Konu: Thomas Griffin - Arthur Brennan (DM) [16.10.2021]  (Okunma sayısı 441 defa)

#0 - 16.10.2021 15:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Griffin @Ryu  -  Arthur_Brennan @realclay

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.00 - 15.30 arası.- 16.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu Thomas Griffin isimli arkadaşla önceden bir olay yaşandı ve o beni vurmuştu silahla, sonra işte ben bunu arkadaşlarım ile buldum, sonrasında ise arkadaşlar bunu düşürdü ve üstüne tükürdü. Fakat bunları ben yapmadım. Sonrasında işte arkadaş dm aradığı için "aa bu benim eski düşman gel sıkalım canımızda sıkılmıştı" dedi sanırım ve beni kenara çektirip sıkıştırdılar, sonrasında ise bunlara olay için üzgün olduğmu ve uzatmayacağımı söyledim ve rol olarak alttan aldım fakat arkadaş alttan almama rağmen canı sıkkın olduğu için dm attı.  Olay üzerinden 1 - 1,5 ay falan geçti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Olayın üzerinden bu kadar zaman geçmiş, harmanlayıp dm atmanın anlamı yok. Bu arkadaş için çok şikayet görüyorum,  ve Thomas Griffin'in yasaklanmasını istiyorum. Diğer shotgun çeken Arthur Brennan adlı kişiyede dm den ceza verilmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 17.10.2021 13:01 behzatç »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 16.10.2021 15:48
vicolays abin iyi akıl veriyor sana

olay üzerinden ne kadar geçsin geçmesin, umrumda değil olay yaşandı

eğer bir ihlal varsa sen de ihlale karşılık verip ihlal yaptın

« Son Düzenleme: 16.10.2021 15:52 Ryu »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 16.10.2021 15:49
vicolays abin iyi akıl veriyor sana

olay üzerinden ne kadar geçsin geçmesin, umrumda değil olay yaşandı

eğer bir ihlal varsa sen de ihlale karşılık verip ihlal yaptın

üstelik kaçma imkanın vardı, neden kaçmayıp sıktın?  :-\ :-\

#3 - 16.10.2021 18:50
Öncelikle birilerinin bana akıl verip vermemesi kötü ya da yanlış bir şey değil, sen Vicolays abin sana akıl veriyor yazana kadar bırak Vicolays'a söylemeyi birlikten birinin haberi bile olmadı.

Yolladığın sslerde saat/zaman dilimi yok, iki araba birbirini kovalıyor, gözüken şey bu. Bana orada sıkıyorsunuz ve bende kovalandığımı fark edince "SÜREKLİ ROLEPLAY" kuralına uyarak size karşı ateş açıyorum. İhlale ihlalle karşılık vermek değil bu, role uymak. PD rolleri de böyle ilerler, bir şikayet varsa rol bittikten sonra şikayet açarsın. Şikayet değerlendirmesine göre rol adminlerin kararı ile silinir, olmamış gibi davranılır. Bu da aynı olay. Ayrıca siz bana sıktınız diye ben dönüp size sıkmadım. Sıktıktan sonra beni takip etmeye devam ettiğiniz için size sıktım. :garip:

Ryu

*
#4 - 16.10.2021 19:07

Kaçma imkanın varken hala sıkıyorsun, altında sultan var. Yetkili kararını bekleyelim, üstte de fotoğrafların tam hali var.
Üstelik şikayet şablonunda olayda sadece vardım demişsin, hooda 4 kişi gelip düşürüp üstüme tükürürsen ne yapmamı beklersin? Willowfield'a gelene kadar aracın ile ezmeye çalıştın.. Bu olay için yalan söylemeye hiç gerek yok, yüzün varsa doğruları dökersin şikayete.
« Son Düzenleme: 16.10.2021 19:20 Ryu »

#5 - 16.10.2021 19:24

Her platformun kendi çapında kuralları vardır. Bu kuralları çiğnemeniz bana değil, size zarar verir.

Ryu

*
#6 - 16.10.2021 19:26
 ::) ::) Arkadaşıma isterseniz mute verin, hiç fark etmez. En azından yalan söylemiyor.  :-\

#7 - 16.10.2021 21:00
Gerekli konuşmalar ve savunmalar yapıldı, gerekli iletiler atıldı. Yönetici kararı beklenebilir.

#8 - 18.10.2021 17:49
Şikayet açılan taraflar DM gerekçesi ile ceza alacak, şikayeti açan taraf ise Güvenli Bölge ihlali sebebi ile ceza alacak.