Konu: Dennis_Waller / Car Ramming ve Refuse RP  (Okunma sayısı 295 defa)

#0 - 14.10.2021 18:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dennis_Waller @felonyfocus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.10.2021 / 18.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karşı şeritten üzerime bile bile sürüyor, çarpıp gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğer yanlışlıkla yaptığını savunacaksa Refuse RP ihlalinden ceza almasını istiyorum.

#1 - 14.10.2021 19:08
Bilgisayarımın anlık kasmaları(drop) sonucu oyun takılıyor ve kontrol benden çıkıyor yani kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil. Zaten kişi roldeyken gelip çarpmamışım, rolünü baltalamamışım sadece yoldan giderken ufak bi kaza olmuş. Yinede bu ufak bi kazayı ciddiye alıp şikayet açmış olsun yine de özür diliyorum, hakkını helal etsin. Bunun dışında nerede Refuse RP yaptım onu da sormak istiyorum kendisine.

#2 - 14.10.2021 19:10
Bilgisayarımın anlık kasmaları(drop) sonucu oyun takılıyor ve kontrol benden çıkıyor yani kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil. Zaten kişi roldeyken gelip çarpmamışım, rolünü baltalamamışım sadece yoldan giderken ufak bi kaza olmuş. Yinede bu ufak bi kazayı ciddiye alıp şikayet açmış olsun yine de özür diliyorum, hakkını helal etsin. Bunun dışında nerede Refuse RP yaptım onu da sormak istiyorum kendisine.

"Roldeyken gelip çarpmamışım." Sürekli Roleplay denen bir kural daha var, biliyor musun? Kaza rolü yapmayıp umursamadığın için şikayete Refuse RP ihlali ekledim. Ayrıca oyun takılmasının böyle bir şey olmadığını biliyorum, savunman bittiyse yönetici kararı beklenebilir.
« Son Düzenleme: 14.10.2021 19:14 ukicik »

#3 - 14.10.2021 19:45
Ya tamam da bak dediğim gibi oyun takıldı, bilerek çarpmadım. Sana çarptığım ben de gözükmedi, gözükmediği  içinde geri gelip rolünü yapmadım.

#4 - 14.10.2021 19:47
Eğer çarptığım ben de gözükseydi geri dönüp rolünü yapardım /pm üzerinden de özür dilerdim.

#5 - 14.10.2021 19:48
Oyun takılması nasıl böyle bir şey değil? Modeller geç yüklendiği yüzünden oyun takılıyor bazen.

#6 - 14.10.2021 20:10
Eğer çarptığım ben de gözükseydi geri dönüp rolünü yapardım /pm üzerinden de özür dilerdim.

Sen çarptıktan sonra PM'den soru işareti yolladım, neden sorgulamadın?

#7 - 14.10.2021 22:53
Yanlış pm atmışsındır diye cevap vermedim o sıra, dediğim gibi çarptığımı görmedim yemin ederim.

#8 - 17.10.2021 09:37
Merhabalar,

Şikayet incelendi, büyütülecek bir söz konusu değil cezalık durum bulunmamakta.