Konu: Carey Mecken Non-RP Yaralı - Kural ihlali  (Okunma sayısı 271 defa)

#0 - 29.09.2021 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carey Mencken @lilkie

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:30 - 22:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP - Yaralı Kural İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Caren karakterini şüphe üzerine kovalamaya başladım, kişi Thomas karakteri ile beraberdi ve Thomas karakteri beni takip etti. Caren Seville Mavi Blok'larına yaklaştığında bisikletten indi ve deagle'ı ile bana ateş açtı. Kişiye karşılık vermedim bölgeden uzaklaştım, haliyle iki karakterde bölgeden uzaklaştı. Caren ile tekrardan görüş sağladım, onu bir süre kovaladım. Ganton yuvarlak sokağa girdi ve bir evin arkasında durdu, bu haraketinden şüphelendim ve motorumdan indim. Kişi emotesini verdi ve bana ateş açtı, ardından bende karşılık verdim. Bir çatışma sonrasında kişi yaralıya düştü. /do üzerinden sorduğumda omzundan iki mermi yediğini, müdahele edilmesi gerektiğini söyledi. Ardından motora yöneldim, BLS kitini aldım ve kişinin yanına gittim. Bir anda "omzunu tutarak bisikletine biner" gibisinden bir emote verdi. Yaralı bir şekilde bunu yapması bir ihlal. Dört adet SS yükleyeceğim, olayı açıkladığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Olay anında bir SS alamadım, sadece emoteler'i alabildim. F8 ile ss alamadığımdan dolayı SS'ler bu şekilde. Ayrıca kişi deagle model silahı ile olay yerinden uzaklaştı, şikayetin sonucuna göre el konulmasını talep ediyorum.

#1 - 30.09.2021 00:37
En kısa sürede savunmamı yapacağım.

#2 - 30.09.2021 03:10
Merhaba, gerekli savunmayı yapayım. Öncelikle burada arkadaş beni düşürmüyor, crash yiyorum crash yedikten hemen sonra oyuna giriyorum. Arkadaş beni doğrulayacaktır. Ekran görüntüsünü de bıracakağım, chatin ekran görüntüsünü almıştım. Crash yiyip oyuna girdikten sonra, sistemsel olarak düşmesem de mermi yediğim için yaralı rolü yapıyorum ek olarak arkadaşta mermi yedi her neyse oyuna giriyorum ve /yaralı 1 emote'u veriyorum. Arkadaş düştüğümü söylüyor fakat kanıtı bile yok + olarak düşmedim crashten hemen sonra oyuna giriyorum üstelik arkadaş sanırım alt tabtaydı o sırada oyuna ilk geldiğimde bir kaç saniye role bakmamıştı. Sonrasında arkadaş role döndü, bende /yaralı 1 emote'u verip mermi yediğim için role uyum sağladım. Sonrasında sistemsel olarak düşmediğim için emote vererek oradan uzaklaştım. Bir süre ara bir yerde takıldım gerçek hayatta bir kişi nasıl yarasına müdahale ediyorsa bende o şekil rolde kendi karakterime müdahale etmeye çalıştım sonrasında rolde birisine ulaşıp ondan tedavi için yardım istedim.

Crash yedikten sonra direk oyuna giriyorum /b'den belirtiyorum Kanıtı : https://i.hizliresim.com/tiwjzh6.png (Arkadaş doğrular, role geldiğimde bir kaç saniye afkdı.)

Beni düşürdüğünü söylüyor fakat kanıtı bile yok, yetersiz kanıt. Arkadaş keşke kanıtları ile birlikte şikayet oluştursaydı. Crash yediğimde ortada hemen oyuna girip emote verip role uyum sağlıyorum.

#3 - 30.09.2021 12:22
Savunman için teşekkür ederim öncelikle. Crash yemenin sebebini yaralıya düşmene bağlıyorum. Demiş olduğun gibi yaralıya düştüğüne dair kanıtım yok. Ekleyeceğim şey bu kadardı admin kararı bekleyebiliriz. İyi roller dilerim.

#4 - 30.09.2021 12:51
Crash yedikten hemen sonra zaten oyuna giriyorum, biraz afk kalmıştın çok uzun sürmedi. Afk kaldığını gördüm, fakat kaçmak yerine yaralı emote'u verip role uyum sağladım. Ben teşekkür ederim, keyifli roller.  :)

#5 - 01.10.2021 13:30
Şikayet incelendi.

Yaralı halde tek başınıza silahlı bir polisin önünde ayaklanıp bisiklete atlama gibi bir rol maalesef kabul edilemez.

Powergame ve Fear RP sebebiyle cezalandırılacak.