Merhaba, gerekli savunmayı yapayım. Öncelikle burada arkadaş beni düşürmüyor, crash yiyorum crash yedikten hemen sonra oyuna giriyorum. Arkadaş beni doğrulayacaktır. Ekran görüntüsünü de bıracakağım, chatin ekran görüntüsünü almıştım. Crash yiyip oyuna girdikten sonra, sistemsel olarak düşmesem de mermi yediğim için yaralı rolü yapıyorum ek olarak arkadaşta mermi yedi her neyse oyuna giriyorum ve /yaralı 1 emote'u veriyorum. Arkadaş düştüğümü söylüyor fakat kanıtı bile yok + olarak düşmedim crashten hemen sonra oyuna giriyorum üstelik arkadaş sanırım alt tabtaydı o sırada oyuna ilk geldiğimde bir kaç saniye role bakmamıştı. Sonrasında arkadaş role döndü, bende /yaralı 1 emote'u verip mermi yediğim için role uyum sağladım. Sonrasında sistemsel olarak düşmediğim için emote vererek oradan uzaklaştım. Bir süre ara bir yerde takıldım gerçek hayatta bir kişi nasıl yarasına müdahale ediyorsa bende o şekil rolde kendi karakterime müdahale etmeye çalıştım sonrasında rolde birisine ulaşıp ondan tedavi için yardım istedim.
Crash yedikten sonra direk oyuna giriyorum /b'den belirtiyorum Kanıtı :
https://i.hizliresim.com/tiwjzh6.png (Arkadaş doğrular, role geldiğimde bir kaç saniye afkdı.)
Beni düşürdüğünü söylüyor fakat kanıtı bile yok, yetersiz kanıt. Arkadaş keşke kanıtları ile birlikte şikayet oluştursaydı. Crash yediğimde ortada hemen oyuna girip emote verip role uyum sağlıyorum.