Konu: [ 10/10/2021 Michael Jhosi ,Carmen Navarro,Polo Wayler] Mixing, İllegal Kural İh  (Okunma sayısı 511 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.10.2021 16:27
Tekrardan Selamlar !

Beni nasıl buldular, benim mekanımı nasıl Polo Wayler biliyor konusuna gelirsek, IC bütün rollerimizi SS'liyecek durumumuz yok, Micheal Jhonsi'nin Ve Carmen Navarro'nun bana ıc olarak buna anlatması, karakterimin bilmesine yol açtı sonrasında ise, beni nasıl buldular Meta Mixing olayına gelirsek de, Sen Özel mülk'ünden AFK'lıktan çıkana kadar orada seni izledim ve sonrasında yanıma koşmanla beraber seni sohbete daldırdım, O sırada Carmen Ve Micheal Jhonsi Geldi, Burada senin de hatan var..
Fear RP : Birisi senden kişice üstünse veya , baş başa kaldığınızda karşındaki sana önce silah çekerse kaçmak Yerine Fear-Rp sergileyebilirsin : /handsup

Alıntı
Birşey den daha bahsetmek istiyorum, Stance tarafından birlik dağıtılacaktı ancak hala birlikte 17 Kişi bulunuyor buradan tekrardan dağıtılmasını talep ediyorum @Stance

İyi Roller ! İyi Forumlar !  :sampanya:

Kardeşim Ck rolü yapıyorsun sağlam bir video kayıdın yok sağlam bir ss'inde yok ve yaptığımız herşeyi ss almamızmı gerekiyor diye savunma yapıyorsun,Bu rollere gircek bir levele sahip değilsin arkadaşların ile mix yapmadığınızı bilemeyiz yapmadığınıza dahir bi ss atarsanız bizde inanır güveniriz.
Yaptığımıza dair bir ss'i hak etmiyor muyuz?  :)

#11 - 11.10.2021 01:56
Tekrardan merhabalar, arkadaş video almış benim karakteri vurduğuna dair onun adına teşekkür ediyorum. Orada bunny yaparak beni yakalayıp beni
vurmuş, rolde kaç tane hata var tam bilmiyorum sayamadım.
(00:43 saniyede kişi bunny yapıp beni yakalıyor ve beni vuruyor)
Kişilerin gerekli cezayı almasını istiyorum. Bu kadar saçma ve hatalı bir rolun dellenmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 11.10.2021 02:08 serhat22581 »

#12 - 11.10.2021 08:06
Tekrardan merhabalar, arkadaş video almış benim karakteri vurduğuna dair onun adına teşekkür ediyorum. Orada bunny yaparak beni yakalayıp beni
vurmuş, rolde kaç tane hata var tam bilmiyorum sayamadım.
(00:43 saniyede kişi bunny yapıp beni yakalıyor ve beni vuruyor)
Kişilerin gerekli cezayı almasını istiyorum. Bu kadar saçma ve hatalı bir rolun dellenmesini talep ediyorum.
CK rolünde bir hata yok, 0.43'de de seri şekilde zıplamıyorum. Elim 1 kere shift deymiş, ondan 1 kere zıplamışım ortada Chicken Run/Bunny Hop yok.

#13 - 11.10.2021 08:35
Orda amacının benim karakterim yetişmek istediği apaçık orada elinin değmesi benim sorunum değil. Bu yeterli bir sebep değil.
 İkinci olarak leveli yetmeyen bir arkadaşı ve illegal birlikte olmayan bir arkadaşı illegal role sokmuşsun.
Üçüncü olarak ve son ise sizin mixing yaparak oraya gelmeniz hiç bir türlü ortada plan olmadan izleme olmadan gelmişsiniz. Ayrıca Polo Wayler'in benim karakteri ve mekanı bilmeden gelmesi de ayrı bir garip bu konu zaten.
Son olarak ck izni olayına gelirsek önceden arkadas ile aramız iyiydi seslide sohbet muhabbet eşliğinde rol yapıyorduk ben ona ck izni? + yazıyorum şakasına ve o da ss alıp iyiliğimi suistimal etmiş diyeceğim başka birşey yok. Bu konu hakkında başka bir şey yazmayacağım iyi günler, yönetim kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 11.10.2021 09:09 serhat22581 »

#14 - 11.10.2021 11:41
Tekrardan Selamlar , Benim üzerime ve Yaptığım rol içerisinde bulunan kişiye suçlama atılmış açıklama yapmak istiyorum :

Öncelikle önceki yanıtlarımla illegal ve seviyeyle alakalı şeyleri belirtmeme rağmen neden bunları burada halen belirtiyorsun, Birliğinden çıktım diye Schaeffer Adlı şahıs beni direk araması o  da ayrı bir dava, https://www.hizliresim.com/agpdf2e  Meta yapıldığı apaçık ortada ve bir konuya daha değinecek olursam, Carmen adlı karakter beni zorla veyatta kendi isteğiyle role sokmadı ben girmek istedim girdim, Onun böyle bir ceza almasını gerektiren bir durum yok, Gerekirse ben ceza alabilirim, ama benim için Carmen ve diğer rol arkadaşlarımın ceza almasını istemiyorum, Birşeye daha gelirsek, halen mekanımı nerden buldu gibi kelimelere değiniyorsun ve bütün cümlelerinde POLO Wayler ismini geçiriyorsun, benim karakterimle bukadar derdin ne onuda anlamış değilim, Yani yönetimdeki abiler/arkadaşlar arkadaş rolü delletmek için elinden geleni yapıyor, @Turancan  CK Rolünü onayladıktan sonra nereye rol delleniyor onuda anlamış değilim, bütün cümlelerinde ROL DELlenmeli bence diyorsun, ona sen karar veremezsin maleesef, yönetim ve admin arkadaşlar karar verebilir...

[Bir kere zıplamayı Bunny Hopping Anlamanda ayrı bir komik..  :)]

İyi Roller ! İyi Forumlar !  :sampanya:
« Son Düzenleme: 11.10.2021 12:04 emirhantuncer02 »

#15 - 11.10.2021 13:10
Olaya etiketlendiğim ve bir şekilde dahil olduğum için şikayeti sonuçlandırmayacağım.

Sadece şunu belirtmek istiyorum, kişinin CK iznini ben vermedim, benim inisiyatifimde olan birşey değildi. Oyun içinde atılan rapor sonucu kişi haksız yere CK edildiğini belirtmişti bende CK eden taraftan kanıtları istedim ve sonucunda kanıtlar elime ulaştı. CK iznini CK edilen kişi kendisi vermişti ve bende inceledikten sonra problem olmadığını belirttim.

Bu şeffaflık sağlandığına göre nihai kararı şikayeti sonuçlandıracak ekip arkadaşıma bırakıyorum.

:vice:

#16 - 11.10.2021 13:17
Yetkilimiz Turancan'da konuya açıklık getirdiğine göre artık sonuçlanabilir. Savunmalar yeterli görüldü. Şikayet açılan taraftan Polo Wayler karakteri dışında kimseye ceza verilmeyecektir.