Konu: Anthony Bright - Mixing, OOC kin  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2021 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BerkBarlak - Anthony Bright (Steven Clark)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @THORKU @XYZBey @Lakoip @Alper

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
30.09.2021 21:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, OOC kin, İllegal rol yasağı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SFCN birliği olarak IC olarak "Zabrotovich OPG" birliği ile aramızda bir gerginlik var, savaş daha başlamadı ancak bu arkadaş alt karakteri (?) ile rus karakterlerle bize agresif yapıyor ve daha önce "Steven Clark" karakteri ile hiçbir role girmedim. Ayrıca alt karakteri ile illegal role giriyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sadece savunmasını yaparsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 03.10.2021 18:10 whalter »

#1 - 03.10.2021 18:34
Şahitliğimi onaylıyorum, bende olan sslerden birini alt tarafa bırakıyorum.

#2 - 03.10.2021 18:35
En kısa sürede savunma yapılacaktır. İyi Günler Dilerim.

#3 - 03.10.2021 19:59
Şahitliğimi onaylıyorum, ssler gayet açık.

#4 - 03.10.2021 20:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 03.10.2021 20:20
İyi akşamlar dilerim.

Öncelikle Mixing konusunu ele almak istiyorum. Alt karakterim ile ZABROTOVICH birliğinde ki tüm kişiler ile IC bir tanışmışlığım mevcut Alt karakter ile orda bulunmamın sebebi kişiler Bar ve Club tarzı işletmeler için Guest Rp rol pası çıkarmak içindir.
Zaten kişiler ile daha önceden tanışmışlığımız olduğu için Mixing bir durum gözükmüyor.

İkinci olarak OOC Kin konusunu ele almak istiyorum. IC de tüm ZABROTOVICH birliğinde ki kişileri tanıyorum ve kişiler tanıdığım ve dostum olduğum bir kişiyi Andrey_Vasilewski karakterini istiyorlardı. Karakterim biraz sert yapısı ve rolsel geçmişi gereği dostlarını satmayan bir karakter ve dostum olan bir kişiyi bizden istiyorlar buna karşılık olarak karakterim de biraz sinirleniyor ve kişilere karşı "Niye istiyorsun bu çocuğu dostum?" ve "Bir sıkıntı mı var?" Gibisinden kişilere ilk başta sakin bir dil ile olayı soruyorum.
Kişiler karakterimi tersliyor ve bana karşı agresif bir tarz sergiliyorlar ve Andrey_Vasilewski karakterini bizden istemeye devam ediyorlar ve ZABROTOVICH birliğinin takıldığı mekanlarda kişilere agresif rol sergiliyorlar bunun ardından karakterim sinirleniyor ve kişilere karşılık rolün devamında sözler söylüyor.

Üçüncü olarak İl-Legal rol yaptığım olayına gelmek istiyorum. Ortada bir İl-Legal rol yok orda arkadaşlar ile Legal rol yapan bir karakter canlandırıyordum. Eğer kişilere IC dostum olan Andrey_Vasilewski karakterini dostlarımdan istedikleri için onlara sinirlenmem İl-Legal role girmez. Kişiler ile ne bir İl-Legal konu konuştum ne de bir toplantıya gittim.
Yaptığım sadece Andrey_Vasilewski karakterinin dostlarım dan istenmesine sinirlenmek ve buna karşılık kişilere sözler söylememden ibaret.

#6 - 03.10.2021 20:37
İyi akşamlar dilerim.

Öncelikle Mixing konusunu ele almak istiyorum. Alt karakterim ile ZABROTOVICH birliğinde ki tüm kişiler ile IC bir tanışmışlığım mevcut Alt karakter ile orda bulunmamın sebebi kişiler Bar ve Club tarzı işletmeler için Guest Rp rol pası çıkarmak içindir.
Zaten kişiler ile daha önceden tanışmışlığımız olduğu için Mixing bir durum gözükmüyor.

İkinci olarak OOC Kin konusunu ele almak istiyorum. IC de tüm ZABROTOVICH birliğinde ki kişileri tanıyorum ve kişiler tanıdığım ve dostum olduğum bir kişiyi Andrey_Vasilewski karakterini istiyorlardı. Karakterim biraz sert yapısı ve rolsel geçmişi gereği dostlarını satmayan bir karakter ve dostum olan bir kişiyi bizden istiyorlar buna karşılık olarak karakterim de biraz sinirleniyor ve kişilere karşı "Niye istiyorsun bu çocuğu dostum?" ve "Bir sıkıntı mı var?" Gibisinden kişilere ilk başta sakin bir dil ile olayı soruyorum.
Kişiler karakterimi tersliyor ve bana karşı agresif bir tarz sergiliyorlar ve Andrey_Vasilewski karakterini bizden istemeye devam ediyorlar ve ZABROTOVICH birliğinin takıldığı mekanlarda kişilere agresif rol sergiliyorlar bunun ardından karakterim sinirleniyor ve kişilere karşılık rolün devamında sözler söylüyor.

Üçüncü olarak İl-Legal rol yaptığım olayına gelmek istiyorum. Ortada bir İl-Legal rol yok orda arkadaşlar ile Legal rol yapan bir karakter canlandırıyordum. Eğer kişilere IC dostum olan Andrey_Vasilewski karakterini dostlarımdan istedikleri için onlara sinirlenmem İl-Legal role girmez. Kişiler ile ne bir İl-Legal konu konuştum ne de bir toplantıya gittim.
Yaptığım sadece Andrey_Vasilewski karakterinin dostlarım dan istenmesine sinirlenmek ve buna karşılık kişilere sözler söylememden ibaret.

Bu karışık olmayan savunma için teşekkürler, eğer ki rollerin kanıtı varsa atarsan sevinirim yoksa yönetici kararını bekleyelim. İyi forumlar!

#7 - 03.10.2021 21:11
İyi akşamlar dilerim.

Bu karışık olmayan savunma için teşekkürler, eğer ki rollerin kanıtı varsa atarsan sevinirim yoksa yönetici kararını bekleyelim. İyi forumlar!

Gerekli SS'leri atmışsınız her an biri şikayet açacak diye gezmiyorum. Yönetici Kararı Bekleniyor.

#8 - 05.10.2021 10:08
Anthony Bright karakteri ile oraya gidemediğiniz için alt karakterle role girmişsiniz. Alt karakterle birliğe bağlantılı rol yapmak yasak, doğrudan olayların içerisinde görünüyorsunuz. Bar vb. yerlere destek sağlanacaksa orada veya sivil ortamlarda bulunursunuz, birlikler arası rollerde alt karakter kullanımı doğru değil. Karakter kapatılacak, eğer Steve Clark karakterinin edindiği bilgiler diğer karakterler tarafından kullanılırsa ilgili kişilere metagame sebebiyle ceza verilecek.