Konu: [31.10.2021] Raphael_Massimiliano YKİ  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2021 07:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raphael Massimiliano @Tyracaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kuralı İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ISIS gibi bizi zaten yaralıyken tekrar yaralı durumuna düşürdüler, bilinçli yapıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.10.2021 15:23
Selamlar, bulunduğumuz konumda yaklaşık 12-15 kişiydik. Kendi içimizde döndürdüğümüz bir rol sonrası ateş etme kararı çıktı. Dakikalara bakıldığında karar verildikten sonra toplu bir şekilde ateş edildiği gözükmektedir. Benim mermilerim size isabet etmiş. Burada kasıtlı bir hareket yok. Biliyorsunuz ki Uzi seri bir silah olduğu için shotgun gibi bekleme süresi olmuyor. Bu yüzden şikayette belirttiğiniz durum yaşandı. Savunmam bu şekilde kararı bekleyebiliriz.

#2 - 31.10.2021 16:59
Terörizm rolleri falan mı yapıyorsunuz? Zaten yaralıyız, tekrar yaralıya düşürüyorsunuz bilinçli olarak. Silah türü ne alaka anlayamadım.

#3 - 31.10.2021 17:08
Rol gereği ateş açılıyor, sistemsel düşüyorsunuz fark ettiyseniz ss de de gördüyseniz tek sen değil herkes yaralıya düşüyor. Rolün gidişatı böyleydi eğer rolün gidişatı hakkında bir sorununuz varsa şikayetinizi onlara göre açmanız daha iyi olacaktır iyi forumlar, yönetim kararını bekleyebiliriz.

#4 - 01.11.2021 20:17
Normalde her birlik kaçırdığı kişilere topluca eylemlere girişiyor, bu sefer neden şikayete taşındığını anlayamadım. Sorun görünmüyor.

Yine de buradan uyarı geçeyim, sürekli olarak sistemsel yaralıya düşürmeyle sonuçlanacak aksiyonlar almayalım.