Konu: Samuel_Ripper GOD şüphesi  (Okunma sayısı 416 defa)

#0 - 30.10.2021 18:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Samuel_Ripper @LightOfGod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aimim Samuel karakterinin üzerindeyken ve ona defalarca hit tutturmama rağmen yediği hasar neredeyse sıfır. Arkadaş motordan indiği anda sadece iki hit yiyip belki de hasar yemiyor. Kontrol edilmesini istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Bu tarz çatışmalardan önce sürekli rapor atar olduk, Buffalo ve Castucci birliğinden ateş ettiğimiz ve hit tutturduğumuz kişilere asla ama asla hasar işlemiyor. Açtığım birkaç şikayet lag sebebi ile sonuçlandı fakat artık durum farklı görünüyor, uzunca incelenmeli.

#1 - 30.10.2021 18:50
Kinini bir kenara bırak, ek açıklama yazdığın için bunu yazıyorum. Eski bir oyun oynuyoruz ve bugları var en basiti brawlda gerçekleşiyor. İyi ve keyifli oyunlar. (Samuel Ripper'in ne yaptığını bilemem adminler inceleyebilir)

#2 - 30.10.2021 18:53
Kinini bir kenara bırak, ek açıklama yazdığın için bunu yazıyorum. Eski bir oyun oynuyoruz ve bugları var en basiti brawlda gerçekleşiyor. İyi ve keyifli oyunlar. (Samuel Ripper'in ne yaptığını bilemem adminler inceleyebilir)

Şikayetle ilgin ne? Savunmasını arkadaşın yapsın, bu buglar size denk geliyor zaten hep.

#3 - 30.10.2021 19:05
Herkese iyi forumlar diliyorum ve ilk öncelikle şikayet savaşını, OOC kinini bir kenara bırakmanı öneriyorum. Videoda da belli oluyor, beni vuramıyorsun. Vurduğun zaman zaten crosshairde belli olmakta.  Videoda, kendi attığın videonda her şey belli OOC kinini bir kenara bırakmanı ve bunun oyun olduğunu unutmamalısın. Onun dışında yaptığınız ihlal mevcut. Onaylı hood içerisinde iki kişi ateş ediyorsunuz, edemezsin belirli bir kişi sayısına sahip değilsiniz. Admin kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 31.10.2021 10:04 LightOfGod »

#4 - 07.11.2021 11:49
Şikayet aktif.

#5 - 16.11.2021 06:11
Uzun süre incelendi. Yetersiz kanıt sebebiyle şikayet kapatıldı. Aynı kullanıcıya aynı ihlal üzerinden şikayet açılması taktirde, bu şikayet üzerinden karar verilecek.