte bu yani. İllegal rol izni istiyen sensin. Bende gideyim o zaman Saçma rol güvenli bölgede İllegal rol izni. Mükemmel olur değil mi? Her neyse zaten basit ve açık bir şekilde şikayet açma şekilin yanlış ortada şikayet açılacak bir konu yok. Yetkiler'in doğru karar vereceklerinden hiç şüphem yok umarım sen bir an önce rol bilgisi alırsın.  Birazdan bende kişisel hakkımı savunacağım zaten sana karşı. Yetkililere beni dinledikleri için teşekkür ederim. Sonuçlanabilir.

#2 - 09.11.2021 18:15
Öncelikle saçma rolden kastımız şu dostum ortada bir muhabbet bile yokken daha gördüğün anda bir insanla erp yapamazsın ve ayrıca illegal rol izni nerede alınır dostum muhtemelen bilmiyorsun illegal rol izni gbi bölgede alınır çünki zaten gbi değilse almana gerek yok. pm den agresif yapmana'da gerek yok ama neyse ve ayrıca yaptığın savunma başlıca yanlış tekrardan bi oku istiyorum bu şikayeti açma sebebi ic kavga edememesi olsaydı seni gbi dışında dövebilirdi yaptığın rol ve mantık hatalarını düzeltirsen ve rol bilgini tazelersen sevinirim.

#3 - 09.11.2021 18:16
Dostum ERP olarak kast ettiğin şey senin ne demek istediğini ben anlayamam ERP demek sevişme rolü demektir sana burada rol öğretemem. Bana rol bilmiyorsun rol desteğine ihtiyacın var diyorsun kimse benim rolümü sorgulayamaz ve nasıl rol yapacağımı öğretemez GB içinde olduğumuz için İllegal rol izni alıyorum senden GB dışı kuytu bir yerde böyle bir izin almama gerek yok bunuda öğrenmiş olursun bu yanıtımla, ayrıca saçma rol dediğim gelip kız ile role bile girmeden ERP izni istiyorsun bu sence ne kadar doğru olabilir ve PM'den seni uyarınca yanlışını anlamak yerine agresif davranıp insanı forum açmaya zorlamaya bilirsin. Kusura bakma bilmiyorum da diyebilirdin bilmiyorduysan, neyse yetkili kararı bekliyelim sonrasında kim haklı veya kim haksız görebiliriz iyi roller iyi forumlar.  :vice:

#4 - 09.11.2021 18:28
Bende size bunu anlatamıyorum bilerek role girmedim role girsem zaten ıc olarak kavga çıkacaktı size sadece saçma olan ne onu soruyorum ve kuralları siz koymuyorsunuz GBİ erp yasağı diye bir şey diyorsun sonra şikayet açıyorsun. Rolümü sorgulama diyorsun daha rol kurallarını yasakları bilmiyorsun eğer böyle bir yasak varsa bul bana buradan ss veya bir şekilde at niye atmadın böyle bir yasak diye bir şey yok çünkü. Dediğim gibi saçma olan şey şikayetinin açma sebeplerin dediğin gibi kim haklı kim haksız belli olur zaten iyi roller iyi forumlar. :vice:

#5 - 09.11.2021 18:37
Bende size bunu anlatamıyorum bilerek role girmedim role girsem zaten ıc olarak kavga çıkacaktı size sadece saçma olan ne onu soruyorum ve kuralları siz koymuyorsunuz GBİ erp yasağı diye bir şey diyorsun sonra şikayet açıyorsun. Rolümü sorgulama diyorsun daha rol kurallarını yasakları bilmiyorsun eğer böyle bir yasak varsa bul bana buradan ss veya bir şekilde at niye atmadın böyle bir yasak diye bir şey yok çünkü. Dediğim gibi saçma olan şey şikayetinin açma sebeplerin dediğin gibi kim haklı kim haksız belli olur zaten iyi roller iyi forumlar. :vice:

Muhabbete girmeden ERP izni istedim diyorsun kendin söylüyorsun ve daha önceki OOC jaillerine bakılınca kimin haklı kimin haksız olduğu gayet açık ve net belli oluyor.  :colt:

#6 - 09.11.2021 18:37
Kardeşim bizde zaten senin ic hislerini okuyamayız o zamana herkes bunu kullansın kimse söylemeden etmeden erp izni alsın eğer yaptığın buysa bug yapmaktan  forum açalım?
« Son Düzenleme: 09.11.2021 18:39 massaka06 »

#7 - 09.11.2021 21:28
Açabilirsin yine saçma teorileriniz ve sizler bug? Cidden artık komiksiniz. Saçma saçma rol kuralları koymaktan sıkılmadınız mı? Artı oalrak yediğim jailler aylar önce aylar yani güncel bir jailim bile yok. İkinizde saçma sapan kurallar koyuyorsunuz sıktınız artık beni. Sonuçlanabilir.

#8 - 09.11.2021 21:42
Kurallarda açıkça belirtildiği üzere insanlara taciz rolü ve bunun türevi rolleri yapmak, bu amaçla rahatsız etmek tamamen yasak.

Kişi bu seferlik RetartedRP'den cezalandırılacak ancak tekrarı halinde yaptırımlar çok daha ağır olabilir.