Konu: /tedaviol  (Okunma sayısı 320 defa)

#0 - 05.11.2021 00:39
VCFMD oluşumunun kapanmasıyla /tedaviol komudu rol için değil artık sadece can doldurmak için yapılmaya başlandı. Benim önerim, /tedaviol yapabilmek için VCFMD içerisinde bulunan yatakların yanına gidip /tedaviol yapılmalı bu süreç 1-2 dakika arasında bir süre olabilir. Bu süreç içinde departman üyelerine bir mesaj gelebilir, "xx kişisi tedavi görüyor"(bunu rolsel olarak hastane içerisinde bulunan kolluk kuvvetleri tarafından gönderilmiş olabilir) Hem böylelikle çatışmadan çıkan kişiler ellerinde silahla hemen vcfmd gidip /tedaviol yapıp araca binip uzaklaşmaz. Hem dedektif büroya rol çeşitliliği kazandırarak ifade rollerini arttırır.

Ekstra olarak yaralı kişilerin silahlı çatışmada ellerinde silah varken yaralandığını varsayarsak, durumu yaralı olan kişilerin /tedaviol yapana kadar silahını başka bir yere koyamaması olabilir çünkü ekipler kişiye /do kanalı üzerinden üzerindeki yaralar ne diye sorarsa bıçak yarası diyip durumu savuşturabilir.
« Son Düzenleme: 05.11.2021 01:32 h0ze »
Like
12
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, warpector the greatest, the forbidden one, acarsthefinest, h0ze, finxyy, Mithra,
Lethal, Mackiew, adanale, oflu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.11.2021 00:49
Destekliyorum, gerçek hayatta da yaralanma çeşitlerine göre polis ifade için hastaneye gelir. Oyunda da neden olmasın?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 05.11.2021 01:02
PD'den ayrılmasına rağmen PD'nin rollerini düşünen adam gibi adam  ::)

Sunucuda yapılan savaşlar esnasında düşüp kalkan üzerinde bazukayla(!) hastaneye gidiyor. PD'ye ileti gitmesi mantıklı olacaktır.

Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 05.11.2021 01:06
Silah sebebiyle yaralı konuma düşülürse /tedaviol komutunu kullandıktan sonra polise bildirim gidebilir. /tedaviol komutunu kullandıktan sonra da h0ze'nin de dediği gibi bir kaç dakikalık bekleme süresine girerse departmanın bu çeşit silahlı olaylarda daha fazla ve hızlı bilgisi olur. Bu şekilde de silahlı çatışmalara girmeden önce taraflar bir kaç defe düşünür ve son savaştaki gibi kaos ortamı kolay kolay oluşamaz

Spoiler: GösterGizle
eğer yapılabilirse bana göre daha realistik bir savaş dönebilir ve beraberinde ihlaller de azalabilir, sadece bir öneri
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 05.11.2021 01:23
Bende destekliyorum. Millet ağır silahlar ile yaralanıyor, ardından hastaneye gidip tedavi oluyor. Rolsel olarak düşününce çok saçma. Silahlı bir yaralanmadan, polisin mutlaka haberi olmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 05.11.2021 16:25
Benim bildiğim /tedaviol komutu yazmadan iyileşme tamamen sağlanmıyor, eğer bu durum söz konusu değilse yorumum gereksiz olacak. Eğer bu durum söz konusu ise; bir kişi vurulduğunda en son gideceği yer hastanedir, illegal kişi için söylüyorum bunu. /Tedaviol komutu sadece hastane de olması illegal role balta vurur, realistik değil. İllegal doktorların ya da veterinerlerin bulunup /tedaviol komutu yazabilmesi gerekir ya da mermi sıyırmış ise de kendilerini de tedavi edebilir. Yani illegal bir oyuncuyu hastaneye götüren bir sistem varsa orta da desteklemiyorum, polislere bildirim gitmesini.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
sCiEnLy_V2,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 05.11.2021 20:43
Benim bildiğim /tedaviol komutu yazmadan iyileşme tamamen sağlanmıyor, eğer bu durum söz konusu değilse yorumum gereksiz olacak. Eğer bu durum söz konusu ise; bir kişi vurulduğunda en son gideceği yer hastanedir, illegal kişi için söylüyorum bunu. /Tedaviol komutu sadece hastane de olması illegal role balta vurur, realistik değil. İllegal doktorların ya da veterinerlerin bulunup /tedaviol komutu yazabilmesi gerekir ya da mermi sıyırmış ise de kendilerini de tedavi edebilir. Yani illegal bir oyuncuyu hastaneye götüren bir sistem varsa orta da desteklemiyorum, polislere bildirim gitmesini.

İllegal doktor konusunu, bende izah edecektim. Fakat olamayacağını düşündüğüm için, belirtmedim. Arkadaşa katılıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 03.12.2021 04:42
Mantıklı, kaydı tutulabilir. Kontrol edeceğiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok