Konu: Crash İle Oyun Dosyalarının Çökmesi / Samp Beyaz Ekrandan Tekli Oyuncuya Geçme  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 19.10.2021 23:04
Şu anki helperların Crash Fixten fazlasını yapamadığı için bu konuyu yazıyorum.
Öncelikle oyun Steam 'dan veya başka yerden son sürüm ile indiği zaman bu sorunla karşılaştım. Çözümü ise oyunu downgrade etmek. Downgrade ettikten sonra uyumluluk ayarlamak. Ondan sonra İse CrashFix dosyası yükleyerek sorunu bitirmek.
https://gtaforums.com/topic/936600-iii-iv-various-gta-downgraders/ şu siteden indirebileceğiniz downgrader'ı kullanabilirsiniz.
Önemli nokta programı çalıştırdıktan sonra. GTA klasörünü açıp exe. uygulamasının ismini. ** gta-sa ** olması ** gta_sa** olduğu zaman kabul etmiyor.
Hemen arkasından ikinci önemli notumu da eklemek istiyorum SAMP kurulumunu Downgrade sonrası yapacaksanız ismi ** gta_sa ** olarak geri ayarlamanız gerekmekte.
Uyumluluk için ben ** Win. 98 / Win. Me ** ayarlayarak çözdüm. Her iki exe'yi yani Hem ** SAMP ** hem ** GTA SA ** programlarını aynı uyumlulukta ** Win. 98 / Win. Me** olarak ayarlayın. Oyun böylece bozuk dosyalardan arınmış temiz hale gelmiş olur.
Son adımda ise Cleo yükleyip CrashFix kurmalısınız. Onun için size Discor Programını öneririm. Ticket açın zaten size sunacakları tek çözüm bu oluyor. CrashFix kurmazsanız oyun alt+tabdan geri çıkmıyor takılıyorsunuz.
Bu konu hem sitem hem bilgilenme konusuydu. Yazılımcı değilim mağdurum. Böyle kendi başıma bir kaç şey deneme yanılma ile buldum. Bu arada ilk downgrade yöntemi eğer sampta beyaz ekran alıp tek oyunculu moda giriyorsanız da geçerli bir yöntem.
HELPER ARKADAŞLAR BU KONUYU DİKKATE ALIRSANIZ OYUNCULARA DAHA ÇOK YARDIMINIZ DOKUNUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.10.2021 12:49
Yanlış yere konu açılmış, bu bölüm sorun yaşayan oyuncuların belirli bir şablon kullanarak sorununu belirttiği bölümdür. Çözüm önerileriniz bu bölüme konu açarak sunulamaz. Bölüm kurallarını gözden geçirebilirsiniz. K&A
« Son Düzenleme: 20.10.2021 12:51 YDincer »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok