Şimdi, benim sizi OOC olarak şikayet etmemin sebebi, IC bir olaydan kaynaklı bir kin hiç değil. Asla da olmaz, bu zamana kadar ben bir çok olay yaşadım ve hep tolerasyon gösterdim. Benim buradaki şikayeti açmamın amacı, yanınızdaki arkadaşın /me adama girişir Emote'u vermesiydi. Şayet, sizi de şikayet etmemin sebebi aslında, Emote vermeme fırsatı. Emote vermeme müsade etseydiniz rol çok farklı şekilde devam edebilirdi. Ayrıca, her kelimeyi tehditkar olarak algılamanıza da gerek yok. Orada hayatının hatasını yaparsın derken ben aslında IC olarak " Hiç bulaşma başına bela olur" gibilerinden konuşmuştum. Herneyse, yetkililer konuyu inceleyip gerekli işlemi yapacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca,sistemsel olarak kapıyı kitlediğiniz kısmı ben kaçırdım, ki, sonradan açmışsınız. Ben de dışarı çıktıktan sonra rol devam etti. Hatta, yanınızdaki arkadaşınızn direk dalar diye emote verip girişmesinden sonra ise birkaç saniye afalladım. Daha sonrasında emote yazmaya çalıştığım sırada direk dalmaya başladınız ve bana bir emote fırsatı bile vermediniz.İlginç rol dediğiniz, sizin bana hakaret etmenizden sonra ben de sustum ve mekandan çıkarken o hareketi yaptım. Bunda absürd bir şey yok. Sizin o fısıldamadaki dediğimi IC olarak yanlış anlamanızdan sonra gelişti bu olay.