Öncelikle selam.
Emote konusuna gelirsek burada bir POWERGAMING ihlali var ve NATHAN_ANDERRSON isimli arkadaşımızın bir ihlali. Altda bıraktığım örnek görüntüye bakarsanız polis memurlarının genellikle kapı ile arasında mesafe bırakarak trafik durdurmalarını sürdürür, bu çaylaklık dönemininde bile öğretilen ilk "altın kural" gibi bir şeydir.
Bu kadar mesafe bırakmama rağmen kapıyı nasıl karakterime vurmuş olabileceğini anlayamıyorum ve bu konuda NATHAN_ANDERSON isimli arkadaştan POWERGAMING ihlali sebebi ile şikayetçiyim.Diğer BUNNY HOP ihlaline gelicek olursak, NATHAN_ANDERSON isimli sürücü arkadaşa TRAFİK DURDURMASI ile alakalı IC bilgilendirmele yaptığım için CHATMENU'dan yazıyorum ve menu açık kalıyor, arkadaşlar bunu bilerek ve suistimal ederek, emotelerini verip. DEATMATCH ihlali sergiliyorlar. Ben de sizin gibi normal insanım, az empati kurun. Trafik durdurması yaptığın hâlde gelip iki kişi, arkadan da nereden çıktığı nâmâlum maskeli birisi DG'ler ile seni nedensizce düşürüp sıkıyorlar. İlk kez başıma böyle şey geliyor, CHATMENU açık kaldığı için kapatmaya ve ek olarak telsizden bilgilendirme yapmaya çalıştım, menunun kapanması için rastgele tuşlara basmış olabilirim, zıpladığımdan haberim bile yoktu.
Hem bir kere zıplamanın BUNNY HOP ihlaline girdiğini hiç sanmıyorum, sürekli BUNNY yaparak kaçmadım, sırf 400 dakika jail yediğiniz için karşı tarafda yesin diyerekten açtığınız bir şikayet gibi duruyor.LIMA konusuna gelirsek, ONAYLI HOOD'da yapmadığım sürece sana trafik çevirmelerini nerede yapacağımı sormam gerekmez ne IC ne de OOC, eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan IC şikayet açabilirsin diyeceğim de, böyle bir kayıt ile şikayet açılması trajikomik olurdu.
Ek olarak, trafik çevirmesine girelim de PD tarayalım gibi bir RETARDET RP yaptığınızı nedense hiç düşünmüyorum, buna rağmen nasıl hepiniz organize bir şekilde aynı anda silahlarını çekerek soğukkanlı bir şekilde bir memuru vuruyorsunuz? Ve Maskeli şahısın trafik çevirmesi ile alakalı uzaktan yakından ilgisi yoktu, ortada bir MIX ihlali olduğunu düşünüyorum maskeli arkadaşınızı IC yollarla çağırdığınıza dair bir kanıt sunabilir misiniz? Aksi halde Maske_18464'den de şikayetçiyim.