Maleseef kaç kere denedik her çözümü denedik.
Bunun bir kaç basit sebebi var. İsimle alakası olmayıp daha önce yaşadığım durumlar oyun anlamsızca böyle bir tepkime veriyor;
1 ) Aktif olarak kullanıyorsan Freezen ENB bazı durumlarda sana böyle mantıksız hatalar sunabiliyor, yaşayan kişilerde daha önce bu tarz bir sorun tespit edildi.
2 ) Aktif internet bağlantın "İnternetin yok" hatası yerine saçma bir sebepten bu tarz bir hata ile karşına çıkabiliyor, kendim yaşadım.
3 ) Bilgisayarında birden fazla GTA varsa ve başka bir samp yüklü oyun dosyasında 20 harf üstü, ya da sembollü bir isim kullandıysan yaşanabilir. Daha önce kendim yaşadım.
Sana altta bir kaç çözüm önerisi sıraladım, inceleyebilirsin;
1 ) Basit bir şekilde bilgisayarında tek bir GTA San Andreas bulundur, Steam versiyonu ve crack versiyonlar çakışabiliyor. Aynı şekilde başka bir GTA yüklüyse senin ana oyununu zedeliyor olabilir, tek GTA bulundur.
2 ) Hiç bir şekilde işe yarayacağını düşünmüyorum ama denemekten zarar gelmez. C:\Users\Documents\GTA San Andreas User Files üzerinden gta_sa.set dosyasını silip oyun ayarlarını sıfırla.
Altta vereceğim yolu izleyerek aktif olarak kullandığın oyunun uzantısını yenile.
[/spoiler]
3 ) fast_connect.cs dosyasını
Buradan indirebilirsin. modloader ve cleonun içine atıp giriş sağlamayı dene. Bu dosya girişi hızlandırmak dışında giriş sırasında yaşanacak tüm crashları, hataları çözmeyi hedefler.
VirusTotal :
https://www.virustotal.com/gui/file/f1891bc73e99f03bf632ad85fbf34bafcc80e5beff0e4b45aa15afec646d69dc4 ) Sorun internetten kaynaklıysa ve bunun bir ihtimali var, telefonundan USB kablo aracılığı ile mobil veri internetinden oyuna giriş sağlamaya çalış. Bu işlemle sadece San Andreas oynamak saatlik 80MB civarı internet harcamaktadır.
Aklıma gelen çözümler yukarıda sıralı. Denemeye değer, umarım yardımı dokunur.