Konu: Karpiel Kocharyan / Şikayet DM  (Okunma sayısı 397 defa)

#0 - 15.10.2021 14:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karpiel kocharyan TemenoThyrea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi agresif bir şekilde araçtan inip küfürler savuruyor ardından bir bakmışsın silahsız adama dm atıyor ve mutlu oluyor vice roleplay gibi hard rp bir sunucuda böyle şeylerin olması sunucumuzun adını lekeler kişinin en ağır şekilde ceza almasını istiyorum kolay gelsin iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/ic1b1ku.png https://i.hizliresim.com/i52t01i.png https://i.hizliresim.com/k9yu1z1.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını isterim kolay gelsin.

« Son Düzenleme: 15.10.2021 17:09 Marqmad »

#1 - 15.10.2021 15:00
Karakterin Kasparov oluşumundan yeni atıldı, CK hakkın bizde mevcutken bunu yapmıyoruz. Ayrıca aracıma ileri geri yapıp RAM atıyorsun ve hasar veriyorsun. Karpiel karakteri şuanda zaten gergin, öleceğini düşündüğü için her şeyi yapma potansiyeline sahip. Bunu es geçiyorum, karakter gelişimim senin rolünü etkilememeli tabii ki ama orada seni ram atmasan da vurma hakkına sahibim. Çünkü 48 saat bulunduğun birlikten atılmışsın ve doğal olarak CK hakkın bizde mevcut. Atılma sebebini de hatırlarsan Ganton'a gidip Buffalo'nun onaylı hoodunda sürekli olarak agresif rol sergilemenizdi. Araçla çarpıyordunuz, vuruluyordunuz ve sonrasında ic olarak iletişime geçip savaş(dm) çıkartmayı hedefliyordunuz. Aynısını bu sabah bana yaptın ve seni vurdum. Müttefik hoodunda da herhangi bir fear-rp sergilemedin. Silahlı olduğumu bilmene rağmen.. :) Toplu olarak birlikten atıldınız, CKsı olan bir karakter ile oynuyorsun şikayet oldukça gereksiz.
« Son Düzenleme: 15.10.2021 15:02 TemenoThyrea »

#2 - 15.10.2021 15:35
Karakterinin nasıl bir potansiyele sahip olduğu beni hiç alakadar etmez kardeşim yaptığın kural ihlali olduğu bariz açık ben seni es geçiyorum. Ben orada size korna çaldım ve siz ters yönde durmaya devam ettiniz ardından araçtan inip küfürler savurdunuz ve ateş açtınız.Buffalonun onaylı hooduna sürekli gidip agresif rol sergilemeniz(di) diyorsun çoğul konuşuyorsun ben ic olarak gidip orada ne birine sıktım ne araçlarına çarptım sen olayı başka yöne çekip konuyu dağıtıyorsun dostum sen bırak bu laf kalabalığını dm çıkaracakmışım silahım bile yok benim dostum adamlara taş mı atacağım ? Aynısını  bana yaptın diyorsun ben kimsenin aracına vurmadım müttefik hoodunda olmamız birşey değiştirmez ben senin silahlı olduğunu bilemem orada agresif rol bile yapmadım siz kendiniz sövüp sıktınız. Sen silah taşıyorsan her gördüğüne sıkma gibi bir hakkın mı var sanıyorsun. Keyfine göre gelip şehrin tam ortasında ateş açıp adam vurman ne kadar gerçekçi? konuyu saptırma ve başkalarının yaptığını söylediğin kural ihlallerini benim üzerime yıkmaya çalışıp kafa karıştırmaya çalışma gerekli kararı admin verecektir uzatacak birşey yok iyi forumlar.

#3 - 15.10.2021 15:53
Burayı bir tartışma ortamına çevirmeye gerek yok, defalarca ileri-geri ram attın ve şuanda kendini masum göstermeye çalışıyorsun. Karakterin normal bir karakter değil, kasparovdan çıkmış bir karakter.. Tabii ki soldier karakter gözünde "hain" olarak gördüğü kişilere agresif yapacak, bunun sadece ramming olayı ile alakalı olduğunu mu zannediyorsun? Son yanıtım buydu, yetkili kararı bekleyebiliriz iyi forumlar.

#4 - 15.10.2021 16:33
"Karakterin normal bir karakter değil, kasparovdan çıkmış bir karakter.. " Diyorsun ama ben kasparovdan kendi isteğimle ayrılmadım birliğe aldınız sonra kendiniz attınız ne rol oldu ne birşey keyfinizin istediği gibi alıp 2 gün bekletip sonra birlikten atmak Ck izni almak için miydi?
Sorarım size ben bugününe kadar ne FEAR RP den ne CR den hapse gittim yada şikayet yedim nede dm attım siz beni niye birlikten attınız oyun içinde dm atacak silahım da yoktu? üstüne üslük oyun içinde agresif rolden şikayette yemedim hapsede gitmedim nasıl olacak bu iş? Kafana göre birlikten atıp CK iznin var "HAİNSİN" Gibi kelimeler kullanıyorsun ne hainliği güzel kardeşim ne sizi ic olarak birine ispiyonladım nede arkanızdan iş çevirdim nede Hiyarşiye uymayarak üstlerime saygısızlık ettim Nede Birlikte üst düzey yöneticiyim Sadece birlikte R1 im Çaylağım bir çaylak için birlikten atıp CK izni istemekte ayır bir şey 1 senedir birlik yönetiyoruz diyip geçiniyorsunuz.. durduk yere birlikten atıyorsunuz başkalarının yediği şikayet yada herhangi birşeyden ben neden sorumlu tutuluyorum onu anlayamadım bak bakalım o şikayetlerde benim adım geçiyor mu? Bana birdaha bir hood bölgesinde DM Aradın yok Fear yapmadın Yok CR attın gibi iftiralarla gelme kardeş HANİ NERDE ŞİKAYET? HANİ NERDE HAPİS HANİ NERDE KANIT? Böyle konuşupta DM Atıp sonra yok HAİNLİK YAPTI ONDAN CK etme hakkım var CK etmem ama her gördüğüm yerde sıkarım gibi birşey olamaz Ben son yazıyorum dahada uzatmanın manası yok Admin gereken işlemi en samimi ve içten uygulayacağını umuyorum iyi forumlar...

« Son Düzenleme: 15.10.2021 16:41 Marqmad »

#5 - 15.10.2021 16:59
Benim kişiliğim ile karakterimin kişiliğini ayır lütfen, IC olarak toplantılara katılmış bir karakter yönetiyorsun. FDI olayı yüzünden birlik birbirine girmiş, olaydan beş dakika sonra Enforcer karakter dövmüşüm. Birazcık realistik yaklaşırsak 1700 gün(dk) hapis yatan bir adamın, üstelik böyle bir olay yüzünden yatan adamın önceden tanıyıp gördüğü yüze agresif yaklaşması hiç abartı değil. Ayrıca R1 CK ettiğimizi vesaire söylemişsin, sunucuya yeni başladığını bildiğimiz için böyle bir şeye bilerek kalkışmadık. Tekrar tekrar söylüyorum, gammazlık rolü çevirmemiş olsan bile underboss'un gammazlık ettiğini düşünecek bir ruh halinde karakter. @Tetra ile birlikte aramızda bunun rolü de geçti, karakterlerimizi jailden çıkartıp her şey normalmiş gibi devam edemeyiz. Başta söylediğim gibi, karakter gelişimim elbette senin rolünü etkilememeli ama denk gelmiş ve olmuş. DM attığımı düşünmüyorum, sert bir dille seni uyarıyorum ve dalga geçermişcesine bir yanıt alıyorum. Ardından da vuruyorum.

#6 - 15.10.2021 19:00
Merhabalar @Marqmad , şikayetten bağımsız bir konu için buraya mesaj atıyorum. Şimdiden bölüm moderatörleri ve şikayette adı geçenlerden özür dilerim. Kasparov birliğine girerken gerek tanıtımda olsun gerek Discord'da olsun birliğe ilk girdiğiniz andan itibaren mevcut karakterlerinizin CK haklarını birliğimize vermiş bulunuyorsunuz. Birliğimizin komuta takımı yani üst rütbelerinde oluyor CK haklarınız, komuta takımı da bu CK haklarını dilediğince soldier karakterlere verme hakkına sahip. Kısacası siz bizim birliğimize giriyorsunuz, başka bir birlikle IC olarak sorun çıkartıyorsunuz ve daha sonradan NC atmadan başka birliğe giriyorsunuz. Karpiel karakterinin silahlı/silahsız bir terör örgütüne katılma suçundan davası sürüyor, söylediği gibi IC olarak da öleceğini biliyor ve kaçak yaşıyor birnevi, öleceğini bilmese de seni rahatça CK edebilir. Bunun sebebi, IC olarak Kasparov birliğini başka birlikler ile düşman etmeye çalışıp daha sonra da başka bir birliğe girmen. Söyleyeceklerim bu kadar sadece açıklık getirmek istemiştim, tekrardan: bölüm moderatörleri ve şikayette bahsi geçen karakterlerden yorum attığım için özür diliyorum. İyi forumlar, iyi roller.

#7 - 15.10.2021 20:04
Dostum ben size aynı şeyleri söylemekten sıkıldım ben size anlatamıyormuyum sizmi anlamak istemiyorsunuz? Ben hangi birlikle düşman etmeye çalışmışım hangi birliğin hooduna girip adamlara saldırmışım? benimle ilgili bir durum yok ben kimseye ne saldırdım ne cr attım konuyu aynı sözleri söyleyip kirletiyorsunuz ben size şunu anlatmaya çalışıyorum ben ne adamların hooduna girip kural ihlali yaptım neden agresif rol çevirdim siz beni birlikten atmanızın sebebi bu değil ki benim arkadaşıma biri sıkıyor o arkadaşada ic olarak onu düşürüyor sonra bu kasporov yetkilileri tarafından çağırılıp role çevriliyor rolde arkadaş tek kişi hepinizi düşürüyor ve ban yiyor  bu olayda de ben varmıyım  :D?  tabikide yokum sonra sabahına beni birlikten atıyorsunuz...
beni birlikten 1 kere değil 2 kere değil 3 kere attınız sonra geri aldınız siz bence kendinizi sorgulamalısınız. Ben hiç birinde birşey yapmadım onu anlatmaya çalıyorum.
" IC olarak Kasparov birliğini başka birlikler ile düşman etmeye çalışıp daha sonra da başka bir birliğe girmen. " Bu söylediğin laf sadece lafta dostum algı yaratmaya çalışıyorsunuz ben böyle birşey yapmadım konuyu başka yerlere elinizde kanıt olmadan çekip kendinizi Kural İHLALİNDEN Sıyırmaya çalışıyorsunuz. Yazmak istemiyorum diyorum biriniz bitiyor şikayetle alakası olmayan icte role girmediğim insanlar bile yazıyor merak etme arkadaşın kendini savunabilir. Adminim artık konuya şikayet yemiş olan kişinin arkadaşları gelmeden sonuçlandırmanız savunmasını yapmaya çalışmış ama admin en iyi ve en doğru kararı verecektir buna inanıyorum. Dahada Yazmıyorum.
« Son Düzenleme: 15.10.2021 20:06 Marqmad »

#8 - 17.10.2021 09:51
Merhabalar,

Şikayet incelendi, her ne kadarda gergin bir karakteriniz olsa bile alakasız olan trafik kazası rolünde ateşli silah çekip sıkamazsınız. Ek olarak karakteri Buffalo hood bölgesinde görüldüğünü söylemişsiniz fakat herhangi bir somut kanıt bulunmamakta, savunmanın yetersiz görülmesiyle birlikte Karpiel Kocharyan karakteri DM ihlali kapsamında cezalandırılacak.