Konu: Dean Victor - Fear rp, OOC kin, mixing  (Okunma sayısı 189 defa)

#0 - 28.10.2021 20:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean Victor - @AkifKing0770

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lakoip

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear rp - OOC kin - Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş nasıl oluyorsa bizim hoodda takıldığımızı forumdan bakıyor, geliyor ve bu "Elini beline götürür, sizi öldürürüm - s*kerim." gibi roller yapıyor. Sebebi bilmiyorum ancak OOC kin yaptığı belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Büyük ihtimalle yeni silah almış DM için yer arıyor, iyi forumlar.

#1 - 28.10.2021 20:27
Bizim birliğimizin hood onaylı bölgesinde bizim fear rp yapmamızı istiyor, komik. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.10.2021 20:28
Ayrıca evet... Kendi hood bölgemizde bize fear-rp zorunlu diyor. Arkadaşa rol desteğe yönlendirebilirsek iyi olur. Kendisine seste halledelim, ihlal yaptığını söyledim ancak şikayet açabilirsin dedi.

#3 - 28.10.2021 21:03
Öncelik şöyle başlamak istiyorum. OOC olarak sizleri tanımıyorum ve sizle IC agresif rol yaşamadım ve OOC olarak konuşmadık bile nasıl OOC kin olabilir bilip bilmeden herşeyi yazmışsın. Size soruyorum OOC tanımadığım IC ilk defa gördüğüm bir kişiye nasıl kin besleyebilirim? Saçma geliyor insana. Fear rp gelecek olursak ben onaylı hood bölgesinde bekliyordum birisini bana geldiler sen bize çarptın dediler ve böyle bir olay yaşanmadı bana durduk yere sen bize çarptın dediler ve küfür ettiler bende ben çarpmadım ''Vurmadım'' dedim ardından olayı iyice büyüttüler bende onaylı hood bölgesi sonuçta başkalarının ve adamların sırtında yazmıyor ki bizim hood bölgemiz diye bende normal bir şekilde burada hem karşı tarafın hemde benim fear rp yapmamızın gerektiğini belirttim ve ardından bana küfür ettiler bende aynı şekilde karşılık verdim yanındaki kişi ben aracıma binip gidiyordum. Yandaki yani bana ooc kinci diyen mixing yapıyorsun diyen arkadaş birden silahını çekti ve bana ateş etmeye başladı aracımın hasar aldı bozuldu ve bende yaralandım bana ateş eder etmez kaçtılar hemen yani anlamıyorum daha birisini tanımadan kinci demek mixing diye hemen başka bir şey eklemek fear rp ne konusu zaten baştan yanlış zaten adamlar bana do dan burası bizim bölgemiz diyince ben aracıma gidiyorum adamlar bana ateş açıyor anlam verebiliyor musunuz? Yani demek istediğim şu sadece ve sadece şikayet açmak için şikayet açmışsınız siz sanıyorsunuz ki şu an biz üç kişiyiz ve iki kişi şahitlik yapar birimiz şikayet açar ve ceza alır böyle bir saçmalık yok kardeşim. Bana durduk yere küfür etmeniz tanımadığınız birisine sen aracıma çarptın küfür etmeniz hood bölgesi üyesi olduğunuzu anlayınca ben gidiyorum normal bir şekilde sizin bana ateş açmanız ve şu iki şey hala anlamıyorum OOC kin, mixing kardeşimi işiniz gücünüz mü yok? Şikayet açmak için şikayet açanlara ceza verilmesini istiyorum ve aynı şekilde benimde size karşı hakkımı savunacağım umarım yaptıklarınızdan ve insanlara bunu yapmaktan pişman olursunuz. Değerli yetkililer karar elbet sizindir biliyorum ki Vice Ekibinin adaleti her zaman eşit ve doğru bir şekilde işler umarım bu arkadaşların yaptığı yanlışları anlamışsınızdır. Arkadaşlardan değil  sadece yetkililere karşı bir kusurum varsa özür dilerim herkese iyi roller iyi oyunlar dilerim. Sonuçlanabilir.

#4 - 28.10.2021 21:15
Öncelikle kardeşim benim, bu yazıyı okurken tek düşündüğüm "Ben mi anlamıyorum? Arkadaş mı anlatamamış." Aynı şeyleri 5 kez yazıp savunmayı uzatmışsın. Bizim ceza almamızı istiyorsan şikayet aç ve ayrıca hiçbir kanıt eklememişsin.

Kısa ve öz olarak "Sizin sırtınızda onaylı hood bla bla" olayına gelirsek

İki gün önce sana belirttik, bilerek yaptığın fazlasıyla belli oluyor. Sana tek sorum şu madem birini bekliyordun Maske ile hooda gelip neden elini beline götürür emotesi attın? İnsanlar bebek değil be kardeşim, kandırmaya çalışma.

#5 - 28.10.2021 21:20
Senin de dediğin gibi arkadaşlarımız seni düşürüyor

ve çok kısa bir süre sonra yaptığın rol (Vurulduktan sonra araç sürüyorsun ayrıca.)

#6 - 29.10.2021 11:24
Şikayet incelendi.

Dean Victor karakteri FearRP sebebi ile cezalandırılacak. Hood Onaylı birliklerin Hood sınırları çerçevesinde onlara FearRP yapmak zorundasınız.

Şikayet kapatıldı.