Konu: [27.09.2021] Maksuel_Sandro  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2021 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Muratovic Maksuel_Sandro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: xxxx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2021 18:05-18:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gereksiz agresif rol.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Palomino'ya hooduma gidiyordum, sağımda tır gidiyordu ve acil sağa dönüş yapmam gerekiyordu çünkü yol bitimiydi ve kasabaya o yol gidiyordu. Sağa ani dönüş yaptım ve arkama baktığımda tırın kaza yaptığını gördüm, sanırsam ben ani dönüş yapınca çarptı ve dorsesi ayrıldı. Yanlarına yaklaştım ve özür diledim, tur parasını da verecektim. Tırın sağında oturan arkadaş birden küfürler yağdırmaya başladı, buna ek olarak tırlarda yolcu almak yasak diye biliyorum. Ek olarak buna da işlem uygulanmasını talep ediyorum. Kişi videoda olduğunu söyledi, videosunu atarsa şikayetimi daha da destekleyecektir. İyi roller dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyi PM'den uyaracaktım, hatta o yüzden yazmıştım. Fakat kişi "Caps lock" açık şekilde yanıt verdiği için şikayet açmayı tercih ettim. Tek iletide savunma olursa sevinirim, tekrardan iyi roller diliyorum.

#1 - 27.09.2021 21:22
Bu tarz şeyler IC'de olan, trafikte olan şeyler normal fakat Raul karakterinin yaklaşımına böyle yaklaşılması mantık dışı. Bu yüzden bu seferlik uyaracağım fakat en ufak benzeri durumda direkt işlem uygulayacağım size @Muratovic