Konu: Toplu DM şikayeti [30/10/2021]  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2021 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruben_Espiga @Snappy , Diaz_Cabello @Hammarskjold , Maske_21188 , Leon_Gutierrez @Gl4dio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
Deathmatch/DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar durduk yere beni kovaladı ve ateş açtılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaların verilmesini talep ediyorum.

#1 - 30.10.2021 16:51
Savunmayı gün içerisinde yapacağım.

#2 - 30.10.2021 19:13
Savunmam şu şekilde olacak;
Ekip olarak Temple bölgesinde muhtemel bir Bright üyesi olabileceğinin bilgisini alıyoruz. Daha sonra bölgede patrolling yaparken Salvatore Morelli karakterini, Jamyron Brooks karakteri ile aynı araçta görüyoruz, bir süre emin olmak için uzaktan izleyip yanlarına gitme kararı alıyoruz ve hemen sonra Salvatore Morelli /q atıyor. Daha sonra bölgede arkadaşın geri girmesini beklerken, Jamyron Brooks adlı arkadaş, sokağın hemen sonunda aracını durdurup bizim durduğumuz bölgeyi izliyor. Bu scouting olayı iki kez arka arkaya tekrarlanıca, arkadaşın yanına gidip bölgeden uzaklaşmasını, aksi taktirde ona zarar vereceğimizi söylüyoruz. Olayların devamında arkadaş uzaklaşıyor ve iki dakika sonra tekrar aracını bulunduğumuz caddenin sonunda konumlandırıp bizi izliyor. Arkadaşı takip edip aracına ateş açıyoruz. Arkadaşa buradan kişisel olarak soruyorum. 2 araç + 3 motorlu seni çevreleyip bölgeden uzaklaşmanı söylüyor, araçta tek kişi olmana rağmen bu korkusuzluk oldukça manidar geldi bana. Konu ile ilgili ekran görüntülerini aşağıda paylaşacağım, konuyu inceleyen yöneticinin dikkatle bakmasını talep ediyor, iyi forumlar diliyorum.

Ek olarak Salvatore Morelli karakterinin oyundan çıkış saati:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşı çevreleyip uyardığımıza dair ekran görüntüleri:

#3 - 30.10.2021 19:37
@kboi 'nin yaptığı savunmaya sonuna kadar katılıyorum.

#4 - 30.10.2021 19:44
 Maske_21188 benim, Kboi savunmayı yapmış zaten. Yönetici kararı bekleyebiliriz.

#5 - 30.10.2021 19:59
Savunmam şu şekilde olacak;
Ekip olarak Temple bölgesinde muhtemel bir Bright üyesi olabileceğinin bilgisini alıyoruz. Daha sonra bölgede patrolling yaparken Salvatore Morelli karakterini, Jamyron Brooks karakteri ile aynı araçta görüyoruz, bir süre emin olmak için uzaktan izleyip yanlarına gitme kararı alıyoruz ve hemen sonra Salvatore Morelli /q atıyor. Daha sonra bölgede arkadaşın geri girmesini beklerken, Jamyron Brooks adlı arkadaş, sokağın hemen sonunda aracını durdurup bizim durduğumuz bölgeyi izliyor. Bu scouting olayı iki kez arka arkaya tekrarlanıca, arkadaşın yanına gidip bölgeden uzaklaşmasını, aksi taktirde ona zarar vereceğimizi söylüyoruz. Olayların devamında arkadaş uzaklaşıyor ve iki dakika sonra tekrar aracını bulunduğumuz caddenin sonunda konumlandırıp bizi izliyor. Arkadaşı takip edip aracına ateş açıyoruz. Arkadaşa buradan kişisel olarak soruyorum. 2 araç + 3 motorlu seni çevreleyip bölgeden uzaklaşmanı söylüyor, araçta tek kişi olmana rağmen bu korkusuzluk oldukça manidar geldi bana. Konu ile ilgili ekran görüntülerini aşağıda paylaşacağım, konuyu inceleyen yöneticinin dikkatle bakmasını talep ediyor, iyi forumlar diliyorum.

Ek olarak Salvatore Morelli karakterinin oyundan çıkış saati:

Arkadaşı çevreleyip uyardığımıza dair ekran görüntüleri:

Savunman için teşekkürler, yönetici kararını bekliyelim.

#6 - 01.11.2021 18:11
Şikayet incelendi.

Savunma geçerli, vurulmadan 3 dakika önce sizi uyarmışlar ancak takibe devam edildiği için vurulmuş görünüyorsunuz.