|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean_Victor / @AkifKing0770 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Giovanni_Manzoni / @Beratbey7534 Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2021 / 12:00 - ve yaklaşık 11:50 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:1-) Ortak Nezaketa) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. ) herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.
b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.
c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)
d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARKNormal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.
24-) MESLEK ÇALIŞANLARINA KARŞI ROLLERTaksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksicilik mesleğini yapıyorum, Burnout Garaj'da çalışıyorum. Müşteriyi bıraktım ve garaja geri döndüm, şahıs garajın içinden motoru ile hızla çıkış yaparken bende aynı anda garaja giriyordum. Bana çarptı ve motordan düştü. Yerden hiç bir şey olmamış gibi kalkıp ss ile göstereceğim şekilde "Aşırı Agresif Rol" kapsamında epey bi küfür etti. Ben bu olayı SS alıp şikayet açacak bir şey olarak görmediğim için o an SS almadım ve devam ettim rolüme. Idle Gass tarafından SS'de gözüktüğü gibi bir müşteri beni aradı ve oraya yöneldim, müşteriyi alırken bana küfür eden kişi de oralardaydı. Sürekli Kornaya basarak beni taciz etmeye çalıştı bir kural ihlali daha yaptı aslında, fakat ben bunu da kanıt olarak almadım, çünkü uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle.
Müşteriyi alıp Balıkçı noktasına doğru sürdüğüm süre boyunca kişi sürekli arkadan bizi takip etti, kornaya basarak yol boyunca.
Müşterimi istediği yere bıraktığımda ise yalan ithamda bulunarak karakterimin imajını zedelemeye çalıştı. Kişi ile bundan önce herhangi bir IC münasebetim olmamıştır.
Müşteriyi bıraktım ve yine kişiye aldırış etmeden garaja doğru yola çıktım, bu kez motoru ile bana CR attı ve aracımı kullanılamaz hale getirdi.
SS'leri aşağıda paylaşıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Garajda ki çarpışmadan sonra yaptığı Aşırı Agresif Rol;
https://i.hizliresim.com/erkzj9r.pngMüşterinin beni aradığı ve IdleGass'a çağırdığı konuşma;
https://www.hizliresim.com/4jzsmiwBana CR atıp aracımı devirdiği an;
https://www.hizliresim.com/iy8tkreEk açıklamalar(varsa): Açtığım tüm şikayetlerde belirttiğim gibi, taksi mesleği için geliştirilmeler yapılmalı.