Castucci ile Buffalo ekibi koalisyon şeklinde Kasparov ve Kübalı ekiplere karşı bir savaş yürütüyor. Bu savaştan ötürü tüm şehire dağılmış, düşmanlarımızı arıyorduk. Karşımıza çıkan tüm Ermenilerin aracı beyaz premier olduğundan ötürü uzaktan dikkatimi çekti, risk alarak önünüze kırdım. Şüphelerimde yanılmadığımı fark ettim ve aracımdan inerek sizi vurdum. Aşağıya vurduğumuz diğer beyaz premierli arkadaşlarınızı da bırakacağım, kendinizi afişe ediyorsunuz. Ekranımın temiz olduğunu da kanıtımla destekleyeceğim.
Aynı saatler içerisinde vurduğum diğer Ermeni göçmenleri ve afişe olan beyaz premierleri.
Ekranımın temiz olduğuna ait görüntü, önünüze kırıyorum ve sizin olduğunuzu fark ediyorum ardından sizi vuruyoruz.
Dostum bu söylediklerimi lütfen bir tavsiye olarak kabul et. Tüm birliğin ile birlikte belediyeden bedava dağıtılmışçasına beyaz premier, kullanmaya devam ettiğiniz sürece sizi şehirin ucundan dahi görsem takip ederim. Wallhack kullanmadım, karşılıklı diyaloglara da girmek istemiyorum. Yönetici kararını verebilir.