Konu: [13.10.2021 - Dantrell_Hell] DM, Trolling  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2021 14:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dantrell_Hell @ITheEagle

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2021 14:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 14:12 sularında GLM Garage bölgesinde afk bir şekilde duruyordum. Tam oyuna geldiğim zaman attığım sslerdeki arkadaş beni ezmeye çalıştı, karakterim ölmeyince de -tatmin olmadı galiba- arabasından inip yumruklamaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada ezmeye çalışıyor.

Burada da arabadan inip yumruklamaya başlıyor.

Burası da bana hasar verdiğinin kanıtı.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın leveli 1, kuralları okumadan ve roleplay mantığını bilmeden sunucuya kayıt olup oynamaya başladığı bariz belli. Üstelik troll davranışlar sergiliyor. Sunucudan yasaklanmasını talep ediyorum. Böylece freeroam veya dm sunucuna başlayıp istediği kadar karşısındakini yere düşürebilir, yumruklayabilir.

« Son Düzenleme: 13.10.2021 14:37 lastlxrd »

#1 - 13.10.2021 15:05
Etiketlemişsiniz, savunmasını görüp ona göre gerekeni yapacağız. Ama önceki bir şikayette de belirttiğim gibi, karşınızdaki oyuncuya en ağır cezayı aldırma kafasından uzaklaşmanız gerekiyor. Trolling, karşı tarafın huzurunu bozma gibi olayların cezası elbette ağır olacak. Ama kimseye ikinci bir şans verip kendisini toparlamasına, topluma adapte olmasına fırsat vermeden derhal sunucudan yasaklanması, gelişmeci ve kitlenin seviyesini yükseltme düşüncemize ait değil.

Not: Banlanacak.