Konu: John_Gravano ve Anthony_Corozzo Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2021 19:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı :John Gravano(@prestij39) - Anthony Corozzo(@fletcher)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Katya_Miro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.10.2021 - 18:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Retarded RP, Yetersiz emote kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar aşırı gereksiz agresif rol yapmak ile beraber, direk saldırı emote'ı vermiştir. Hatta prestij39 forum isimli arkadaş, direk /me adama dalar diye emote verip saldırmaya başladı. Bunun yanı sıra, bana emote verme fırsatı bile vermemişlerdir ve hiçbir ihlal yapmamış gibi role devam etmişlerdir. Konunun detaylıca incelenmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.hizliresim.com/e659o03
https://s7.dosya.tc/server20/xa2512/chatlog.txt.html

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 23.10.2021 19:51 mehmeteyier »

#1 - 24.10.2021 12:08
Savunmanız bekleniyor. @fletcher @prestij39

#2 - 24.10.2021 15:39
gün içerisinde savunma yapılacak

#3 - 24.10.2021 17:03
Günlerdir yaptığımız gibi Merlino Sosyal Kulübü'nü aktif ettiğimiz saatlerde mekanımıza geldiniz. Mekanımda Katya karakterinin bir yarışmadan söz ettiğini duydum ve ona ayak uydurarak bir role giriştim, kendisine iltifat ettim. Oradan çıktınız ve "Hayatının hatasını yaparsın." tarzı tehditkar cümleler kurdunuz. Sonrasında geriye çıktınız ve bana ekibimin önünde orta parmak çektiniz. Yaptığınız ilginç rollerin sonrasında kapıya gittim, mekanı kilitledim. Rolüme dahi uymadınız, dışarıya çıktınız. Dışarıya çıktım ve size giriştim, bana karşılık verdiniz. Ekibim de size saldırdı, sizi dövdüm ve yerde buna devam ettim. Sonrasında rolün devamını gerçekleştirdim, sizi gönderdim. Burada hiç bir ihlal yok, yaptığınız saçma hareketlerin karşılığını alıyorsunuz. Agresiflik yaptığımı öne sürdüğünüz karakterim sizler gittikten sonra mekanda bulunan çocuk karakterin korktuğunu fark ettiği için yaklaşık bir saat boyunca onunla vakit geçirdi, gönlünü aldı. Savunmamı kanıtlarımla destekleyeceğim. İC bir hareket yapıyorsanız karşılığını alırsınız bunu OOC şikayetler ile çözmemelisiniz.

#4 - 24.10.2021 17:07
Şimdi, benim sizi OOC olarak şikayet etmemin sebebi, IC bir olaydan kaynaklı bir kin hiç değil. Asla da olmaz, bu zamana kadar ben bir çok olay yaşadım ve hep tolerasyon gösterdim. Benim buradaki şikayeti açmamın amacı, yanınızdaki arkadaşın /me adama girişir Emote'u vermesiydi. Şayet, sizi de şikayet etmemin sebebi aslında, Emote vermeme fırsatı. Emote vermeme müsade etseydiniz rol çok farklı şekilde devam edebilirdi. Ayrıca, her kelimeyi tehditkar olarak algılamanıza da gerek yok. Orada hayatının hatasını yaparsın derken ben aslında IC olarak " Hiç bulaşma başına bela olur" gibilerinden konuşmuştum. Herneyse, yetkililer konuyu inceleyip gerekli işlemi yapacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca,sistemsel olarak kapıyı kitlediğiniz kısmı ben kaçırdım, ki, sonradan açmışsınız. Ben de dışarı çıktıktan sonra rol devam etti.  Hatta, yanınızdaki arkadaşınızn direk dalar diye emote verip girişmesinden sonra ise birkaç saniye afalladım. Daha sonrasında emote yazmaya çalıştığım sırada direk dalmaya başladınız ve bana bir emote fırsatı bile vermediniz.İlginç rol dediğiniz, sizin bana hakaret etmenizden sonra ben de sustum ve mekandan çıkarken o hareketi yaptım. Bunda absürd bir şey yok. Sizin o fısıldamadaki dediğimi IC olarak yanlış anlamanızdan sonra gelişti bu olay.
« Son Düzenleme: 24.10.2021 17:11 mehmeteyier »

#5 - 24.10.2021 17:17
Açık konuşmak gerekirse boş bir şikayet fakat sana son bir yanıt göndereceğim. Sana emote fırsatı sunmamı istemişsin fakat brawlda ben emoteyi veriyorum, sizde karşılık vermeye başlıyorsunz. Buradan sonra neden durayım? Beni düşürürsünüz. Bana karşılık verdiniz ve John size arkadan girişti. Burada bir kural ihlali yok.

#6 - 24.10.2021 17:19
Şimdi, ben demin de belirttim. Emote vermeye fırsat bile kalmadı ki, ben de role ayak uydurmak için Brawl'a devam ettim. Fakat, arkadaşınızın /me adama girişir diye emote vermesi bence yetersiz Emote. Herneyse, kararı yetkililere bırakalım.

#7 - 25.10.2021 00:20
Merhabalar,

Şikayet incelendi, mekan içinde tartışma olmuş ve bunu IC çözmek için mekanın dışında brawl rolü dönmüş bunda herhangi bir durum yok. Kavgayı çıkartan karakterlerin emote verdiği ekran görüntülerinde görünüyor, buna ek olarak ''role uymalısın gel buraya'' tarzında üsluplara dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer ortada role uyulmayan bir şey varsa bunu PM'den emrivaki yapmak yerine oyuncu şikayeti açarak çözebilirsiniz, bu konuda şimdilik uyarıyorum tekrarı halinde ceza alırsınız, savunma yeterli.