Konu: Ruskalov Deglant DM + Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 17.10.2021 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruskalov Deglant - @Loyalty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Serbia Crime Family birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/10/2021 23.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ruskalov karakteri ana karakterimle yaşadığı sorunu birlik içinde guest yada farklı rollerde kullanmak için açtıgım hesapa saldırarak çözmeye çalıştı kendisi hiç bir şekilde sunucu kurallarını okumadan tek amacı dm atmak olup bunun yanında tek başına yirmi dört kişilik birlige savaş açmaya çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yetersiz oyuncu profilinden yasaklanmasını talep ediyorum bu şekilde bir çok insanın rol zevkini kaçırıyor.

#1 - 18.10.2021 00:10
Aynı olaydan iki defa şikayet açmak admin ekibini kandırmak oluyor. O günün aynısında birlik arkadaşınıza sıktım diye ceza aldım zaten, jailimden sonra hiç bir birlik oyuncunuza sıkmadım.

#2 - 18.10.2021 07:48
Saatler farklı kimseyi kandırmıyorum bir gün içinde birden fazla ihlal yaparsan bu senin hatan olur.

#3 - 18.10.2021 09:28
Aynı olaydan iki defa şikayet açmak admin ekibini kandırmak oluyor. O günün aynısında birlik arkadaşınıza sıktım diye ceza aldım zaten, jailimden sonra hiç bir birlik oyuncunuza sıkmadım.

Ceza yediğiniz olayla burada açılan şikayet farklı. Warg sizi saat 11:30 civarında hapse atmış burada ise aynı günün gece 11'inden bahsediyoruz.

Savunmanızı yapabilirsiniz, şikayet geçerli.

Şikayette belirtilen tarihi çözünürlüğün kötü olmasından dolayı yanlış okumuşum hali hazırda ceza verilen şikayetle aynı içerik. Şikayet reddedildi.
« Son Düzenleme: 18.10.2021 09:32 Turancan »