Konu: Nate Alejandro [Role uyumsuzluk,Bunny Hop]  (Okunma sayısı 234 defa)

#0 - 25.10.2021 22:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    
Nate Alejandro @Moruk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit'e gerek yok kayıt bulunmakta.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/10/2021 19:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI:
Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
Rol esnasında verilen emoteye uyumsuzluk.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis çevirmesinde kapının yanına yaklaşan Nate Alejandro'yi aracın kapısını sert açıp onu yere düşürmek istedim ancak kendisi silah sesi duyduğu gibi bunny hop yapıp telsizden 0 yazmaya çalıştı, duraksayıp verilen emoteyi okumadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Biz cezamızı çektik, Adalet mevcutsa karşı taraf cezasını alsın. Burada sadece Polis gözünden bakılmasından rahatsızlık duymaya başladık. Ayrıca LIMA ekip kodunda devriye atan bir memurun tek başına doğu yakasında rasgele trafik çevirmesine almasınında ne kadar uygun olduğunu bilmek isterim.  :uzi:

#1 - 25.10.2021 22:57
Öncelikle selam.

Emote konusuna gelirsek burada bir POWERGAMING ihlali var ve NATHAN_ANDERRSON isimli arkadaşımızın bir ihlali. Altda bıraktığım örnek görüntüye bakarsanız polis memurlarının genellikle kapı ile arasında mesafe bırakarak trafik durdurmalarını sürdürür, bu çaylaklık dönemininde bile öğretilen ilk "altın kural" gibi bir şeydir.
Örnek görüntü: GösterGizle

Bu kadar mesafe bırakmama rağmen kapıyı nasıl karakterime vurmuş olabileceğini anlayamıyorum ve bu konuda NATHAN_ANDERSON isimli arkadaştan POWERGAMING ihlali sebebi ile şikayetçiyim.

Diğer BUNNY HOP ihlaline gelicek olursak, NATHAN_ANDERSON isimli sürücü arkadaşa TRAFİK DURDURMASI ile alakalı IC bilgilendirmele yaptığım için CHATMENU'dan yazıyorum ve menu açık kalıyor, arkadaşlar bunu bilerek ve suistimal ederek, emotelerini verip. DEATMATCH ihlali sergiliyorlar. Ben de sizin gibi normal insanım, az empati kurun. Trafik durdurması yaptığın hâlde gelip iki kişi, arkadan da nereden çıktığı nâmâlum maskeli birisi DG'ler ile seni nedensizce düşürüp sıkıyorlar. İlk kez başıma böyle şey geliyor, CHATMENU açık kaldığı için kapatmaya ve ek olarak telsizden bilgilendirme yapmaya çalıştım, menunun kapanması için rastgele tuşlara basmış olabilirim, zıpladığımdan haberim bile yoktu.

Hem bir kere zıplamanın BUNNY HOP ihlaline girdiğini hiç sanmıyorum, sürekli BUNNY yaparak kaçmadım, sırf 400 dakika jail yediğiniz için karşı tarafda yesin diyerekten açtığınız bir şikayet gibi duruyor.

LIMA konusuna gelirsek, ONAYLI HOOD'da yapmadığım sürece sana trafik çevirmelerini nerede yapacağımı sormam gerekmez ne IC ne de OOC, eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan IC şikayet açabilirsin diyeceğim de, böyle bir kayıt ile şikayet açılması trajikomik olurdu.

Ek olarak, trafik çevirmesine girelim de PD tarayalım gibi bir RETARDET RP yaptığınızı nedense hiç düşünmüyorum, buna rağmen nasıl hepiniz organize bir şekilde aynı anda silahlarını çekerek soğukkanlı bir şekilde bir memuru vuruyorsunuz? Ve Maskeli şahısın trafik çevirmesi ile alakalı uzaktan yakından ilgisi yoktu, ortada bir MIX ihlali olduğunu düşünüyorum maskeli arkadaşınızı IC yollarla çağırdığınıza dair bir kanıt sunabilir misiniz? Aksi halde Maske_18464'den de şikayetçiyim.

#2 - 25.10.2021 23:03
Mix olayını gereken yetkililer gördü  kendinizde görmek isterseniz ayrı bir konu altında şikayet oluşturabilirsiniz(Rolü biraz takip etseydiniz Herrera isimli karakter telefonla mesajlaşıyor :D  , Powergaming'den bahsediyorsunuz ancak /dene hakkımı kullanmama bile izin vermiyorsunuz, CHATMENU kapatmakta space ile kapanmadığını biliyoruz. Karakteriniz o eğitimi almış olabilir ancak o rol esnasında o eğitimi kullanmamış.

#3 - 25.10.2021 23:05
Bir yetkili savunmanızı beklediği zaman, savunmanıza devam edebilirsiniz. Yetkili şikayeti ilk öncelikle incelesin.

#4 - 25.10.2021 23:08

Biz sizi yinede kırmamak için sizin bizi yetkiliye şikayet ettiğiniz türden chatlog'u atıyoruz.

#5 - 25.10.2021 23:15
Spoiler: GösterGizle
Mix olayını gereken yetkililer gördü  kendinizde görmek isterseniz ayrı bir konu altında şikayet oluşturabilirsiniz(Rolü biraz takip etseydiniz Herrera isimli karakter telefonla mesajlaşıyor :D  , Powergaming'den bahsediyorsunuz ancak /dene hakkımı kullanmama bile izin vermiyorsunuz, CHATMENU kapatmakta space ile kapanmadığını biliyoruz. Karakteriniz o eğitimi almış olabilir ancak o rol esnasında o eğitimi kullanmamış.

Telefonda kimle konuştuğunu bilemem, zira telefonla SMS çakar çakmaz hemen tabancasını alıp bir memuru vurabilecek bir kapisitede arkadaş kim istemez ki?
/dene konusunu, amacın DEATMATCH ki /dene atmaya 1-2 saniyeni ayırmayıp tabancanı çekip, karakterimi düşürmeye çalışıyorsun ve bana göre Roleplay'da deneye gerek yoktur, düzgün emote verirsen ben sonuna kadar rolüne uyarım. Bunu kodeslerde bana kafa, tekme saldırı rolü yapan arkadaşlar iyi biliyordur, karşılaşırsan sorabilirsin. CHATMENU olayına gelirsek, cümlelerimi düzgün okumamışsın. Diyorum ki CHATMENU açıktı, yazdığım cümleyi silmek ve menuyu kapatmak için rastgele tuşlara basmış olabilirim, insanlık hali. Oyunun sesi full, bir anda üç farklı Desert Eagle model pistoller ile karakterim mermi yiyor, n'apacağını sen şaşırmaz mısın? Az empati kur diyorum, yok.

Gerisi admin kararı boşuna görüntü kirliliği yaratmayalım lütfen, aklında soru işareti varsa bana Discord hesabımdan ulaş, profilimde belirtmiş olmalıyım.

#6 - 25.10.2021 23:18
Spoiler: GösterGizle

Biz sizi yinede kırmamak için sizin bizi yetkiliye şikayet ettiğiniz türden chatlog'u atıyoruz.

Pekala, bu CHATLOG'a güvendik diyelim, loga baktığımızda NATHAN_ANDERSON isimli karakterin organize bir şekilde memuru vuracaklarından haberi yok gibi duruyor, onun da bilgi edindiğine dair ve aynı anda nasıl planlanmış saldırıymış gibi bunu yaptığınızı açıklayabilir misin?

NATHAN_ANDERSON eskiden medikal bir çalışandı, IC olarak ne ara bu kadar soğukkanlı roller yapmış bilemem ama bana göre NON RP.

EK: Videonun tamamını paylaşabilirseniz daha anlaşılır olur, sadece ihlallerimi kesip atmışsınız. Aklımda soru işaretleri var hâlen.
« Son Düzenleme: 25.10.2021 23:46 Moruk »

#7 - 26.10.2021 00:37
Video kaydı sürekli olarak kayıt altında değil, Windows 10'da bulunan bir özellik sayesinde geçmiş olan 5-10 dakika arasını kayıt almakta, Nathan Anderson'dan önce Maskeli arkadaşın silah sesi yükseliyor ondan sonra kapıyı açıp sizi düşürmeyi deniyor zaten. Soğuk kanlılığa gelirsekte önceden 2 çatışmaya girmiş durumda bir karakter. Konu başlığından artık saptırmassak sevinirim konu başlığı Bunny hop ve Role uyumsuzluk.

#8 - 26.10.2021 09:49
Kapı her sert açıldığında kapının yanında duracak kişinin yere düşmesi söz konusu değil bu karşı tarafa rolde yanıt verememe imkanı doğurur rolün hayata geçmesi için /dene komutuyla bunu desteklemeniz gerekiyordu.

Üç kişiden üzerime hiç beklemediğim anda mermi yağdığında büyük ihtimalle olayın adrenaliniyle bende bir kere zıplama tuşuna basabilirim. Bu tarz durumları kural ihlali olarak değerlendirmiyoruz.

Ceza verilmeyecek.