Konu: Alfredo Navarro CBUG/NOSPREAD/GOD/SİLENT/CROLL  (Okunma sayısı 393 defa)

#10 - 13.10.2021 20:58

0:28 burada niye canım gidiyo kanka yoksa önceden vurmadığın için mi canım gitmiyordu ondan sonrada mermim bitiyor olay yerinden koşarak uzaklaşıyorum. xd

asdpşloadsıhadsdas videonun sonunu kesmişşin tec9 ile taranan yeri?

Pmden Turner_Weiss ile konuştuktan sonra godu kapattığın için olabilir mi acaba? Bunu bir düşün bak mantıklı bu.

turner weiss ile rolün bittiğinde benim mermim bittiğinde bölgeden ayrıldığımda pmden konuştuk xd?
ayrıca açıkta oynuyorsunuz duvara yada aracın önünde durmadan koşarak oynuyorum nospread demiş bide sadpsdkfj
neyse bu kadar savunma yeterli admin incelesin gerekeni yapsın
« Son Düzenleme: 13.10.2021 21:00 devil »

#11 - 13.10.2021 21:27
Dayanıklılığı 2 level olan birisi kokain kullanmış da olsa maksimum 150-160(?) cana sahip olur. Arkadaş videoda kaç defa hit yiyor, benden 2 Desert Eagle mermisi yiyor (-84), üzerine daha kaç mermi yiyor sayamıyorum bile, ama yine de maşallah burnunu kanatacak kadar bile hasar veremiyoruz. Yapmış olduğu C-Buglardan bahsetmek bile istemiyorum. Her neyse, savunmasını yapmış gördüğüm kadarıyla, şahit olarak yorumumu yapmak istedim. Yetkili kararı beklenebilir.

#12 - 13.10.2021 22:18

Sıktığı mermiye, sıkarken baktığı yere ve merminin tek halde kafaya gidişine bakarsanız net silent olduğunu anlarsınız.

Mermi falso almış.

#13 - 13.10.2021 23:02
Uzatmaya gerek yok silent tek kafaya gitmez. Araştır biraz godun çalışacağını da sanmıyorum god diyorsanız videoda gözüküyor zaten. Bütün saçmalar tuttu demişşin. Karşındayım zaten shotgun var bende sizde deagle. Uzatma artık emek verdiğim para yatırdığım sunucuda düşsem bile silahımın gitmeyeceğini biliyorum. Kaybım olmayacak yani. Godmode acacak kadar aciz değilim. Duvarın solunda oynuyorum açıkta üstüne rushlarken c basıp bir kere sıkıp kalkıyorum zaten geri kalan herşeyde önümde duvar var. Ayrıca aracın önünü kesip çatışmayı başlatan sizsiniz. Bu videoda da mermim bitiyor kaçıyorum kan felan demişşin işlemiyor demişşin AC koruması yok mu? Sizin gibi açıkta oynamıyorum çatışma yok yere çıkmadı rolümüzü yaptık normal şekilde anlaşma yapacaktık. Aracın önünü kesip çatışma çıkardınız. İşte uzattınız baya düşünce yazı yazmaktan yoruldum artık savunma bitti cevap vermeyinde uzamasın. Ayrıca C-bug konusuna gelecek olursak 1 defa c basıp eğilip sıktım. Litefoot yapıyorum. neyse Yoruldum  O:-)

« Son Düzenleme: 14.10.2021 00:52 devil »

#14 - 13.10.2021 23:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#15 - 17.10.2021 19:11
Yasaklandı.