Konu: [12.10.2021 - Vincenzo Scaletta]  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.10.2021 02:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo_Scaletta  @EnisKocovali

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucas Castello @umxtkabakci0 - Daniel Ducatro @Ducatro - Partogh Karapetian @Lordusbackinbusiness -Arsham Khorozian @SaykQ -Ardem Zahir @FUEGO EN CORAZÓN -Nikolai Golovin @Sm4n -Karpiel Kocharyan @TemenoThyrea -Souren Avedissian @ArthurDrugS - Puzant Dadrian @recoltofficialx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2021 00:14 ile 00:30 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Power Gaming, Retarted RP, Non-RP, Ortak Nezaket, DM, Silah Kuralları, Çatışma Kural İhlali, Fear-RP, Ortak Nezaket, Emotesiz işlem
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kısaca özet, Vincenzo Scaletta Buffalo'dan adam vuruyor, ardından vurulan adamı çağırıyoruz. Vurulan adama silah verip Vincenzo Scaletta'ı kolundan vurduruyoruz. Vincenzo Scaletta dayanamayıp, kalkıp sıkıyor. Yani açıkcası rolü baltaladı. Aşağıya iki "SS" ve iki "VİDEO" bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
RK'lı olduğuna dair kanıt

Bunlar da yaptığı ihlaller.

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını kat ve kat arz ederim.

« Son Düzenleme: 12.10.2021 02:46 Theon »

#1 - 12.10.2021 02:06
Karakterim rolsel bir şekilde tamamen rol yaptı koluna gelen mermiye ithafen kendisini koruyup karşı ateş açmıştır, karakterimin CK olmasını göze alarak bu rolleri yaptım, fakat KASPAROV üyeleri /b kanalından bana ve ailevi değerlerime küfür etmekle rolü sonlandırdılar. Hile olduğumu düşünüyorlarsa yakında youtubede videosunu paylaşacağım. O:-)

#2 - 12.10.2021 02:11
"koluna gelen mermiye ithafen kendisini koruyup karşı ateş açmıştır" demiş arkadaş rolsel olarak sıkıldı kurşun ve ic olarak buna itafen yapacağı hiçbir durum yok. /b'den de kendisi hakaret ve küfürlerde bulundu, şahitliğimi onaylıyorum iyi forumlar.

#3 - 12.10.2021 02:11
Şahitliğimi onaylıyorum, şunları eklemek istiyorum. Tekrardan merhaba. Direkt olarak konuya girecek olursam aşağıda bırakacağım ekran görüntüleri ve videolardan anlayacağımız üzere; Vincenzo karakteri onaylı illegal rol bölgesinde -Kasparov- hiçbir fear rp gerçekleştirmeden karşısında minimum dört oyuncu varken silah çıkartıp sıkıyor. Burada gerçekleştirdiği ihlal hood onaylı bölgede yapılmaması gereken rol ve tek başına dört karaktere silahlı savaş açma. Bu durumda fear rp yapmadığınız için CK'nız tarafımıza geçebilir. Gereksiz agresif IC tutumunuz sonrasında gelişen bir rol için Kasparov'un evinde karşınızdaki onca oyuncuya direkt olarak silah çıkartıp ateşleyemezsiniz. Paylaşmış olduğunuz ekran görüntülerinde olayın sadece kendinize has kısmını atmışsınız. Biraz üst tarafında /b'den konuşmayı sizin başlattığınız görükecektir.

#4 - 12.10.2021 02:14
Çok trajikomik bir olay videoda nasıl umarsızca CBUG attığı çok net gözüküyor. Açılan şikayette şahitliğimi doğruluyorum.

#5 - 12.10.2021 02:28
Karakterim rolsel bir şekilde tamamen rol yaptı koluna gelen mermiye ithafen kendisini koruyup karşı ateş açmıştır, karakterimin CK olmasını göze alarak bu rolleri yaptım, fakat KASPAROV üyeleri /b kanalından bana ve ailevi değerlerime küfür etmekle rolü sonlandırdılar. Hile olduğumu düşünüyorlarsa yakında youtubede videosunu paylaşacağım. O:-)
Yakında videonu paylaşma kanka, ben sana atayım.
"karakterimin CK olmasını göze alarak bu rolleri yaptım" diyorsun emote bile vermiyorsun? Yerden kalkman ile bir sıkıyorsun.
« Son Düzenleme: 12.10.2021 02:56 Theon »

#6 - 12.10.2021 08:29
Kişi banlanacak.
« Son Düzenleme: 12.10.2021 09:06 breackner »