Konu: 06.11.2021 Cesar  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.11.2021 17:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Balbus @whalter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: **

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.11.2021 17:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölgede illegal rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş içerisinde olduğumuz bir karakter kodeslere geldi ve tartıştık laf atıştık. @Turancan admin onaylayacaktır, hatalı rol gerçekleştirdik ve yönetici bizi uyardı. Aslında hatalı rol değildi, /soru'dan izin alınarak kodeslerde illegal rol yapabilir miyiz diye sorduğumda olumlu cevap almıştım ve kişiye sorup rolü gerçekleştirmiştik. Her neyse bugün de aynı şey yaşandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Turancan adlı yönetici dün yaptığımız hatalı rolden dolayı ikimizi uyarıp gitti, kişi bunu bildiği halde bugün gelip aynı şekilde kışkırtmaya devam ediyor. En ağır cezanın alınmasını talep ediyorum. @Turancan

« Son Düzenleme: 06.11.2021 17:29 Meercimek »

#1 - 06.11.2021 20:56
1. (Kişiyi hem başkası, öncesinde ben 2 kez uyarıyorum)

2.

29 LVL bir kişininin GB'da brawl atılmayacağını bileceğinden eminim, ek olarak GB'da küfür etmenin olacağını düşünmüyorum ki kurallarda (küfür) zaten yazmıyor.

Böyle bir durumda şu arkadaşında ceza almasını istiyorum, sonuç olarak her oyuncu sunucu kurallarını bilmekle yükümlüdür.

(Başka savunma gelmeyecek, sonuçlanana kadar açık bakmayacağım. İyi forumlar.)
« Son Düzenleme: 06.11.2021 20:59 whalter »

#2 - 06.11.2021 21:17
Senden savunma istiyorum, benim hakkımdaki şikayetleri sunmanı değil. İstiyorsan oyuncu şikayetlerinden şikayeti açabilirsin. Ekleyeceklerimi ekledikten sonra başka ileti atmayacağım.

1- /soru üzerinden sorduğum ve aldığım cevap ;
[22:56:00] (( >> Rowan Pennington (315): İllegal rolden kastınız nedir? ))
[22:56:04] (( << Rowan Pennington (315): Brawl. ))
[22:56:09] (( >> Rowan Pennington (315): Evet, gerçekleştirebilirsiniz. ))
Rehber ile konuşmam, bunun üzerine tekrar illegal rol izni istediğimde veriyorsunuz.

2- /rapor ile durumu anlatıyorum ve @Turancan gelip ikimizi de uyarıyor. Güvenli bölgede illgeal rol yapamazsınız demesi ile bir daha illegal role girmiyorum.

3- Kanıt üzerine attığım SS'lerde görüldüğü üzere hala kışkırtmaya devam ediyor, Turancan adlı yöneticinin dün uyardığını biliyorum. Kendi attığı SS'lerde bile hala kışkırttığı belli olmakta.

Kişi savunmasına başka bir şey eklemeyecekse sonuçlanabilir.

{C40000}Tony Blackwell: {DAD9DD}burası güvenli bölge 1- birbirinize küfür etmeyin  ))
[23:08:03] {DAD9DD}(( [320] {C40000}Tony Blackwell: {DAD9DD}2- illegal rol izni isteyip birbirinizi dövemezsiniz ))
[23:08:10] {DAD9DD}(( [320] {C40000}Tony Blackwell: {DAD9DD}tekrarlarsanız işlem uygulamak zorunda kalacağım ))
[23:08:12] {DAD9DD}(( [320] {C40000}Tony Blackwell: {DAD9DD}iyi oyunlar ))
[Turancan adlı yöneticinin uyarısı]
« Son Düzenleme: 06.11.2021 21:38 Meercimek »

#3 - 08.11.2021 10:13
IC hapiste ortam IC olduğu ve belki de şehirdeki düşmanlarınızla yan yana olduğunuz için gergin olmanızı, küfür etmek istediğinizi anlayabiliyorum ancak bunun tamamen serbest olduğunu, rol çerçevesine oturtmadan istediğiniz gibi küfür edebileceğinizi düşünmeniz yanlış.

SS'lere bakılırsa iki tarafta karşılıklı küfürler etmiş son kez uyarmış olayım eğer IC hapiste iki taraftan biri yine bu şekilde sebepsiz küfür ederse ceza alacak.,