Konu: Hile şüphesi [23.09.2021]  (Okunma sayısı 822 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.09.2021 22:11
Az önce farkettim, videonun yavaşlatılmış halinde puzant karakteri ben araçtan inince sıkmaya başlıyor, mermileri üçer üçer attığını belirtmiş kendisi ancak videoda belli oluyor, kişi ateş ederken hiç duraksamadan sürekli olarak ateş ediyor yani 3-3 ateş etmemiş.

Ek olarak 1 saniyede canımın eridiği kısımda sıkmaya başlıyor kendisi, yani beni eriten kişi puzant karakteridir. Çünkü eğer bakarsanız ben araçtan inmeden sıkmıyor ve ben araçtan inmeden zaten canım 70 civarı.

Spoiler: GösterGizle
&t=1s
« Son Düzenleme: 24.09.2021 00:34 Realin »

#11 - 23.09.2021 22:27
Şu anda roldeyim, alt tab atıp kontrol ettim tekrar bir ileti atmışsınız, bir video ile bu iletinize cevap vereceğim. Rolüm bitince yapacağım.

#12 - 23.09.2021 23:10

Partogh karakterinin ekranından bir görüntü, o kısımlarda son 20 dakika kaydetme özelliği kapalıydı kayıt alamadım
Bu videoyu atmamın amacı, size araçtayken ateş ettiğimi göstermek içindi. Ek olarak araçtan indikten sonra da size sıktım tam olarak sayarsanız 6 mermi atıyorum, yavaşlatıp sayabilirsiniz.
Anlamadığım bir konu var, Partogh karakterinin videosuna bakarsak eğer, aslında o benden daha çok size mermi tutturmuş, ben ise db atarken mermi tutturmuşum, hasarlar kısmında zaten en üstte var. Sonrasında Partogh karakteri de sıkıyor ama hasarlara düşmemiş. Ben araçtan inip sıktıktan sonra benim sıktıklarım da gözüküyor. Kendi videonda ve bizim videomuzda zaten kendi aracın seni kapatıyor tekrar söylüyorum görünen tek kısmın ensen ve kafanın olduğu bölgeler.

#13 - 24.09.2021 00:47
Eklemem gereken bir şey daha var, hasarlara az önce tekrar baktım ve size sıkan kişi Partogh karakteri, ben araçtan indikten sonra size mermi tutturamamışım. Bunu zaten Partogh karakterinin videosundan görebilirsiniz. Aynı şekilde hasarlarınıza baktığımda benim size, indikten sonra mermi tutturamadığımı görebilirsiniz.

Onun haricinde siz araçtayken sizi görüyoruz, ben de zaten rolde sür yazıyorum, seni görüyoruz ve sen araçtaykan ateş ediyoruz. Hatta videonun biraz daha gerisinde ben daha önceden ateş etmeye başlıyorum ama, o kısmın videosu @Lordusbackinbusiness 'da da yokmuş. Elimizde bunlar bulunuyor. Aklına takılan herhangi bir şey olursa bana tekrar mention atabilirsin hocam.
Ekleyeceğim başka herhangi bir şey yok. Yetkili kararı bekleyebiliriz.
@Lia
2. etiket için kusura bakma Ulaş, sıkıcı bir hal almaya başladı.
« Son Düzenleme: 24.09.2021 01:05 recoltofficialx »

#14 - 24.09.2021 01:19
Araç ters dönüp çatıya düştüğümde canım 90 civarı, düz hesap 90 canım var diyelim.
Hasarlara bakarsak eğer Partogh karakteri 4 defa hit vurmuş, düz hesap 40. Araçtan inince size vurmamışım diyorsunuz ancak geriye 50hp kalıyor, bu hasarı esen rüzgar yüzünden almadım değil mi? Ki bana hasarlarda 6 defa vurmuş gözüküyorsunuz, eğer araçtan inince hiç mermi isabet ettirmediniz dersek bu 6 hiti ben araçtayken attınız anlamına geliyor, ama bakıyoruz ki araçtan inerken 90 canım var 40 değil. Yani bana mermi tutturmuşsunuz, bu da savunmanızı çürütüyor sanırım.
Ek olarak hasarlarda en üstte sırayla siz gözüküyorsunuz, yediğim son mermilerin sizin tarafınızdan olduğunun kanıtı.
Buna açıklamanız varsa bekliyorum.

Zaten araç ile uçmadan önceki olayı biliyorum orası bir sorun oluşturmuyor. @recoltofficialx

#15 - 24.09.2021 01:23
Hasarlarda en başta ben sıkıyorum, araçtayken sana sıkıyorum işre. Sabahtan beridir bununla uğraştırıyorsun adamı.
Sana örnek ile anlatacağım güzel kardeşim.

Partogh karakteri ve Puzant karakteri yan yana diyelim, sen de diplerindesin ya da uzaktasın fark etmez. Sana önce ben ateş edersem eğer, benim attığım mermi senin hasar kaydında en üstte gözükür, Partogh karakteri benden sonra sıkarsa ne olur biliyor musun? hasarlarda benim attığım hasarın altına geçer, onun sana verdiği hasar 2. sıraya geçer.

Ben sana araçta sıkmışım, sonra inmişim, ben inene kadar Partogh karakteri seni eritmiş. Anladın değil mi?
« Son Düzenleme: 24.09.2021 02:07 recoltofficialx »

#16 - 24.09.2021 21:18
İncelendi. Atılan kanıtlarda hile kullanımı bulunmuyor, yetersiz kanıt. Elinize farklı türde ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz.

Ek: Savunma/şikayet videoların seslerini açabiliyorsanız açın, açamıyorsanız mizah seviyenize uygun türde müzikler koymayın.